2000FUN論壇

搜索
樓主: 比遺忘的人
go

有關對SA團的不滿~!! [複製鏈接]

原帖由 TiGeR417 於 09-11-21 02:02 PM 發表
今日去食迴轉壽司食左二百幾蚊,起身走人時發覺唔記得帶銀包,
想將d碟推比隔離,但我毒得制旁邊無人敢同我坐,我問bar台個師傳有無得欠住先,
佢叫我跟佢入廚房,要辦d 手續,咁我就跟左佢入去,點知一入到去佢推我落地 ...

原帖由 細峰× 於 09-11-21 01:36 PM 發表
吊._."收9 sa囉~_~ 係度嘈都冇用丫
教你丫                                        1. 係收SA皮                       2. 1係自己del Acc  

架兩???

十週年勳章(賀詞)

原帖由 TiGeR417 於 09-11-21 02:02 PM 發表
想將d碟推比隔離,但我毒得制旁邊無人敢同我坐,我問bar台個師傳有無得欠住先,
佢叫我跟佢入廚房,要辦d 手續,咁我就跟左佢入去,點知一入到去佢推我落地 ...

睇到囧左-,-

禾+女且~一路刀在*~太古廣場~*一間名店do saLEs*~
間店有巧多有$$人同名人幫襯
do jor 巧多年,已經系SEnior╘╧
拱多年黎刀巧俾心機do,經理亦巧like佢〒〒
因為收入不錯又隱定,+女且原本lum住同拍拖多年既bf豬結婚
摃多年黎禾+女且巧少俾人投訴~
╭╯╭╯而且同巧多大客既關係刀5金昔~~
前排關心研去過禾+女且間店幫襯
不過serve佢既吾系禾+女且,但佢一買就買jo巧多野~>3<
過jor個幾星期,佢又再去間店行♂→
上次serve戈個Day-off, 拱禾+女且就丁頁上serve佢~
開頭已經巧有禮貌介紹d新貨俾佢, 仲言舌俾折豆頁佢~
佢就矛乜反應,望一望另一堆客~
果堆客系大6人,3至4個,講裡予巧大聲~~
關小女且就同禾+女且講言舌可 5可以關jo間鋪一陣~~
等佢揀33~~>3<
禾+女且同禾講,佢公司一向 5俾佢土也拱do~
京do壞個豆頁,除非真係有乜大人物,巧多記者巧混亂先可以拱do
但佢見到關小女且黑口黑面,刀識do言舌打電言舌去問一問老闆
老闆拱系係言舌吾得la,至多俾多d折豆頁她
拱關小女且就發老脾,鬧到禾+∩女且一面屁├┤├┤├┤
d說話勁難聽,又話自己買野既$多過禾+女且搵幾年既$
┼┼┼┼┼vvv禾+女且DO吾敢得罪佢,一味道歉├┤├┤├┤├┤
跟住關小女且就走jo人,+女且就同老闆備案├┤├┤
老闆瞭解jor情況就矛再追問
過jor兩日佢接到老闆電言舌言舌收到comPLaint
言舌有人投訴佢態度 5巧, NG王裡 顧客感受◤
┼┼┼┼┼┼┼┼┼v公司policy一向 NG話俾佢土也知系邊次事件
禾+女且估黎估去刀淨系得失過關小女且一人
◤ 總之俾老闊話jo兩句
又過幾日,關小女且又黎△△△
這次禾口件西裝友一齊,但巧在成店刀矛其他客
禾+女且怕又惹事,叫jo個junior過去seRve佢
典豬條老西友系要典番禾+女且serve=口=
跟住關小女且就 王元 裡予,言式 3,旦言舌d3俾其他人 言式 過污糟 >_<
要開新3試,禾家女且雖然知公司5俾拱做,
但怕jor佢,唯有照do
典豬言式jor兩3件,件件佢都要試試又矛言舌要>___<
禾+女且終於言舌吾巧意思,其實吾可以拱做>___<
(根本日月豬佢 王元 裡予la.....)
又系至多俾多d折豆頁佢
跟住佢件西裝友京尤鬧禾+女且言舌"系米言舌禾土也無$買梨土也d裡予?"
禾+女且言舌吾系,旦佢照鬧>_<
鬧jor十幾分鐘>___<
d同事見拱幫手,又照鬧>___<
最糸冬打俾老闆 備案>___<
之後連收兩圭寸warning letter
早兩日接土裡大信圭寸
年尾俾人火少jor/口\

笑傲無雙

原帖由 比遺忘的人 於 09-11-8 10:57 PM 發表
只少其他大團唔會連30幾lv(5星)個d都踢掛??
仲要唔係國任!!!
真係唔明d大團點解可能咁自私囉...!!!
如果唔係個game一比人踢左就冇得再入其他場...都冇咁唔鋸喇~
我覺得某d大團要檢討下囉~
咁既話不如每場國戰都 ...

講真..其他國既大團都會踢高lv^___^

sa?成班傻仔黎...等收皮啦佢地

原帖由 hanonkakai 於 09-11-22 05:55 PM 發表
禾+女且~一路刀在*~太古廣場~*一間名店do saLEs*~
因為收入不錯又隱定,+女且原本 ...

乜能野黎ga

原帖由 hanonkakai 於 09-11-22 04:25 PM 發表
因為收入不錯又隱定,+女且原本 ...

港女xg!?

笑左5分鍾-口- 肚痛

十週年勳章(賀詞)

原帖由 永恆~Y 於 2009-12-4 10:52 PM 發表

笑左5分鍾-口- 肚痛

你地講SA

有人講又A又B

O晒......

我唔識講呢個問題, 我覺得中立 d ,踢人係大團都會做, 有基本原因,

1. 大團打國戰就一定有要求! 一定有規矩! 做錯野就一定被人小到爆, 嚴重踢出會添,
2. 如果唔係自己團, 會唔會咁聽話呢, 好多時等到做錯野, 例如雙子塔, 亂出死靈, 掛水, 呢 d 時候踢經已太遲, 帶隊叫人去壓線, 幫手, 無人理! 咪又係輸, 輸左又話大團點點點,

話 3x Lv 要打國戰升又無錯, 但大家體諒下啦!

原帖由 spike0711 於 09-11-9 12:32 AM 發表
你要接受
不想被踢就得提升實力
直到實力得到認同
才會得到國家信任

我要獨創1國,挑曬5國大團....

唔出奇人地覺得自己人先會合作 我地哩d街人or其他團人比人踢有咩咁奇

4個字
大團玩晒

算啦...game黎姐

原帖由 不知不覺的 於 09-12-25 07:29 PM 發表

我要獨創1國,挑曬5國大團....

加油喔

SA團 常常包場,都幾壞
!@##^#$%*&#^#$!$@$^!@$

原帖由 真子 於 09-11-17 01:05 PM 發表
-3-有幾狗呢?
小心D講野...我都系SA...

2打6
小心d講野   我都系反SA.

比我都踢  無聊post  唔想俾人踢自己入大團囉

十週年勳章(賀詞)

早幾日同條女去左日本玩, 同佢又去新宿買手信, 又去有馬浸溫泉,
返到去酒店已經累撚死, 咁咪上床訓囉, 點知條女又玩未玩夠,
想玩D新奇又刺激既野喎. 咁見難得可以陪佢去日本玩, 咪陪佢玩下囉,
佢係我送俾佢個LV袋入面拎左張紙同支筆出黎, 原來佢想玩井字過三關.
大家如果識玩既話都知呢個係必和既遊戲,啦, 頭幾舖我都扮下認真同佢玩,
間唔中輸下當俾佢開心下啦, 點知佢發爛渣用D橙皮掟鳩我, 話我玩得唔認真喎.
屌佢老味真係火都黎, 即刻轉身射個三分波!! 之後佢又好似唔憤氣, 係個LV袋入面係咁摷,
都唔知佢摷乜撚, 摷左成分鐘之後拎左個卡路士出黎, 估唔到個衰婆成日袋住第二個男人係身邊.
個卡路左拎住個波可到角球旗, 屌佢老味我都未準備好, 卡路士已經開左角球,
嘩個波勁撚到呢連愛國者導彈都截唔撚到, 成個香蕉波咁一野彎入左,
真係服撚左佢. 好彩先前我入既係三分波, 而家三比一!!
諗住自己有兩分係手有優勢啦, 佢又伸隻手入個西度係咁摷, 今次又唔知佢想點喇,
摷兩摷抆左個舒拉寶娃出黎, 嘩, 屌佢個西係叮噹百寶袋咩!! 已經心知不妙集中精神去應付,
當我去搵我塊球拍時, 舒拉寶娃已經開左個波, 你老味我拍都冇唯有用手接啦,
成機渣下舒拉寶娃個波都好嘛!! 唔洗兩秒個波已經去到眼前, 咁我出手啦, 個波我就掂到喇,
不過就勁撚到呢, 打到我手掌都就斷咁滯, 仲搞到我原地轉撚左幾十個圈.
就咁俾佢入左個ACE波, 俾佢拎左十五分, 而家三比十六!! 屌呀!! 十三分要追,
真係追撚死人咩!! 你有係既百寶西, 我都有我既龍殊, 拎左兩粒龍珠出黎叫神龍幫我許願,
神龍話支持我所以爭五粒龍珠都冒死出黎幫我, 真係多撚謝佢啦. 我請佢幫我叫呀奧蘇利雲出黎!!
我條女見到我出絕超佢已經嚇到係咁流西水, 我都理撚得佢!! 奧蘇利雲果然冇令我失望,
一CUE打出147分, 全場都拍撚哂手掌!! 而家一百五十比十六!! 我睇你點追

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 11:08 AM , Processed in 0.055709 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存