2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

點解?! [複製鏈接]

一開始...
1,去咗間荼餐廳見到黃倩孄,我問佢"有冇見過馮祉均?"
2,黃倩孄話電話入面係馮祉均,叫我去唔知邊到等佢.
3,去咗個類似女人街/花園街既地方,見到個曾冠亨賣老翻.
4,我揀左6隻,但係唔夠錢只好買3隻.
5,之後又經過咗街市,見到方楚瑤買緊野,
6,突然間落狗屎,我執起左個卡板幫方楚瑤遮雨(好似係),
7,期間見到個蔡志輝行過我前面,我好心急咁問佢"有冇見過馮祉均?"
8,佢話"呢,係前面囉"
9,我打量咗一陣,確定係佢就行過去.
10,我走過去個陣,有個人拉住我,仲愈黎愈多人.
11,原來係4年班同過一班既陳_鋒,"你想做咩?"佢咁問我.
12,我解釋都唔想解,我想突圍,但係唔成功.
13,我怕再見唔到馮祉均,無啦啦我個身體升起咗.
14,拉我班人跌落地,好難先擺脫.
15,再望向前方,人呢?
16,最後我癲q咗,係咁嗌(好似係).
17,完lu,醒咗.(am10點幾)

p.s.小學同學,同過一班,講過話鍾意佢.
呢排發夢見到佢密咗,無錯!我真係想搵返佢!

-_-我覺得你似搞爛gag多d

ON DOG,我又唔係第一次黎呢個版!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 06:00 PM , Processed in 0.026491 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存