2000FUN論壇

搜索
go

[香港] 楓葉2區問題

亂私服定勇私服黎?
泡點4個鐘1分 幾時先用倒官網d功能?
會唔會出轉身?
會唔會好難升 有冇經驗加倍既道具
技能去到幾lv?(見之前玩個服有sn_xx_0xx既技能 好屈 )
點敏會唔會加防?

原帖由 沙陀曼蛇 於 2009-9-4 04:35 PM 發表
亂私服定勇私服黎?
泡點4個鐘1分 幾時先用倒官網d功能?
會唔會出轉身?
會唔會好難升 有冇經驗加倍既道具
技能去到幾lv?(見之前玩個服有sn_xx_0xx既技能 好屈 )
點敏會唔會加防?

佢呢隻 似亂又唔係亂... 因為佢有寵物..... 又唔似勇...我諗 又亂又勇混合體....
你唔做錯野 D 官網功能幾本沒需要用....
難唔難升就見人見智...... 因為沒轉生...所以我唔太覺難升......
無加EXP 既道具....
技能同官方一樣
加敏唔會加防.....
希望解答到你既問題...可能有D 野未清楚或唔知道...如果有錯唔好見怪 >< 因為我都只係玩左 1個星期多小小 ^^

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

應該真係混合體 不過真係幾好玩 難唔難升依點 一定比原身官方好升

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 2009-9-5 01:35 AM 發表
應該真係混合體 不過真係幾好玩 難唔難升依點 一定比原身官方好升

如果D 亂/ 勇 幾日封左頂咁有咩好玩???
有挑戰先有樂趣

要下載最新 9月5 日補丁呀!!! 因為有新地圖俾新手沖等

開放練功地圖:聖財團附屬停車場系列

按照等級排序分為B C D E級別

地圖入口在廣場公車兩邊 進入之前請到遊戲內商店購買認證卡

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

開頭 無武  咪好難升= =???

技能 一開始學曬=]??

原帖由 龍之子~ 於 2009-9-5 12:10 PM 發表
開頭 無武  咪好難升= =???

技能 一開始學曬=]??

以無轉生黎講唔太難升.....幾個鐘唔駛可以 150lv
技能可以係npc 買到 117

原帖由 戀戰沖繩 於 2009-9-5 09:13 AM 發表

如果D 亂/ 勇 幾日封左頂咁有咩好玩???
有挑戰先有樂趣

要下載最新 9月5 日補丁呀!!! 因為有新地圖俾新手沖等

開放練功地圖:聖財團附屬停車場系列

按照等級排序分為B C D E級別
...

點解而家新手咁好架.....岩岩開個時 無聖財團附屬停車....真係有d 頭痛去邊升....而家解決晒

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

咁依家仲洗唔洗解任

原帖由 赤城千葉 於 2009-9-5 12:17 PM 發表
咁依家仲洗唔洗解任

仲要解任....但入財團 個d 車場就唔駛....係npc 買張卡 就入到

笑傲無雙 玩過星曲WEB

你地有冇外掛比黎用.....

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 fuitykkk2004 於 2009-9-5 02:06 PM 發表
你地有冇外掛比黎用.....

玩個私服仲用外掛=.=

私服某程度同正服的外掛差唔多

唔多掂喎
pk time時段長到咁
升陣又pk time
仲有d 30%水好貴
錢買哂技
難升唔係問題
反正送雙經
錢真係難打到丫
仲有同官服最似既
好多地圖都要做任/夠lv入

楓葉2....    冇玩啦~~   點解.............
  唔知有冇人知~佢本身係廣場冇異磨..高貝賣~~但係有磨石同貝賣..唔知你地知唔知道有個任係可以用30粒石同貝換6粒高貝同異磨~~即係.可以用錢係廣場狂買石同貝 換高貝同異石...我地個會長用e個唔知係唔叫bug既任換左好多粒~~之後個gm 封左佢ac...叫佢俾番1.7億先唔封~~我地個會長梗係俾番佢啦~gm之後就封左e個任啦~ok 冇問題啦~根住就係我唔玩既問題啦~你地知唔知點解d十大好似升得好快呀.佢有一個任係做左有2000m經~e個任係好快做完..係185lv做一次任 係可以升2個lv~ e 個任唔係好多人知~後來gm有一日封左e個任~我地會長同gm講話叫佢扣番十大果d人d lv.....佢就唔理....問題係e度啦~會長換石佢就封ac..佢地禁解任就唔封ac...公平嗎??大家都係用game既漏洞姐~大細超??仲有我地會同十大果幾個人嘈~嘈多幾嘈我會長個ac都俾人封左..點解??唔知啦~~~你地自己估下啦~~~隻game本身我個人都覺得好玩~但係gm大細超~唔玩啦~~我唔係叫人唔好玩隻game..係俾d意見你地值唔值得玩~有打e個服d人e+知點解你地係度日打夜打都唔夠人升得快啦~你地想追lv....哈哈~叫gm洗白就得~唔係你地想追都好難下~~~ps:  個人意見~不喜勿插

官服真係有d可重覆接既任比人升
↑呢個去到私服唔知係咪你講既bug啦
換研磨個任真係未聽個
e+廣場有得買高貝/異磨

原帖由 沙陀曼蛇 於 2009-9-5 04:10 PM 發表
換研磨個任真係未聽個

係 我都見到廣場有得買高貝同異磨 所以依件事唔洗放係心入面 至於任務問題 最好問返個gm

原帖由 沙陀曼蛇 於 2009-9-5 04:10 PM 發表
換研磨個任真係未聽個

OK 我明白..禁點解gm要cut左e個任先??? 佢唔cut我唔怪佢啦~~e+係果d十大解e個任升得好快~到多左人知啦~佢就封e個任..禁我係e+先知有e個任.但佢又cut左..哇..e+十大多我幾十個lv你話點追呀~~係一視同人的話-番d lv..一係就唔好封個任啦~~

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 2009-9-5 04:12 PM 發表

係 我都見到廣場有得買高貝同異磨 所以依件事唔洗放係心入面 至於任務問題 最好問返個gm

最慘係我個會長俾人封左ac啦~~~我係話個gm唔一視同人姐~~打落去..你都唔會夠佢地打啦~~點解?? 自己知好啦  ...

原帖由 CS4656 於 2009-9-5 04:20 PM 發表

最慘係我個會長俾人封左ac啦~~~我係話個gm唔一視同人姐~~打落去..你都唔會夠佢地打啦~~點解?? 自己知好啦  ...

我明白你意思 聽落好似有d鬼鬼地 不過都係果句啦 睇下gm有咩發表先啦 或者你會長同gm有誤會呢 可以言論間得罪gm gm封佢 好多可能性 最好都係問gm發生咩事比較好

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 2009-9-5 04:25 PM 發表

我明白你意思 聽落好似有d鬼鬼地 不過都係果句啦 睇下gm有咩發表先啦 或者你會長同gm有誤會呢 可以言論間得罪gm gm封佢 好多可能性 最好都係問gm發生咩事比較好

你想知我地係唔係同人or gm 有誤會~~你問下花盟d人就知啦~~~~

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 05:04 PM , Processed in 0.038516 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存