2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 關於曼聯對車路士場波
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ctk199313
go

關於曼聯對車路士場波 [複製鏈接]

原帖由 小一郎 於 2009-8-11 10:39 AM 發表

1,這是球証的問題
2,自己友有事都唔踢出去,還說他人沒品....

說出重點了  thank

原帖由 cancerboy 於 2009-8-11 03:25 PM 發表

明白
1.原來曼聯自己冇踢出界冇品,咁球迷或者曼迷就唔應該話車仔冇品
2.咁同樣原理,請以後不要以相同情況入罪曼聯冇品,曼聯己經試過好多似類似情況,呢個係球證問題,同對手問題並唔關曼聯事

以上2點我自己覺 ...

明白就好了 thank

2KF活動勳章

原帖由 阿寶4大 於 2009-8-11 02:26 PM 發表

圖已有,,,睇下邊個岩邊個錯na=]

題外話
朗尼拎到波個陣係咪睇唔到evra俾人撞跌-.-

原帖由 武宗小子 於 2009-8-11 06:46 PM 發表

題外話
朗尼拎到波個陣係咪睇唔到evra俾人撞跌-.-

應該係睇唔到.....因為以肥仔性格 睇到1定會同球證嘈....

原帖由 寒伯 於 2009-8-10 12:40 AM 發表
第四球...曼聯入個球有無越位?
(無睇場波...聽人講)

月左半個身位

笑傲無雙

朗尼 攞完波之後即刻向第二邊走,都睇唔到evra跌低carrick都係=.=

原帖由 cancerboy 於 11-8-2009 15:25 發表

明白
1.原來曼聯自己冇踢出界冇品,咁球迷或者曼迷就唔應該話車仔冇品
2.咁同樣原理,請以後不要以相同情況入罪曼聯冇品,曼聯己經試過好多似類似情況,呢個係球證問題,同對手問題並唔關曼聯事

以上2點我自己覺 ...

呢樣野係尼度係無可能會發生的
試想想如果今次黎個角色調換...
照以往慣例曼_俾人插成個星期都未插完

原帖由 介_法拉利 於 2009-8-11 08:54 PM 發表

呢樣野係尼度係無可能會發生的
試想想如果今次黎個角色調換...
照以往慣例曼_俾人插成個星期都未插完

呢個我完全明白,上面好似有位草兄,只睇我寫唔可以怪車仔果段
但係唔可以怪曼聯果段佢就skip左唔理囉
所以呢個版點都要有d死忠得黎又不失理智既曼迷頂住
唔係俾某某死忠反曼人士講晒

原帖由 cancerboy 於 2009-8-11 09:37 PM 發表

呢個我完全明白,上面好似有位草兄,只睇我寫唔可以怪車仔果段
但係唔可以怪曼聯果段佢就skip左唔理囉
所以呢個版點都要有d死忠得黎又不失理智既曼迷頂住
唔係俾某某死忠反曼人士講晒

我唔係好明-.-?

我由頭到尾都冇怪曼聯 我唔覺得兩隊有咩問題 最大問題係球證-.- 我係見到有人冇啦啦話車仔球員唔踢波出界就唔光彩先出句聲   我講緊果個會員睇法好像有d雙重標準
你冇啦啦同我講球證做什麼-.-?我講緊會員睇法 你冇啦啦同我講球證 我真係有d唔明所以你話我skip左
仲有你唔係話我係某某死忠反曼人士講晒 我本身好少係呢到出聲 希望唔係出一兩次聲就話我係呢類人嘛-.-?
嘩 假如我出一兩次聲就比人標籤左真係以後唔敢出聲了 不過都多謝你意見 thank

原帖由 JJ衡@NJF 於 2009-8-10 11:48 AM 發表
前鋒華訓低既時間
如果粒波係車仔腳下
清出界就應該
但事實係粒波係朗尼腳下
佢仲打算進攻
咁之後比車仔打反擊
有咩說話好講?
如果係要清既
朗尼應該一早清出界
曼聯攻緊唔清,反而到車仔反擊就要清?

同意,關人地有冇品咩事,如果佢訓低有事,自己隊友唔清??比車仔拎到波就話人唔踢走個波-.-

原帖由 草上飛 於 2009-8-11 10:45 PM 發表

我唔係好明-.-?

我由頭到尾都冇怪曼聯 我唔覺得兩隊有咩問題 最大問題係球證-.- 我係見到有人冇啦啦話車仔球員唔踢波出界就唔光彩先出句聲   我講緊果個會員睇法好像有d雙重標準
你冇啦啦同我講球證做什麼-.-? ...

我都係講返我果點,曼聯自己唔踢個波出界,佢地有唔岩,
咁係唔係曼聯唔岩,咁車仔又要唔岩? 呢d係唔係叫一錯再錯? 所以兩邊都抵屌
另外講球證係另外一位人兄講既,佢講所以我都帶出黎講,佢話波力克犯規唔吹係球證問題
點解要將過錯推落波力克度,我先提出呢個論點,不過我唔記得開名講佢,變左好似淨係同你講姐

我都唔係話你係死忠反曼,如果我係話你我就直接講啦,好似我話你skip中間一段一樣
呢度好多反曼人士架嘛,我呢d曼迷間唔中梗要做下野,我講咁多只希望多d人知道呢球波兩邊都有唔岩
唔係淨係得一邊錯,踢波係要講体育精神,你話普通撞親下隻腳,唔理都唔係一件事,
但係一爭打中個頭,最後發生咩事都冇人知,我覺得兩邊都係有必要停低個比賽囉,唔應該話邊個唔踢出界,所以你又唔踢
而家己經好多球員突然間死亡喇,呢d問題係要正視

原帖由 cancerboy 於 2009-8-12 09:46 AM 發表

我都係講返我果點,曼聯自己唔踢個波出界,佢地有唔岩,
咁係唔係曼聯唔岩,咁車仔又要唔岩? 呢d係唔係叫一錯再錯? 所以兩邊都抵屌
另外講球證係另外一位人兄講既,佢講所以我都帶出黎講,佢話波力克犯規唔吹係球證問 ...

都完左=.=算啦..."
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 06:22 AM , Processed in 0.039864 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存