2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 雀鳥天堂 雞尾識唔識跳?
go

雞尾識唔識跳?

雞尾係咪會好似彩鳳咁成日跳黎跳去的?
家因我果隻跳都唔跳,上落都係用口+腳爬,仲要好似好笨重成日就跌咁款
尤其係落果陣,望住下面條桿好似琳緊跳唔跳好
佢係咪隻腳有事??定係雞尾都是不愛跳的??(跳少少點都會呱  )

原帖由 竹林山水甲天下 於 09-12-11 09:52 PM 發表
雞尾係咪會好似彩鳳咁成日跳黎跳去的?
家因我果隻跳都唔跳,上落都係用口+腳爬,仲要好似好笨重成日就跌咁款
尤其係落果陣,望住下面條桿好似琳緊跳唔跳好
佢係咪隻腳有事??定係雞尾都是不愛跳的??(跳少少點都會呱:r ...

唔係隻隻都會跳 我屋企果2隻 都好少跳 有隻仲仆下仆下咁
你果隻係唔係新買番黎 如果新雀最好要保暖 同埋唔好搞佢4~5日 依幾個月都唔好幫佢沖涼
直到天氣暖番先好幫佢沖涼 如果1冷親就好大獲

支持

十週年勳章(截圖)

我屋企有兩隻雞尾,多數行,間中會跳幾步,
不過由畜勢到跳,要大半秒,跳又唔係遠,行路快好多

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 12:30 AM , Processed in 0.027195 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存