2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 私服分享程式、架設或修改技術專區 誅仙云貼 端, 一鍵, 資料, 工具 (不包括宣傳其他私服) ...
樓主: .空我
go

誅仙云貼 端, 一鍵, 資料, 工具 (不包括宣傳其他私服)

其實我覺得好難- -#1#2#3系分開定一起用先得- -我dl完成堆野都唔知點用-口-救命...重有一個問題我想問好耐,,咩叫回車

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 hinson228 於 10-2-1 11:20 PM 發表
其實我覺得好難- -#1#2#3系分開定一起用先得- -我dl完成堆野都唔知點用-口-救命...重有一個問題我想問好耐,,咩叫回車

回車係大陸叫法 即係輸入/enter

有冇武林外傳既單機架構?

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 feicunhao 於 10-2-2 04:11 PM 發表
有冇武林外傳既單機架構?

禮貌上同理解上 唔應該係人地研究誅仙主題問有關其他遊戲私服既事 完全文不對題
你可以自己開個主題問 因為有關私服 絕對可以開主題 明嗎
但開主題需要2星會員 你可以去聊天區傾下計加下分 到50分就會2星!
因看到你剛開帳戶 給一次機會 希望唔好再有下次文不對題 不然下次會扣績分喔 謝謝

嗯,謝謝
已有 1 人評分威望 收起 理由
極樂 -5 惡意灌水

總評分:  威望 -5   查看全部評分

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:03 PM , Processed in 0.025432 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存