2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

刺龍心得!~ [複製鏈接]

小弟我由於小體多智,所以玩左一個冇乜人玩既型態!如果有人想試下,都可以玩下!
本人65lv(jod就66)
屬性方面,就係2精3體之後全智!
技能:
戰火9(必點,因為單練多,火好有用)
蟲9(打王可以快d,所以都有用)
4角棍9(必點,加魔攻)
叫血9(必點,你變刺龍,有靚裝同好既武,可以上2千幾)
叫防9(必點)
回魔6(你練功哥陣可以省水)
刺龍9(必點的,你變身後加攻加爆擊加迴避同命中率,加埋跑速,主要係加魔攻)
龍爪1(點1下已經夠,因為你點爆最多加多陪,你點1都爆千幾,另外會放血)
精通甲3(因為本身惊死,所以加左)
加完ed可以加力吼到9(加吼對你自己單練又或者親友團打副本哥陣幫人地加攻)
魔防可以考慮下加唔加,因為我都諗緊加唔加好!
自然甲可以唔加,刺龍唔係做坦,所以唔洗點用!
武器我就用緊58lv加智武加魔傷,因為本人冇錢,所以冇收到藍武,如果有金錢收武,就收把專注一係狂王,狂王有加力,你平時基攻都成3百幾血,你加埋力吼又係狂王既話,基攻應該可以好強下,不過專注係好d,多數係玩魔傷,有精會多小小魔用下,手套就沖火,你放火打,一下燒可以過千!
上衣同下身就沖火防一係物防!鞋我就沖跑速,你地示乎個人喜歡,可沖咩都得!
刺龍總體黎講,都算半個打手,但係對住d物理型既只係小巫見大巫,佢地d數值高好多!
但係都唔可以睇小刺龍,佢可以下下爆,我試過做龍刺加火加蟲可屈死狂戰!
刺龍練功多數都係單練,我係墳場到燒3~5隻到埋黎,龍爪,走幾走,再黎,收工,抖抖,再黎,都ok快下
戰場方面係有小小輸薛,但係而家有棋裝,你到左70時,著晒既話,可能會ko到龍騎同狂戰a_a不過假設性可能唔得!
總知,刺龍係冇乜人會玩,我係專玩d稀有職,所以我玩左刺龍,如果有玩家想玩下,希望可以幫到你!
已有 1 人評分Good 收起 理由
醒未呀柒頭 + 1 幾有心機呀! 支持

總評分:  Good + 1   查看全部評分

稀有職業 緊係詠夜喇 這是1個冷酷既職1-60lv是沒有人組

玩過星曲WEB

龍爪計物攻?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:17 AM , Processed in 0.027261 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存