2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 ...........................
返回列表 發新帖 回覆
go

........................... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

......................

我見到個啊婆係間黑房入面比人綑住左係張凳到
(啊婆係坐係凳到既..個口冇比人塞到野..綑住左對手)
間房咩都冇  除左我岩岩講既果張凳之外 另外仲有1個衣櫃 之後就冇喇
個啊婆左手邊果個位企住左個同曾志偉個身形差唔多既男人
個男人企係到拎住支槍指住個啊婆既頭

(!間房仲打開左門  門出面有光..凳個位就係向住門個方向擺)

突然間  門口有個男人沖左出黎..好似好勇咁..一槍就射死左個啊婆

陌生男:表示可能會發生不祥的事情,打架或爭吵是在所難免,要特別注意。
陌生人被殺:暗示你心裡的煩惱與糾葛都將會煙消雲散,事情最後終能圓滿解決,你大可以安心了,不過解決的時間可能會長一點,你要有點耐心,此外如果有見血,事情會更順利進行。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:24 PM , Processed in 0.026982 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存