2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Heat Project 內心文章 壞女專用....
go

[新聞] 內心文章 壞女專用....

有一些說話,有一些感受,很想跟大家說

玩HP已經有3年了,現在是2009年,由06年開始玩HP,那時,我才是F3 是一個小孩子,當時買左個AC之後,周圍串人 周圍罵人,係呢度,我想同咁多位講聲對唔住,個陣未識諗野,如果你係我曾經話過你一位,(比我問候既話,我想真心同你講聲,對不起 原諒我)

係HP既日子,真係好開心,由最初玩黃狙開始 已經愛上左HP 初頭玩狙個陣,同CS好唔同
支狙個描係會不停咁郁,一時左 一時右,好難控制,回想起玩故官個陣發覺D紅條一開波無啦啦有野閃下閃下 (神鞋),自己ON99咁屌佢...話佢用外掛,最尾竟然踢左佢~ 個陣紅條場真係好多加速... 如果一場殺多2-3隻 就一定會比人踢話外掛... 什至殺左敵人,敵人就會以使用外掛原因踢你...

講返正題,其實係HP識既人真係有好多好多...好想多謝哂咁多位弟兄姊妹
特別鳴謝 櫻木六郎太:如果無你批我,無你呢位偉大團長!神話獵人唔會有今日
         KIT88888:多謝你既教導,雖然有D道理聽唔明,或許實踐能更體會你的道理
         pk仔:原來之前同我一間學校,我都唔知tim...好後悔之前無扣你分A_A
          泉:多謝你~多謝你你你~多謝你你你你你
         草莓:多謝你令我成日上位 ,,卡卡
         木野真琴:都係睇你玩左先有今日..
         金毛良:唔知要多謝你D麥
         嘉西:長久以來 你都對我不離不棄^^
         雷小姐:>#< 有些感受 說話不能表達
         阿蚊:多謝你成日叫我做大佬!
         黑虎:唔該哂你,令我係MODS識到一班好網友:)
  丫柏AND小咩:有機會再一齊打機丫~玩GUNDAM!!!
   TO神話獵人:野我就唔識講,識到你地係我既榮幸,希望遲D有緣再見 再一齊打機喇!!
   TO    MODS:你地對呢隻GAME不離不棄,團結結神,爆炸精神,合作等等方面 我好欣賞你地~ 雖然識你地唔係好耐,亦都好想同你地一齊打機,最可惜就係上星期六無黎到,我十分後悔!!
最後一位我要多謝既就係網球拍:你令到我上哂位,十分多謝你,亦(汽)牲左香蕉蛋糕既命黎...換取我的地位,sorry~

其他多謝名單包括:雷小姐 泉 凱霖 人妖雪 PK仔 草莓 諗成 天使仔 老四 臭BEE 大汝 細汝 肥心 紫魅影 細孖 仃仃 Cleo 飛天鬼 長期涼尾 愛塋一世 戀愛之張 六郎 嘉西 lamb mandy 肥華 pp火 柴柴 光速假面21 夜貓 小白9 大ray 細ray yip jerry 2仔 江飛 阿佑 ,豪豪 國b 黑虎 戰神DEE 惡女 阿蚊 阿傑 細傑 笨賢 驎家的女孩.. 笨希 鍵仔 守守 陳手跛 木野真琴 小杜 阿輝 斷仇 益力多 櫻之戀 白銀狐狸 不地仔 XXX XXX XXX.. 阿佬 yiu 花子 XXX XXX XXX ....阿星 芝麻 barbe 小妖 康熙 啟少 影忍天蛇 仲有其他蛇 CINDY 黛安娜 火水龍 一小李一 柏金 無能為力 笑女 天生我才必有用 橫行霸道 康B NUL 香蕉 KERA 萬康 幻想曲 PCK 獵人女孩 民民 三歲小寶貝 阿穎 一班日文佬.. m櫻 丫柏 小咩 喬喬 彤彤   網球柏 香蕉蛋糕  星之傑 幻想曲

識既人太多,如果無你名...我想說:對不起...忘記了  
亦有多謝咁多位入過壞女專用既人

係HP既日子真係好開心,可以識到你地,同你地講笑,傾計,真係好開心,雖然成日比人話自戀 神經病壞女 膠壞女 ON9壞女 廢物壞女 淆底壞女 神獸,諗返起呢D名 真係幾搞笑

大家可以貼下我過往既戰績 例如負數 膠作等等  作回憶用途 謝謝!
多謝版主咁耐以黎係背後照料我們  THANKS FOR 紅豆湯丸

希望大家永遠記住我個老字號  神壞女
野我就唔識講,我就只係識講呢句,我愛你地  打住咁多先 出發lu

已有 8 人評分Good 收起 理由
kenlam20 + 2 感謝分享!
Richard# + 1 見你有加我名
》大奶︴︿ + 1 你的文章對我很有用。謝謝!
i-one手 + 2 好開心見識到...神壞女膠性的一面
騷擾。鄰家 + 2 妹妹=[[[
貓_=] + 1 清秋呢?_?
Max笨hei☆ + 1 感謝分享!
Kravitz + 2 感謝分享!

總評分:  Good + 12   查看全部評分

再見 ! 壞女孩

攪到人地想喊

你又話俾ac我爆 \./  成幾個月都冇 昆me!

原來我係你心目中既地位甘高 , 係多謝名單中提左我2次

我都好愛你

神壞女 今次又真誠又坦白

其實打機都係尋開心姐 , 自己開心就咩都 OK 喇

十週年勳章(賀詞)

898 壞女孩

我最記得都係嘉希話自己神戰女

@0@感動呀..壞奶奶

睇完都有小小流淚

雖然我只係玩左年半 不過都識到你 家智.."

a_a

歷史遺照之25下場>.<

原帖由 aj22aj44 於 2009-6-26 01:21 PM 發表

我排第一 @o@'

ps. pk家智, 我個名排咁後

回復 14# siuchiu88 的帖子

加西潛完水了@o@

﹏↗★智★↘﹏Miss Ben 說:
我睇到你地咁樣回覆 我都哭左...
人在蒙古中  大陸睇唔到2000fun 對不起各位

黎緊得閒約下出黎is ok
唔失個聯絡就可以了

榮譽勳章

叼你啊 咁大隻蝦毛哥 係度都無我份 ~

原帖由 siuchiu88 於 2009-6-26 07:48 PM 發表

我排第一 @o@'

ps. pk家智, 我個名排咁後

我第3 咁威.. 係咪因為佢smg慘敗比我=[

十週年勳章(賀詞)

我見過你...好耐以前喇...(my name:Cinor死神)
果時你玩緊沙,渣狙
殺個我n次果位壞女...
果時真係好多謝你.....就係因為你果次...我學識邊到狙位~~
如果我真係有你今日咁既成就,咁出名就好lo
你2006 F3玩hp= =
我2006 小3玩hp=0=
果時同我玩過俾我『妖』過既人....真抱歉(同壞女1樣啦~唔識野)
=================答謝區===================
壞女孩:我學識沙場邊到狙位
楯佑一:呢位大佬,如果唔係佢,我唔會識咁多bug!
我某屋企人:如果唔係佢,我唔會玩返hp!
hsuwinson:好多謝你成日抽時間同我玩bug+搵新bug

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 09:34 PM , Processed in 0.039915 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存