2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online SD高達Online 版務意見區
樓主: AXGS
go

[其他] SD高達Online 版務意見區 [複製鏈接]

意見:
希望開一個活動集中貼
廢事搵活動,集中會好d
已有 1 人評分威望 收起 理由
誠ChuN〃 + 1 謝謝提議!!我門會考慮的

總評分:  威望 + 1   查看全部評分

原帖由 dan003 於 09-10-20 07:27 PM 發表
意見:
希望開一個活動集中貼
廢事搵活動,集中會好d

茶實本版同現出現多個活動可能性不太大
目前都會一個接一個

版主門會經常把活動帖「高亮」&「提升」至當眼處

不過閣下的提議都不懶

我門會考慮

謝謝

原帖由 誠ChuN〃 於 09-10-20 10:44 PM 發表

茶實本版同現出現多個活動可能性不太大
目前都會一個接一個

版主門會經常把活動帖「高亮」&「提升」至當眼處

不過閣下的提議都不

會考慮

謝謝

捉錯字的人來了~
紅字是錯字~

麥艾克斯.版主.用粗口令小弟不安.

傳自>2000FUN論壇 >SD高達Online>麥艾克斯.版主
原文可按>http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... page%3D1&page=3

請細心欣賞以下版主比版友既精彩回覆:

哥哥仔, 義仟紛d人殺撚左你老竇啊? 好大怨氣喔
定係係sdg裡面俾義仟紛d人殺得多?
還是申請入義仟紛無得俾你入因愛成恨?
其實我都係學你靠邏輯推斷姐.
---
不過咁, 其實有d野就唔使邏輯都應該知既
唔通你老竇老母仆完野仲要研究由邊個生你出黎咩~
但係都唔排除你幫你老竇上左契, 你知啦...一條精蟲無樣認嘎嘛, 令尊個條同樓下公園阿伯個條望落去其實無咩分別
味道係咪都相同, 咁就要等你返去問下你媽媽嚕~呢個世界上凡事都有可能嘎嘛
所以洗戰績呢家野, 唔需要玩邏輯估估下喔0.0 你可以抹撚大隻c眼, 噤入去個公會網咪知有無互洗過戰績囉. 當然你殘廢噤唔到又唔可以話你錯
---
話時話, 俾你講一講, 我又真係想試下洗喔
啊頂, 但如果真係要洗. 48個人要開成12間房都幾係野
如果你無人無物一碌柒玩唔到公會戰, 求下我既......你知啦, 我份人衰心軟, 可能真係會俾你入場死下
再唔係你可以拿拿林走去搵靠山, 入pou,st搵人砌9我都得嘎.
始終你講到入完勁會好似啪撚左fing頭咁即刻勁幾班, 我真係好想試下你係pou,st浸完之後有幾撚勁
講真你輸都唔係壞事! 輸俾我地班廢柴你就可以即刻出名上位
---
為你著想左咁多, 我真係有d驚會員話我偏幫你
不過無解啦, 既然狗養你個大名, 為左表示義仟紛仝人對你既陰莖之情, 俾人講少少閑話有乜所謂.
最緊要你開心就得^^

p.s啊頂, 我讀得書少. 久仰打左狗養. 欽敬打左陰莖. 唔好意思喔. 不過你明就得啦, 費事改黎改去咁婆媽^^

........................................

官方版主.你好

在這短信當中.小弟算係先禮後兵.
身為官方版主份上.加上你係投訴及舉報區既版主
理行你既職責係你既本份.上以係由版主> 麥艾克斯 於 09-11-22 11:54
給小弟既回貼.相信你會接納我既投訴吧.

先禮
本來有討論就必存在分歧.小弟十分明白.
但是不必用到父母 同 小弟既出生經過混為一談.
實有遺版主身份.
不過真正令小弟震驚既係貼中的粗口成份.
真令小弟嘆為觀止.這版主既文化有目同睹.
................................................................................
引用版規:
>版規(十)嚴禁粗口
本版絕對嚴禁任何形式的粗口及所有擁有粗口含意的字眼/圖片
一經發現會即時扣分,並不會事前作出警告,各會員請勿以身試法。
所有不雅字句/同音字/英文拼音/各種輸入法字碼/含有粗口意識的圖片及隱喻粗口的符號,也有可能被列為粗口。<
................................................................................
板規係由版主定既.如果連版主都可以唔遵守.
試問身為官方板主是否要行駛職務呢.
身為會員犯規比人扣分在所難免.
但係
正所謂知法犯法.罪加一等.
版主位高權重.知法犯法.
理應不會比人扣分.如此輕罪吧?
以下係小弟見其他論壇既做法:可以參考
只須交代版主> 麥艾克斯因無法正確理行板規.
加上故意地知法犯法.
失去身為板主既資格.免去板主一職.

後兵
如未能得到官方版主完美答覆.
既然2000FUN論壇>SD高達Online>版主麥艾克斯咁有文彩.文化如此高尚.
小弟只好給其他論壇分享一下.版主比會員既精彩回覆
因為小弟專重版權條例.加上得到版主同意.會引用版主的名字以及綱址.
言出必行.方為人上人

小弟在此靜候佳音了

希望可以出返m的自由設計圖

出返m的自由設計圖啦
大佬

意見:
每天本版出現的埋怨sd玩家的po太多
請版版整個集中區..

十週年勳章(賀詞)

希望版主幫我開一個幻想分版

避免聊天post和幻想post混淆

原帖由 v4002009 於 09-11-23 04:12 PM 發表
傳自>2000FUN論壇 >SD高達Online>麥艾克斯.版主
原文可按>http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... page%3D1&page=3

請細心欣賞以下版主比版友既精彩回覆:

哥哥仔, 義仟紛d人殺撚 ...

算吧la你,5夠人串糸度報復

忍影世界

lpssandy1 發表於 11-2-4 06:46 PM
很好~很強大~~

唔好呃POST

點先有分?

回復 ericlf2007 的帖子

係LO係LO係LO係LO係LO!

我點樣先可以在其他帖子回覆啊?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 01:00 AM , Processed in 0.051425 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存