2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 岩岩發咋 新鮮熱辣@@@@@@@幫解 thx
返回列表 發新帖 回覆
go

岩岩發咋 新鮮熱辣@@@@@@@幫解 thx

岩岩12點幾起左身 之後又訓番- - 就發左個夢

發夢我係商場做做下野  (我本身做酒店d炒散仔的 唔知點解去左商場做野- -)

好累 就坐係一間露天既鋪叫左個士多啤利雪糕- -

可以1淡食哂 之後去比錢........要100蚊= =".....冇散銀 就比張500蚊出黎-.-

點知冇啦啦我個經理就彈左出黎 拎走張500蚊 仲話 未放你食野係就自己食野 咁其他兄弟點算先-.-

之後係咁罵 罵到唔知點 ............

最後佢坐唔知邊到 講電話同岩岩收錢果到傾計 話幾時找番果400蚊黎先?-.-  (我架wo= =)

就係咁........巳經有8成醒 冇得再發落去=.="

分享完..........唔知呢個夢代表d咩呢=.=? 唔該

已有 1 人評分Good 收起 理由
yeung2005ya + 1 感謝分享!+_+加隻good仔比你@@

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

夢見上司:
現實生活中想發揮自己的能力但受到阻撓。夢到這個夢時還要注意工作上可能將會惹麻煩。

如果你係見到銀包先見到錢就:

錢包        
代表財運。只見到錢包代表有小財運,即會得到數目不大的意外之財。
但如果夢中見到錢包內的錢,則表示財運下降,可能會有金錢上的損失。

唔知幫唔幫到你+_+
已有 1 人評分Good 收起 理由
Yuet + 1 感謝分享!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

又有意外之財 又會有金錢損失 真係好頭痕^^

點解分享夢仔版主唔+gd架T_T

夢見上司:
現實生活中想發揮自己的能力但受到阻撓。夢到這個夢時還要注意工作上可能將會惹麻煩。

如果你係見到銀包先見到錢就:

錢包        
代表財運。只見到錢包代表有小財運,即會得到數目不大的意外之財。
但如果夢中見到錢包內的錢,則表示財運下降,可能會有金錢上的損失。

唔知幫唔幫到你+_+ << 我會比人罵

我就覺得你可能你d$$ 會fly away 好快洗完
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:54 AM , Processed in 0.029232 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存