2000FUN論壇

搜索
樓主: 沙陀曼蛇
go

[香港] 楓葉2區問題 [複製鏈接]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 CS4656 於 2009-9-5 04:28 PM 發表

你想知我地係唔係同人or gm 有誤會~~你問下花盟d人就知啦~~~~

算啦 有d事我地旁人都唔應該追問太清楚 目前題 你地睇下同gm傾 可唔可以放你地會長先啦

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 2009-9-5 04:30 PM 發表

算啦 有d事我地旁人都唔應該追問太清楚 目前題 你地睇下同gm傾 可唔可以放你地會長先啦

放左都冇用啦~~~第一  :  我地點打都追唔到啦.....  第二 : 你追到都唔會夠人勁       明唔明??  我都冇倖人封ac...但係我都唔玩啦~~  點玩呀~~

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 CS4656 於 2009-9-5 04:34 PM 發表

放左都冇用啦~~~第一  :  我地點打都追唔到啦.....  第二 : 你追到都唔會夠人勁       明唔明??  我都冇倖人封ac...但係我都唔玩啦~~  點玩呀~~

冇辦法啦 個服開得又改到咁好 仲要免費 gm本身一定有自己人玩先會咁 真係邊有咁好野益人丫

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 2009-9-5 04:36 PM 發表

冇辦法啦 個服開得又改到咁好 仲要免費 gm本身一定有自己人玩先會咁 真係邊有咁好野益人丫

一定啦~~~~所以我選擇唔玩~~因為我唔係gm d fd  哈哈  仲有....俾多個貼士大家~~~密碼勇都唔好玩啦~~點解??  自己估啦~~~

原帖由 CS4656 於 2009-9-5 04:17 PM 發表

OK 我明白..禁點解gm要cut左e個任先??? 佢唔cut我唔怪佢啦~~e+係果d十大解e個任升得好快~到多左人知啦~佢就封e個任..禁我係e+先知有e個任.但佢又cut左..哇..e+十大多我幾十個lv你話點追呀~~係一視同人的話-番d l ...

有得減番exp/lv架咩

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 2009-9-5 04:36 PM 發表

有咩證據先....如果有證據我即刻 拉隊走人
但我覺得無咩可能......如果真係有gm 朋友 十大d 人唔駛日升夜升喇

講証明...gm冇朋友呀 邊個敢講gm一定大公無私呀 我敢講個個私服都一定有 你咪唔洗玩 只係睇個gm會唔會俾自己朋友太出位而已 有收費既私服都有依d事存在唔係第一日既事 何況完全免費既 你唔好單純到諗有好人無條件好服俾你玩呀 如果要講証明 個服一早冇人啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 09:46 PM , Processed in 0.030684 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存