2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 《劍狐傳奇》公會區 〝6階公會《《 滅殺堂 》》‧生活照§活動留影┼報到處 ...
go

〝6階公會《《 滅殺堂 》》‧生活照§活動留影┼報到處!!!〞 [複製鏈接]

本公會3月25號創立
M群:group148042@msnzone.cn
會長:薰小俊
副會長:狩護天使
長老:神武的神(超級人肉字典),浮雲,鏡花水月
本公會人數超過120,平均等級50+..定期給各位會員提供洪荒團!35/45/55(保證人人有野分_)
本公會升級條件.以本會會員優先!
有關近日公會重整之事項!

幫會再度重申: 幫會收生不考慮幫員等級 只要求幫員長期在線
為備戰28號的幫會戰 以及解決幫會近日出現的問題
幫會將在二天後完成全面重整
以下為幫會本次重整的內容

1. 栽減長期沒上線玩家
      幫會將以寄信形式 要求名幫員回信以識別幫員是否還在幫會當中
      若二天內沒回信 將會被當作已走的幫員處理 遂出幫會
      (如各下因有事未能回信以被逐出 請連繫幫主:薰小俊 萬分抱歉)

2. 階級重新分配
      新增行善使以及行令使二個實務階級

行善使為幫會公關
      負責幫會一切對外對內公關事務
      對外包括招募幫員 維待幫會對外形象
      對內包括解答新手問題, 回應對話,
      帶頭跟問好的幫員打招呼

行令使為幫會執法使, 保持幫會的公正和紀律
      須負責處理幫員失德行為, 投訴
      以及保持幫會常規益利活動(35洪獸團以及45洪獸團)

3. 明確幫會福利
      一 幫員福利
             問題解答: 幫會設有行善使專門負責解答各幫員就升級,裝備以及打副本洪獸的問題
                       幫內有大量60級資深玩家 同樣可以幫忙解答大家的疑惑

洪獸武器: 幫會每天都有35級以及45級洪獸團
                       由40+/50+玩家為幫會有需要的幫員取得35級以及45級洪獸武器   

甘多位團員記住簽到ar'' 送上你地激戰時偷拍相片>w<!

有幾多個頭..幾多條毛a____~

1.2.3紅綠燈..沖牙!!

好多謝今晚甘多位團員的合作

最後..希望大家可以和睦相處..創做一個美麗的神話!

已有 1 人評分Good 收起 理由
youkos + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

神武的神 簽到~
(你再回來升級 我打9你ar)

我決定偷偷佔了2樓給副幫主 0.0

鬼柴 參上!
我返工黎唔到影牙 sorry /口\

鏡花水月簽到

禦殤飄過

狩獵天使 簽到
不過幫主你冇開到最勁 搞到d人目無表情 我件靚衫都出唔到

原帖由 kdannyo 於 10-4-3 09:38 AM 發表
狩獵天使 簽到

開到最勁套新手裝咪比人睇哂-_-
怎麼說... 我只是一個等級低的長老(2X級的裝 想幾勁-_-)

原帖由 kdannyo 於 10-4-3 09:38 AM 發表
狩獵天使 簽到

haha..實有大把機會!
..係bo天使我今日要返醫院到..今日都on唔到..個盟交比你同神武了.謝!

尋晚打完洪閃左人
無影到

安安~ 我是小燕0.0

那張沒坐騎的不夠高清耶!!

都變人偶了>__<好醜!

我也有拍到5張呢@@

都沒人推推!

等我幫你一把XD

滅殺堂會長我想反映一下你地有會員

包場打晒d怪 仲要講到好有道理咁
如果個個區d怪都 有人包 咁其他人未要唔洗打

至於邊個我就唔指名道姓 我唔想追究只係想反映下

如果想包場打 唔該自己買個代理打 我想講隻game唔係得你地玩

雇下其他人感覺ok 佢地幾個講唔夠兩句就爆粗

我一句粗都未爆過 本來對你地公會感覺都無咩野既

但係遇到d咁既事....  希望幫主 你管教下 你d會員~~

我唔希望其他玩家 無啦啦又比人插= = 打機都要俾人插

id我就唔留 廢事有人唔憤氣~~

我唔追究 我只係想隻game 和平d~~ 希望你個會升得快之餘

d會員人品都好d  唔好郁少少就想殺人咁就ok~~

如果想搵我 唔該 會長pm 我~~~

原帖由 *餅乾* 於 10-4-3 11:24 AM 發表
安安~ 我是小燕0.0

那張沒坐騎的不夠高清耶!!

都變人偶了>__

你d相清好多 @o@"

原帖由 唐手船越 於 10-4-3 08:38 PM 發表
滅殺堂會長我想反映一下你地有會員

包場打晒d怪 仲要講到好有道理咁
如果個個區d怪都 有人包 咁其他人未要唔洗打

至於邊個我就唔指名道姓 我唔想追究只係想反映下

如果想包場打 唔該自己買個代理打 我想講 ...

朋友...好像包埸這個方法早在N年前的亂ONLINE已經有了
當時人人都係包一個埸黎升
你唔可以話包埸的人係一定唔岩
難道早到的人都要被後來的人搶埸就是正確嗎?
這世上不是只有一種升法- - 沒有埸可升可以換張地圖

至於我們幫有人爆粗這件事
我們會針對性處理

原帖由 tkwsp1170 於 10-4-3 08:55 PM 發表

朋友...好像包埸這個方法早在N年前的亂ONLINE已經有了
這世上不是只有一種升法- - 沒有埸可升可以換張地圖 ...

遊戲無明文規定 話包左場就唔可以其他人打吧 這是種野蠻行為

你地會員自己加d 規舉 落隻game 度 禁制其他人玩 咁樣講無道理可言

或者咁丫 你試下將心彼己 感同身受先啦~

櫻吹雪到此一遊
四月三號入會

原帖由 唐手船越 於 10-4-3 09:01 PM 發表

遊戲無明文規定 話包左場就唔可以其他人打吧 這是種野蠻行為

你地會員自己加d 規舉 落隻game 度 禁制其他人玩 咁樣講無道理可言

或者咁丫 你試下將心彼己 感同身受先啦~

將心比心 有一天你有一個埸 同你D隊友打左一陣
忽然有一班外來的人來到
一直搶你怪 令你交任效率下降
你又會有如何的心情?

原帖由 tkwsp1170 於 10-4-3 08:55 PM 發表

這世上不是只有一種升法- - 沒有埸可升可以換張地圖 ...

如果照你咁講既話  張張圖都唔駛練啦可?一有人就要走?
亂online果陣有並唔代表d咩  隻隻game玩法總有d出入  如果根據你咁講既 即係其他人打緊既場見到你公會d人黎到可以叫佢走嗎??
講真既 一個map 一個怪點d怪 絕對唔剩只一隊人可以同時清得晒 你清完一個位佢咪又出返d怪 你地咁樣包場法我覺得似係惡霸行為多d囉
大家打機都係尋開心姐  如果仲係堅持包場既話 咁唔該你俾錢代理叫佢俾個場你玩飽佢  包你冇人搶怪搶場
再唔係介紹你去星空幻想吧~4人組隊獨自房間打怪 包冇人搶你個場架啦~

原帖由 tkwsp1170 於 10-4-3 09:22 PM 發表

將心比心 有一天你有一個埸 同你D隊友打左一陣
忽然有一班外來的人來到
一直搶你怪 令你交任效率下降
你又會有如何的心情?

我同公會 d人 都無咩野架喎

除非 佢追死我"同"一隻怪打 好過份

一個分流有幾team有打 成日都有

係今日無啦啦打機都俾你地會員插

p.s: 我無 搶過佢地打過d怪
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 01:57 PM , Processed in 0.043454 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存