2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 唔該..幫我解下個夢
返回列表 發新帖 回覆
go

唔該..幫我解下個夢 [複製鏈接]

岩岩訓覺發左個夢....個夢入面..有4個人..
我..我男朋友..
1個以前鐘意我男朋友既同校同學...
仲有1個係男..但睇唔到佢個樣..

甘個夢係個背景周圍係黑色..但又清楚睇到野人樣..做d咩野
個夢入面有張大排檔既既'木台'..係可以'接'埋個隻..係正方形
甘'木台'上面..有食飯用黎'賤'係到既膠'木台'布

甘個夢就好似係我男朋友首先行埋張'木台'到..到個女仔..再到我
我地3個圍住張'木台'..係張'木台'角既膠'木台'布上面打個結
甘我地每人打左1個'木台'角既結..但我地冇就甘停..我地就打完自己個邊既結..就行去下1個'木台'角..不過唔係再打結..係檢查個結甘..
我地就自己1個接1個甘圍住張'木台'檢查..再行
我地大家都唔會碰到對方..唔記得我地圍住張'木台'行左幾多次
就發現有個男坐左係到..但佢背住我地..所以睇唔到個樣..就完左個夢

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

可能玩緊開心小遊戲

先見之明

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:27 AM , Processed in 0.028184 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存