2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online SD高達Online 模型專區
go

[其他] SD高達Online 模型專區   [複製鏈接]

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

此帖專為各會員張貼有關SD高達Online模型之用
可以圖片或文字發表
請勿於此討論其他無關事項
多謝合作

๑۩۞۩๑ 《SD高達》特別版本模型入手 - 元祖RX-78-2

茶實部機系舍弟買泥玩GA
小弟只系囉左泥影相
至於抽到咩小弟就唔豬啦!! (好似有唔知幾多G)

各位現有地方啦
大家放在這啦!!

近排屎忽痕... 買返d舊BB戰士黎砌, 第1隻 THE - O... 砌得唔係咁靚xdd~
e+砌緊 空,劍,砲西~ 遲d再貼 Tks~

已有 1 人評分威望 收起 理由
麥艾克斯 + 15 感謝分享! 正喔0.0

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

原帖由 anguskinson 於 2009-9-16 06:19 PM 發表
近排屎忽痕... 買返d舊BB戰士黎砌, 第1隻 THE - O... 砌得唔係咁靚xdd~
e+砌緊 空,劍,砲西~ 遲d再貼 Tks~

http://photos-g.ak.fbcdn.net/hph ... 50450_9008094_91961 ...

O仔SD系列真系第一次見‧口‧/
以前都有玩開SD系列..不過都系SEED系列為主

唸起重有部MG 1/100 突自味搞就..惡夢

好正= =,可唔可以話比我知 THE O 係 WHERE 可以 買番

隻The-O我係將軍澳(坑口)買的... 得返last一合. 唔知會唔會返貨

e+砌緊隻SD突擊(連所有WEAPON o個隻)~ 遲d再post相~

原帖由 anguskinson 於 2009-9-17 01:30 AM 發表
隻The-O我係將軍澳(坑口)買的... 得返last一合. 唔知會唔會返貨

e+砌緊隻SD突擊(連所有WEAPON o個隻)~ 遲d再post相~

系唔系坑口商埸一上電梯左轉果間?
印像坑口冇幾間賣模型..

住景林的路人甲

原帖由 誠ChuN〃 於 2009-9-17 10:51 AM 發表

系唔系坑口商埸一上電梯左轉果間?
印像坑口冇幾間賣模型..

住景林的路人甲

係ar~ 呢間由小學到e+ 10幾年都幫襯佢的~ 同個老細熟~ 所以d舊款機搵唔到, 都係搵佢幫手...
前排搵極都搵唔到合 [SD突擊-FULL WEAPON SYSTEM], 都係佢幫我搵.

而家東港城都開左間, 係2樓的. (唔係太興o個邊), or去新都城.

del!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

炮西~~~ 多謝支持~

已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
〝魂﹏ + 1 感謝分享!
麥艾克斯 + 10 感謝分享!

總評分:  威望 + 10  Good + 1   查看全部評分

.有一只北極熊和一只企鵝在一起耍

1.有一只北極熊和一只企鵝在一起耍,企鵝把身上的毛一根一根地拔了下來,拔完之後,對北極熊說:“好冷哦!“北極熊聽了,水宜生也把自己身上的毛一根一根地拔了下來,轉頭對企鵝說:“果然很冷!

2、小明在一次車禍中失去了一條腿,
小明在一次車禍中又失去了一條腿,
又一次車禍中小明失去了他的另一條腿,
一次車禍中小明又失去了他的一條腿,
其實小明是一條狗.

3、有一天,卷心菜走在路上,水宜生覺得很熱,就脫了一件又一件,自己就沒了。

4、有一個包子走在路上,覺得很餓,就把自己吃了。

5、小明跟小紅是同桌,有一天,小明向小紅借一支筆,
小紅說“不借”
“借給我你會死呀!”
然後,小紅說:“哦,那借給你吧”
噹小明把筆還給小紅時,小紅真的死了。

6、從前有只小羊,有天他出去玩,結果掽上了大灰狼。大灰狼說:“我要吃了你!!!”
你們猜,怎麼了?
結果大灰狼就把小羊吃了。

7、蟲蟲:小花,你用我的鈆筆了嗎?
小花:沒有,我沒用。
蟲蟲:你真沒用?
小花:我真沒用!
蟲蟲:唉,你是第17個承認自己沒用的人了

8.台灣什麼時候會想要統一?
買方便面的時候

9.有一天小強問他爸爸:水宜生水杯價格表“爸爸,我是不是傻孩子啊?”爸爸說:“傻孩子,你怎麼會是傻孩子呢?”

10.一塊三分熟的牛排和一塊5分熟的牛排在大街上遇到了,為什麼他們沒打招呼呢??(假設他們會說話)
因為……他們都不熟啊~~~~~~~~

11.魔鬼:上帝,我可以投胎嗎?
上帝:可以。
魔鬼:我不想再做魔鬼,水宜生水杯我想像天使那樣全身潔白,還要有一對翼,但是我仍然想吸血。
上帝:那好,你就投胎做護舒寶吧

咁岩既=.=
我都係住係坑口wor
我買左一盒高達同z高達,都係係奇異店買
我淨係夠錢買2盒,本來諗住買神盾,但係冇貨......
我home冇相機,所以影唔到相,我亦自問油得唔靚

今日見得閒,走左去砌命運
好樣衰.3.
只畫了線,其他咩都冇做過
樣衰咪踩
聽日買突自

已有 1 人評分威望 收起 理由
麥艾克斯 + 10 感謝分享!

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

前日無聊出街買左2盒SD模型
正義高達(已上色)同艾比安(未砌)
上完色既正義高達:

艾比安(未砌):

聽日去買WZC同ZZ
david199666 + 2 隻正義好侵仔...係咪玩開模型
麥艾克斯 + 15 感謝分享!製作專業

總評分:  威望 + 15  Good + 2   查看全部評分

型 wor !!!!  得閒買個

前日買左自由高達同nu高達
整左成日
整完了= =
david199666 + 2 隻自由好令
麥艾克斯 + 10 自由整得好, Nu的滲線好似差d

總評分:  威望 + 10  Good + 2   查看全部評分

come on boy

照片 3435658821.JPG (89.93 KB, 下載次數: 117)

照片 3435658821.JPG

已有 1 人評分Good 收起 理由
kit817 + 3 路過

總評分:  Good + 3   查看全部評分

原帖由 anguskinson 於 09-9-28 12:28 AM 發表
炮西~~~ 多謝支持~

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hph ... c1/7935_28986452045 ...

你隻炮西係邊買...
我搵極都搵唔到

十週年勳章(賀詞)

抽蛋的計唔計呀

上色上左一個星期既命運高達= =整完:

====================================================
後期補上:
====================================================
係旺角買既高達DX(最後3盒,我買左1盒)
已上畫線上色+水紙:

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 02:18 AM , Processed in 0.048899 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存