2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 百變Online 幪面超人破天價正式加盟《百變online》! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

幪面超人破天價正式加盟《百變online》!

幪面超人破天價正式加盟《百變online》!  

《百變online》營運小組宣佈,7月3日日本「幪面超人」正式入主《百變online》成為新一代主人!同時超人的「死對頭」,「怪獸系列」都同時加盟!《百變online》將會進入暑假的全新時代!

幪面超人主角5位 怪獸主角8位
日本方面同意我們可自行挑選主角加進《百變online》之中,經過精心挑選,《百變online》營運小組將不同年代的幪面超人都加進其中,分別有「黃金戰士」,「熾天使」,「響龍騎RX」,「波賽頓」,「迅神騎士」,80年代到2009年都有份出場囉!
「怪獸系列」的有8位,「歌舞鬼」,「蛂毒」,「水母」,「水蛭異蟲」,「鬼武者」,「天牛」,「鐮刀怪客」,「奪魂鋸」,每一隻怪戰都是超人的死敵唷!每一位主角的招式都是「100%跟原著相同」,像真度極高,是不可多得的作品呢!

免費任用 體驗幪面超人有幾好打

為慶祝幪面超人和怪獸加盟《百變online》,《百變online》舉行體驗活動,由7月3日至7月14日起,玩家只需要進入指定頻道,就能使用超人或者怪獸囉!無需登記,什麼也不用,只要開創角色就可以使用啦!

《百變online》7月幪面超人crossover《百變online》,想得到最新消息就要密切留意官方網頁啦!
官方網址 :http://www.gamania.com.hk/getamped/
活動網址 :
申請遊戲帳號 : https://www.gamania.com.hk/
主程式下載 : http://www.gamania.com.hk/hk/downloadmain.asp

我想問  發售超神同鬼眾係有幾耐限期呢

圖入面果個咩超人黎,我見都未見過= =

原帖由 roger0647 於 2009-7-5 06:26 PM 發表
圖入面果個咩超人黎,我見都未見過= =

官方整的   篇文唔洗理 昆人的-.-

原帖由 mokkagba 於 2009-7-10 06:38 PM 發表

官方整的   篇文唔洗理 昆人的-.-

唔係官方整
真係有呢套野
不過唔關幪面超人事就真= =

yeyeyeyeyey
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 05:59 PM , Processed in 0.032228 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存