2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 topic::招人長洗雄場(海洋)+關於雄場
go

topic::招人長洗雄場(海洋)+關於雄場

雄場價目表

3lv  4lv  5lv
雄木場    1m    2m   5m
雄石場    1m    2m   6m
雄魚場    1m   3m   7m
雄雞場    1m   3m   8m

如果打算長打,可以搵我傾價=]

雄場料表

1lv                                        2lv                              3lv                            4lv                                     5lv
雄木場  差料(差木多),蘋果,五星葉,生命種子  一般料(一般木多),樹苗,五星葉  好料(好木多),五星葉  稀料(稀木多),五星葉,斧頭  傳料(傳木多),五星葉,世界樹,碎刃,滿月
雄石場  差料(差金多),靈異石,優礦,建築紅磚  一般料(一般金多),組合石,優礦  好料(好金多),優礦     稀料(稀金多),優礦,木工鎚  傳料(傳金多),優礦,鑽石,生銹箭頭,滿月
雄魚場  差料(差布多),柔紗,鯉魚                  一般料(一般布多),鯉魚            好料(好布多),鯖魚     稀料(稀布多),鯖魚,針        傳料(傳布多),鯖魚,鯨魚,黑碎,滿月
雄雞場  差料(差皮多),金毛,胖蟲,吱雞蛋        一般料(一般皮多),胖蟲            好料(好皮多),胖蟲     稀料(稀皮多),胖蟲,鋁石     傳料(傳皮多),胖蟲,魔粉,滿月

雄場料價

5值錢           差料,五星葉,優礦,胖蟲,一般料,傳料
2k~5k         蘋果,生命種子,靈異石,紅磚,柔紗,鯉魚,吱雞蛋,碎刃,黑碎,好木,好金,好布
1m~2m       金毛,樹苗,組合石,斧頭,木工
2m~3m       好皮,針
5m~8m       稀料,生銹箭頭
8m~10m     鯖魚
10m~14m   滿月
15m~20m   鑽石,鯨魚,鋁石
45m~50m   魔粉

雄雞打法0.0

有興趣既話比信比[~薰衣草~]
由於我暑假仲要返學,仲要籌備好多野..所以好多時都唔係到,咁最好打完比信+密都齊晒=]
如果雙方就5到時間..你可以sd信比個1lv ac我,你打完雄場之後,我又找5到比你既造..我會雙開入錢入去..
打小過3場/5m以下既數我係唔會找
收大量a圖/非水5m 閃碎2.5m 蘋果靈石5k 柔紗1m 金毛2m P石10m 雙經270m gg眼75m 全頻17m 天毛34m 低s370m b圖25m

------------黑名單------------
1. 守護之神
2. ζ天蠍座〞
------------黑名單------------

------------長打------------
1.   NONO
2.   ※黑夜劍魔※
3.   T_rIpLE』
4.   ‧小梅妹‧
5.   ◆`曖昧!×小陸
6.   **追風少年**
7.   o乂肥鋒乂o
8.   o細ming
9.   BabI`yI
10. TAMAMA兵士長
------------長打------------

本公司信譽良好更是品質既保證(笑
經營了近1年..
本小屋更突破了1萬拜訪~!

遲d會再更新嫁喇0.0
如果MISS OUT你個名係GAME到比密0.0
唔夠分ac洗既可以問我借>"<
如果你地想以物資代替金錢既都得...
但係要同我講左+議好價先0.0

已有 6 人評分Good 收起 理由
醉紅乂粉腸 + 1 我都想搵人幫我打(天空)
〝孤單樂〞 + 2 樂哥又黎加分
個位人兄 + 1 我係華呀-.-得閒同你洗
mk + 1 =o=神雞手
*迪” + 1 神手啊-_-
魚腩=] + 1 不錯@@

總評分:  Good + 7   查看全部評分

打左好耐/.\
都冇人睇..'

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

原帖由 [~薰衣草~] 於 10-3-6 11:23 AM 發表
打左好耐/.\
都冇人睇..'

睇左係咁人回咁解

原帖由 〝孤單樂〞 於 10-3-6 11:25 AM 發表

睇左係咁唔回咁解

咁衰/.\

十週年勳章(賀詞)

請移玉步 交易區/遊戲交易平台

原帖由 弓法之虎 於 10-3-6 11:41 AM 發表
請移玉步 交易區/遊戲交易平台

我post果時諗住post係果到嫁- -'
點知呢..
果到好似係放野-_-'

十週年勳章(賀詞)

原帖由 [~薰衣草~] 於 10-3-6 11:49 AM 發表

我post果時諗住post係果到嫁- -'
點知呢..
果到好似係放野-_-'

交易=收野/放野

原帖由 弓法之虎 於 10-3-6 02:04 PM 發表

交易=收野/放野

但係佢有分交易完嫁b0r@.@

十週年勳章(賀詞)

原帖由 [~薰衣草~] 於 10-3-6 09:34 PM 發表

但係佢有分交易完嫁b0r@.@

完左再post

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙

天空路過

比fd搶生意t!m..
之前佢問我價...
之後佢招人幫佢打..每個場比我個場貴1m..
e+我打長打每場+1m...
佢e+打長打每場+2m...
我做左呢行好耐嫁喇...
唔想d客仔走晒囧...

推推推推推推-o-`

比滿月/半月最實際
不過我長掛優場都好多人玩5lv= =
我冇話夠幾多次5lv就有野拎架^^

原帖由 TEMPO紙巾 於 10-3-8 05:01 PM 發表
比滿月/半月最實際
不過我長掛優場都好多人玩5lv= =
我冇話夠幾多次5lv就有野拎架^^

我有時都會用果D找數..
只要你主動搵我傾下價就得

e d一定係勁舞神手 打得咁快 一個字:勁 你把聲都幾令

我之前都打算苦練
但係玩得耐隻眼好累 so都係打團打雪地打天毛"xd

原帖由 乂龍j乂 於 10-3-9 09:35 AM 發表
e d一定係勁舞神手 打得咁快 一個字:勁 你把聲都幾令

我勁舞得5lv-,-'

得閒就幫襯la ^^  ,你把聲好gd

十週年勳章(賀詞)

好神啊-_-
(看得眼花囧)
我都係識玩木同魚場而已...

睇落去眼花--好難-.-唯有比心機去學

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:38 AM , Processed in 0.039051 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存