2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 開心Online 《開心》影片貼圖區 【♥ 元宵情人節告白 ♥】Smart雷♥囡囡 ...
go

【♥ 元宵情人節告白 ♥】Smart雷♥囡囡永結同心 [複製鏈接]

十週年勳章(截圖) Alta活動勳章

識了一段日子的Smart雷 和囡囡在學生時期己愛上對方,一見鍾情
Smart雷: ♥
囡囡:♥
在今日...

他們終於忍不住牽著手了^o^

就在這陽光普照之時... 突然黎了一個賊人要打劫他們!

還搶了囡囡回來 Smart雷會怎樣做呢!
Smart雷: 囡囡...我黎救你..
囡囡:雷仔>.<救我呀...
賊人: 嘻嘻...

smart雷 為了救囡囡 決定要打到賊人這樣就開戰了....
Smart雷: 賊人 我要和你宣戰
賊人: 真不識抬舉 , 你以為你有資格對付我咩!!
開戰了....

首先

雷出一招鎖石術石化賊人...

之後再石竟然又唔中....
賊人: 哈哈真不自量力

之後再石終於石到la!!!

之後賊 人竟然終極變身出自爆e招殺死了Smart雷的終極原生寵...
Smart雷:我係唔會放棄ga!!!

經過一段時間的激戰Smart雷終於殺死了賊人和他的手下..

囡囡:多謝你救我 雷仔>.<
Smart雷: 終於打到了賊人...
賊人:zzzzzzzzzz...

Smart雷:我們永遠都不會分開♥
囡囡: 嗯♥o♥

雙方經過今日一事終於愛上大家雙方親親...

又黎..
永遠愛上對方的Smart雷和囡囡

:cheers: :cheers:

故事:
從小學認識到中學時期的Smart雷和囡囡他們竟然在網上世界 重新遇見對方,他們己經一見鍾情了,
在今日他們終於可以不理會家人盡情牽著對方的手仔了@@但真的不幸 正當他們行了一段路,竟然遇上一個
賊人-SmaRt 雷魂 他說請放下你的錢財.. Smart 雷一不留神竟然連囡囡都被 賊人搶走了 囡囡說救命呀.. Smart 雷說我的愛人...
囡囡...我黎救你. Smart 雷立即上前制止 還和賊人宣戰, 賊人回話 他能否有資格對付我. 之後就開戰了..
一入場竟然是26星的波塞冬 39星和31星的原生寵.. Smart 雷 心想怎能打得到.. 之後他決定用上鎖石術鎖住賊人的行動
賊人: 呀... Smart雷: 我的朋友上...之後雷仔殺了他的最強的原生寵後再用鎖石術估不到100%的鎖石術會對他無效!!!
之後再努力苦戰 再鎖石終於石化到賊人了 還打敗了他 但就在這一剎哪.. 賊人smart雷魂 竟化身成為修真元嬰狀態 真的正身 發出了自爆招式..
幸好Smart 雷 沒事...閃了起來 終於打到了 賊人了 囡囡謝了Smart 雷的幫助 終於和他又一起了...大家還忍不住親親對方 :cheers:
最後他們就結了婚成為永永遠遠的2位情人永不會分開分離分居的一對情人 :love2:

已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
altamm + 5 + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 5  Good + 3   查看全部評分

哇.祝你地白頭到老=]

十週年勳章(賀詞)

蠻好看的

~~~

祝你地白頭到老

笑左出黎
恭喜哂

恭喜喔!!!
睇完都笑左出黎
但都祝你地永遠幸福快樂

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

又小學識到中學 再係game到遇到
真係有緣 有緣

好"正"呀xdd"(其實係唔係真嫁?-3-)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 05:00 PM , Processed in 0.031768 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存