2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潮流特區 我 plan 緊買咩轉季衫..
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享-衣物] 我 plan 緊買咩轉季衫..

今年我諗住買幾條 jumpsuit
仲有簡單唔駛諗既 tracksuit
之後我會向高難庋挑戰, over-the-knee boots
跟手要埋個馬毛袋 ...lol
再整返個 all black color 既 look~~~
返工想著 pencil skirt (one-piece 果種)

暫昤諗到咁多..

我無乜點諗過.,.,淨係知道今年好興全黑!!
但係我年年都著緊全黑~~ haha
其實我睇中左好幾條褲..但係唔知買邊隻好..>_<
你話 skinny jeans 好定開浪褲好 ?

講起 JUMPSUIT..
我之前去 KOOKAI 度睇, 因為之前睇到佢個 collection 有出..
真係好靚, 不過好可惜無..我唔記得係唔返定買哂...?_?
佢都有好幾條 one-piece 我幾鍾意~依家仲考慮緊

原帖由 ptuboy 於 09-10-13 07:55 PM 發表
我無乜點諗過.,.,淨係知道今年好興全黑!!
但係我年年都著緊全黑~~ haha
其實我睇中左好幾條褲..但係唔知買邊隻好..>_<
你話 skinny jeans 好定開浪褲好 ?

開浪褲啦, skinny jeans 好 common
開浪褲型 d, 如果著得好睇既梗係開浪褲啦~ haha

原帖由 Nadim 於 09-10-13 07:57 PM 發表
講起 JUMPSUIT..
我之前去 KOOKAI 度睇, 因為之前睇到佢個 collection 有出..
真係好靚, 不過好可惜無..我唔記得係唔返定買哂...?_?
佢都有好幾條 one-piece 我幾鍾意~依家仲考慮緊

我都有去 KOOKAI 睇衫呀, 我上面話果個馬毛袋就係 KOOKAI 咖..
hehe 我鍾意呢套

原帖由 xin_gi 於 09-10-13 08:00 PM 發表

我都有去 KOOKAI 睇衫呀, 我上面話果個馬毛袋就係 KOOKAI 咖..
hehe 我鍾意呢套
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hph ... _2611604_2696667_n. ...

咁你有無玩佢果個有獎 game ? 我已經用哂 d coupons
我所有朋友都話我癲左 ......... >_<
http://k00kai.w69.51host.cn/#/?page=Styling&id=
我仲拎埋佢個相架!!

原帖由 siuro 於 09-10-13 08:02 PM 發表
其實我唔知 jumpsuit 係乜..?_?
tracksuit 我就知 反而我想睇下樓主話想買果個馬毛袋xd

JUMPSUIT 即係好似連身褲咁...lol 好型咖~

原帖由 Nadim 於 09-10-13 08:04 PM 發表

咁你有無玩佢果個有獎 game ? 我已經用哂 d coupons
我所有朋友都話我癲左 ......... >_<
http://k00kai.w69.51host.cn/#/?page=Styling&id=
我仲拎埋佢個相架!!
http://i85.photob ...

有呀, 不過我仲未去拎 coupons 同相架呀 >_<
整左咁樣 LOL

要plan tim ga 西利西利~~~~~~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 02:21 PM , Processed in 0.032141 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存