2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[原創]貼圖教學 [複製鏈接]

[原創]貼圖教學
因為一些事情 剛剛有一段長時間不在線
剛剛上線 就接到pm 有會員 不知道如何貼圖
所以為了方便大家 我特地整了一個貼圖教學

我先為大家提供一個上載圖片的網站
相信好多會員都識佢
佢就係photobucket
photobucket係免費圖片上傳網站最好用之一
佢既穩定 又快速 同時容量 亦足夠一般用家使用

以下為photobucket既網址
http://photobucket.com/?special_track=nav_logo

接下來就自己睇圖片吧
我已經將圖片整好 並輸入了文字
大家只要跟住做就可以

版主....E個網我都試過呀,,,,,
註冊完次後佢話
There was an error with your submission
We're sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register on Photobucket.

我知啦~~~
可能我唔夠18歲呀.....
唔夠18歲就會有E段野嫁啦.....
我原本1995年出世,佢話唔得....
之後我再用"私密瀏覽"先比我再註冊
然後我打1990 年出世
就OK左....
希望幫到D唔知點解註冊唔到既人- -

原帖由 stevenchu01 於 09-11-14 01:55 PM 發表
我知啦~~~
可能我唔夠18歲呀.....
唔夠18歲就會有E段野嫁啦.....
我原本1995年出世,佢話唔得....
之後我再用"私密瀏覽"先比我再註冊
然後我打1990 年出世
就OK左....
希望幫到D唔知點解註冊唔到既人- -

=口=
我一直都未有呢個問題=="
我已經開左好多個acc
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:57 AM , Processed in 0.032214 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存