2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 《九陰真經》Online 香港版官方網站 - 終生免費 ...
樓主: 99金
go

《九陰真經》Online 香港版官方網站 - 終生免費 [複製鏈接]

原帖由 gn01190032 於 10-6-1 01:27 AM 發表
九陰真經裝備冇能力, 又冇得沖裝插石, 你地怕咩佢出商城姐

我好想要你個簽名-0-
你自己整嫁...勁令ge..

官網title4隻字"終生免費", 到底佢免費既意思係點
行商城既話吸引力下降, 但係我都係會玩

商城制唔係要你比錢玩,係屈你比錢玩,吸錢勁--只係屈你多D姐~
基本上你要玩勁裝,就要染指商城,GAMEONE功力會高D~你唔用商城D野~好難生存~
比錢玩GAME,應該係理所當然,符合經濟原則,比人屈錢玩GAME就另論喇~
不過咁~比人老屈,都唔緊要喇~唔會死 最慘佢個SER,想當初龍公測頭一個月,彈GAME彈到你痴線,
玩到火都黎 ,你投訢佢,佢最多埋話初開SER唔穩定,不便之處請見諒.
都係果句垃圾GAMEONE
正如樓上D大佬講,玩一排就走晒D人,GAMEONE都算有先見之明啦,只開左3個SER
點都好啦~希望九陰可以玩得開心D

原帖由 mahumahu 於 10-6-2 04:39 AM 發表
商城制唔係要你比錢玩,係屈你比錢玩,吸錢勁--只係屈你多D姐~
基本上你要玩勁裝,就要染指商城,GAMEONE功力會高D~你唔用商城D野~好難生存~
比錢玩GAME,應該係理所當然,符合經濟原則,比人屈錢玩GAME就 ...
成日短炒d game
吸夠錢 再買新game
就唔理隻舊game
根本唔係用心經營遊戲
之前既天堂真係online的神話
依家乜都唔同晒

玩過星曲WEB

咁你地玩台版?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 wolfhell 於 10-5-30 06:54 PM 發表
有時候本人睇到你地D咁既回覆,真係無言

要講吸錢咩遊戲代理商唔吸錢呀? ( 你地冇邊幾個答得出,講原因又講得唔清唔楚咁 )

咁咩代理商都話吸錢嫁啦,咁不如唔好代理港澳台啦 好唔好呀? ( 你地九成一定話反對 ) ...

吸錢吾系問題..問題系佢個代理令吾令到我心服口服禁比錢而已..
講真OMG既LUNA我玩個排真系成日買點數都冇咩所謂,,
一人地冇外掛.二人地服務好.三人地個CEO經常系遊戲板同玩家交流.夠親民
相比某D只系識用同一個答案回覆所有問題既代理要好得多..

原帖由 SIU悠 於 10-6-15 12:27 AM 發表

吸錢吾系問題..問題系佢個代理令吾令到我心服口服禁比錢而已..
講真OMG既LUNA我玩個排真系成日買點數都冇咩所謂,,
一人地冇外掛.二人地服務好.三人地個CEO經常系遊戲板同玩家交流.夠親民
相比某D只系識用同一個 ...

OMG+1!!
抓外掛勁!ceo又經常同玩家交流,客服又好!

原帖由 W-Tommy 於 10-5-30 09:14 PM 發表

唔駛咁激氣喎! 我玩過其他game代理商呢..我就覺得gameone同gamania好吸錢下,反而gamecyber就唔係幾覺得

依d嘢都係個人感覺姐,依你所講[要講吸錢咩遊戲代理商唔吸錢呀?]冇錯係咁,但冇gameone吸得咁犀利, ...

即是咁,我想講呢
所謂既吸錢, 你自己唔dum錢落去, 根本冇錢好吸,只係你dum錢落去勁d之嘛
你好似理解錯左

忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 wolfhell 於 10-5-30 06:54 PM 發表
有時候本人睇到你地D咁既回覆,真係無言

要講吸錢咩遊戲代理商唔吸錢呀? ( 你地冇邊幾個答得出,講原因又講得唔清唔楚咁 )

咁咩代理商都話吸錢嫁啦,咁不如唔好代理港澳台啦 好唔好呀? ( 你地九成一定話反對 ) ...

係咁架啦~
人就係一種唔滿足既動物~
只要有一點點缺點就會比人挑出黎~
如果唔係咁唔識滿足既話d宜家所有都未必會發展到咁既地步~

咩都冇
得d職

其實吸唔吸錢呢家野 見人見智啫
好似天龍八部咁 好多人都話佢吸錢  但係佢1蚊都冇賺過我 但係我同當時同期play果d人比又唔係特別屎
所以 吸唔吸錢係你自己決定 唔係個代理商決定
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 02:35 PM , Processed in 0.032732 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存