2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 生不如死...好痛苦...
返回列表 發新帖 回覆
go

生不如死...好痛苦... [複製鏈接]

可能會好長...但我真係好辛苦...

我同佢拍左6個月半..
中途散過好多次又復合過好多次...
但係次次佢比我覺得佢周圍識男仔果陣,又成日發脾氣,唔理我感受我就分手...
分完我想見佢果陣佢話唔想見..但次次佢講分手果陣,想見我果陣 我都會即刻飛出去比佢見..
之前佢係好愛好愛...但係拍左兩三個月後就一直淡落去...
由開頭我傾電話cut佢線佢會發脾氣..訓教果陣唔打比佢佢訓唔著...去佢屋企佢會攬住我叫我老公,我唔搵佢佢會好緊張..同人傾緊果陣我打比佢佢會cut果個人線..
變到
唔傾電話..msn搵親佢佢都係表情...唔叫我,叫我正係叫喂~ 打比佢第一句:做乜呀!
之後就散左...我就同左第個女仔一齊...
之後到我生日前一晚佢搵返我..我話有左第個佢係咁喊..
之後我生日果朝早佢黎左我屋企比份禮物我..又比左封信我.封信寫話佢其實一早好愛我之類..又話以後唔會淡..
我見佢好傷心..我就同返佢一齊..但對佢好淡,希望等佢再淡返...分手唔洗傷心..但係一齊返後我勁鍾意返佢...
但係過得兩日佢果種熱愛又淡左小小..之後過多廿幾日更加淡...我出街佢唔問我係邊,msn唔會搵我..
我就問佢係咪變左心..佢話係.. 佢話鍾意返佢一直係火車站見到果個男仔"(佢唔識果個男仔的)
之後我就講分手..佢就應:哦     ( 完全唔會挽留)~

過左十日左右..但係因為我太過愛佢,佢話仲愛我,我有信心佢會熱情返所以又同返佢一齊..
我唔會再咁易講分手...我要佢愛返..
但係可惜佢又變左..變到
我打比佢佢話要睇電視..睇完電視打比佢 佢就話格離有線,又或者佢要訓教唔想傾..
打比佢同佢講佢又淡左..佢就話我煩..
之後我咪特登唔搵佢囉...可惜佢始終都係唔搵我..
佢激嬲我都唔會哄我..仲要我打返比佢...
同佢講話佢好衰,成日都係咁,佢就話冇人叫我打比佢wo..

到左前幾日..佢放學去剪頭髮,佢sms我話有人問佢拎電話..佢o曬嘴
之後我就講笑咁講,你咪比佢囉a_A   之後過左陣..佢sd錯信息比我..
個內容係:我應該同上水果個冇乜可能啦..      之後我就打比佢..問佢有冇比電話人,佢就好惡咁話冇  之後問佢信息係sd比邊個..佢話佢個fd,之後就收左我線,話格離線係佢果個sd錯sms個fd wo..  我心就好嬲..傾緊仲洗sms?我就懷疑佢係同問佢拎電話果個人傾緊..我覺得佢好花心..之後佢都話佢淡..我就又講分手,佢又係答我一句:哦     到左大前日我見到佢xanga..原來佢根本就比左個電話果個人(呃我)..心情好開心..佢同拎佢電話果個人好快就熟左,成日見.. 我就好嬲..係咁sms佢..想哄返佢..但係佢唔多應我...到左第日我就去佢留下等佢放學,好想見到佢..等到8點半..佢終於返黎啦..同佢傾..叫佢自己小心,唔好單獨見果個人..佢話佢知佢係好衰好衰人既人, 佢唔多想傾,係咁話返屋企..話唔想拍拖,都係做朋友wo..我就話唔煩佢..(但係我邊忍得住..我好想知清楚曬d野..我覺得佢講既野唔多真..但佢始終都唔多應..)佢話唔鍾意問佢拎電話果個人
到左琴日..我知佢會出旺角..我就特登同fd出旺角行去撞佢..點知撞左8個鍾,到夜晚10點幾都撞唔到..
返到屋企十一點幾..真係好掛住好掛住同好擔心佢...我就打比佢問佢仲同緊果個人一齊呀? 佢:同緊fd一齊..果個人黎緊搵我
我:...佢送你返屋企呀? 佢:唔係   我:佢黎得預左送你返..    佢:我唔會比佢送..   
之後接近1點我sms佢唔應,就打左比佢..佢勁急..話返緊屋企啦就cut左我線.. 我再打比佢問佢果個人係咪係佢格離...佢話唔係

今日..照舊sms佢佢唔應..但我真係想知果個人有冇上佢屋企...我因為咁琴晚訓唔著...我就話知左之後發誓以後唔會煩佢.. 之後我打比左佢佢唔聽..打多幾次先聽..  
最後果個人真係上左佢屋企....               好痛好痛.....我次次問親佢野佢都講大話..要比我知係假要逼佢先講真...唉..
點解一個隨便問佢拎電話既人..識得幾日佢都帶返屋企.....
同埋...點解佢一d都唔緊張我...??
佢唔會再好似以前咁樣搵返我了??我真係好愛好愛佢...
點解佢淡佢唔飛 要等我講分手...

我覺得由佢開始見你同另一個女仔拍拖開始,佢喊住哄番你..都係為左佢自己既感受 而唔係愛你先一齊番,
我認為佢當你係水泡,,,一直搵緊另一個....
佢依家個心根本都唔係你果到..或者以後佢會知道你對佢係最好..

我果個有你一半就好拉..佢只會傷我既心...見我喊都冇動於衷
佢個性格死要面子...火爆..佢就係道理....唔識點鍚女朋友...
除左佢性格...其他都好好....

我地一齊努力忘記佢地拉...., 前面一定有個更好更愛自己既人
人出世就乜都冇架喇...冇佢地唔會死既!!!

原帖由 心痛‥ 於 09-10-18 05:24 PM 發表
我覺得由佢開始見你同另一個女仔拍拖開始,佢喊住哄番你..都係為左佢自己既感受 而唔係愛你先一齊番,
我認為佢當你係水泡,,,一直搵緊另一個....
佢依家個心根本都唔係你果到..或者以後佢會知道你對佢係最好..

我 ...

同佢灘牌果陣,佢始終都係話唔係當我水泡...
可能我份人唔夠飛仔啦..我知佢係鍾意成日出去玩既人..
而我同佢一齊就好多時間都係兩個..可能佢悶了..

你果個同我果個可以講係一樣...都係脾氣好燥又好要面既人..唉
真係好痛..冇食野一日一夜都係食唔落野..
你會唔會咁..?

前面..我怕了..而家唔係好敢拍拖..唔係傷人就係人傷你..

我明我自己好煩..但係我煩係因為我知佢好多野呃我 我想知真相..

原帖由 風飄揚 於 09-10-18 05:33 PM 發表

同佢灘牌果陣,佢始終都係話唔係當我水泡...
可能我份人唔夠飛仔啦..我知佢係鍾意成日出去玩既人..
而我同佢一齊就好多時間都係兩個..可能佢悶了..

你果個同我果個可以講係一樣...都係脾氣好燥又好要面既人. ...

..比著我係佢既話都唔會當面話係當你水泡...咁講好HURT你...
如果佢覺得你唔夠飛仔...一開始又點會鐘意你呢...你地拍左幾耐?

我依家都唔係好敢再同男仔拍拖...起碼我要了解到佢係米一個火爆 係鍚我既人...
痛....痛過..喊過...冇胃口過...個身好似唔係自己咁...喊唔停...
但係我唔會唔食飯咁對自己..你要活得比佢好..唔好唔食野呀 ..咁樣好傻..愛一個人都想佢幸褔嘛..

原帖由 心痛‥ 於 09-10-18 06:47 PM 發表

..比著我係佢既話都唔會當面話係當你水泡...咁講好HURT你...
如果佢覺得你唔夠飛仔...一開始又點會鐘意你呢...你地拍左幾耐?

我依家都唔係好敢再同男仔拍拖...起碼我要了解到佢係米一個火爆 係鍚我既人. ...

我寧願佢hurt我都好過乜都唔講..唔應我果種感覺真係好難受
拍左半年囉..其實我都同你一樣..佢做錯野我嬲就有錯 我學返佢佢就可以話我錯..
其實一開始大家都唔係好愛大家的..十零廿日之後先開始真係愛..
我而家都唔係求乜野..我只係希望佢自己識諗..
佢明知果個人係好衰好衰.玩完人就飛果d人..
佢都仲要同佢.....
仲係度諗..如果佢真係唔鍾意果個問佢拎電話果個男仔既..佢上左去.. 佢地會唔會有機會係冇咩咩呢..?

ps.你實搵到既..我有d fd都係玩玩下既人..佢話要認真既話都會搵一個性格好既
所以你一定會搵到@@ 你性格好麻

pss.佢而家唔見左..應該又出左去..個心又好想知佢去左邊/_\

原帖由 風飄揚 於 09-10-18 07:33 PM 發表

我寧願佢hurt我都好過乜都唔講..唔應我果種感覺真係好難受
拍左半年囉..其實我都同你一樣..佢做錯野我嬲就有錯 我學返佢佢就可以話我錯..
其實一開始大家都唔係好愛大家的..十零廿日之後先開始真係愛..
我而家 ...

半年都唔係好耐...我拍左都3年拉....離離合合...
好難講...如果個女唔係對佢有好感點會比佢上屋企....點會咁急咁收你線....
又可能個男仔玩玩下唔要佢....到時佢又會搵番你....唉..到時就真係知道佢係當你水泡..
希望你搵到個比個更好架拉...

原帖由 心痛‥ 於 09-10-18 08:03 PM 發表

半年都唔係好耐...我拍左都3年拉....離離合合...
好難講...如果個女唔係對佢有好感點會比佢上屋企....點會咁急咁收你線....
又可能個男仔玩玩下唔要佢....到時佢又會搵番你....唉..到時就真係知道佢係當你水 ...

佢心入面鍾意既始終係個火車男...
上面有提到
而拎佢電話果個咁岩又識果個火車男...
上佢屋企...唔知..諗呢一點我就好煩-v-
搵返我?我諗唔會囉...離離合合已經超過10次了

呢本電話簿個名叫老公,你係其中一行

原帖由 RWS 於 09-10-19 02:18 AM 發表

呢本電話簿個名叫老公,你係其中一行

姐係你都覺得佢當我係水泡??

成熟小小啦......如果照你咁講,呢個女仔跟本唔洗愛,從佢第2次至第3次叫你復合呢個時間,跟本好易睇穿佢,你唔好犯賤比人當傻仔玩啦..........中意唔可以當飯食,冇左女友你唔會死,所以你話你係咪弱智,生不如死.....我笑左思想不成熟的人一個好好的詞語,你要知道,呢個世界係現實,特別係香港,現實得過份

講句真心話
話唔埋你一排唔理佢又或者同第條女一齊佢又會搵返你
個男仔係咪好人我地唔能夠斷定
但唔好怪我咁講..個女仔好極有限..
我明白男仔上左佢屋企你點解咁心痛..
但係佢自己都唔愛自己..
你仲咁愛佢做咩野
點解你第一次可以放低搵第個但今次又唔得?
放棄啦..唔值得你浪費時間
希望佢下次又搵返你你唔好心軟
要唔俾機會自己心軟就唯有好似佢對你咁對返佢
對於感情我係好偏激既人
所以意見都有少少

十週年勳章(賀詞)

成篇嘢睇哂~~
我覺得條女根本由頭到尾就係   中2就keep,5中2就delete個隻

大家有冇發現
樓主acc只留過一篇文章
而最後登入時間又...
佢唔係上左天堂啦呱

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

原帖由 pkivanyuen123 於 09-10-21 15:06 發表
成熟小小啦......如果照你咁講,呢個女仔跟本唔洗愛,從佢第2次至第3次叫你復合呢個時間,跟本好易睇穿佢,你唔好犯賤比人當傻仔玩啦..........中意唔可以當飯食,冇左女友你唔會死,所以你話你係咪弱智,生不如死.....我笑 ...

完全沒有否決的餘地

絕對同意!!1

香港超現實

無童話
無緣份
無真愛

香港特色

想搵以上.學日本玩虛戀吧

包你幸福

小朋友
根本愛係乜野你都仲未搞清楚
讀多D書吧啦你

明顯係水泡...
如果個女仔係有心既
都唔會俾段感情咁樣淡落去
樓主大大還是收拾好這份感情吧......
愛情 上天一定會好好的安排

祝你末來尋覓到真愛吧;]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我可以話你係犯賤..

過去佐米算咯,做咩甘執著啊!

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:46 AM , Processed in 0.038694 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存