2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潮流特區 Group Order代訂服務區 ███台灣直購最快3天到貨海綿寶寶成人雨傘下一站幸福 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

███台灣直購最快3天到貨海綿寶寶成人雨傘下一站幸福海綿仔袋多買多平台灣正版 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

**海綿寶寶袋e+已經有現貨啦.!!
可以去睇睇
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4169589

雨傘款*貨品合共訂夠10件 便會立即向台灣廠商買貨
我係yahoo同其他論壇都會開post 希望盡快搵夠買家 吾洗大家等甘耐=)

約3-5個工作天 貨品會運到香港
會再通知各買家可以相約面交/郵寄
有任何問題歡迎發問

下一站幸福既海綿寶寶袋 1件都可以買貨 旦團買會比較平
買得多平得多 不介意等的買家
可以與其他買家合計購買(即團購,旦需要耐心等待)

銀行入數為恆生/匯豐銀行.
買家如果add我msn ma煩系到留言講聲 等我知道 因為msn有時有問題會睇5到你地add左我=)
如果吾怕ma煩可以用e-mail同我聯絡 我經常會ck e-mail

msn:pudding927@hotmail.com
e-mail:kookoo927@yahoo.com.hk
面交者可於
小西灣.銅鑼灣.土瓜灣.旺角.柴灣.交收 時間再約

郵寄免平郵 掛號+$13
強烈建議使用掛號 減低寄失風險

有咩其他吾明都可以問返我.本人因為要返工所以吾係長時間on msn
想盡快同我聯絡的話可以留言/e-mail我^^謝謝

希望大家真系吾好話太貴 因為台灣空運過黎運費都吾平.希望大家體諒!

如果再有更多海綿寶寶貨品會再up上黎.
大家可以講下想買d咩類型貨品 我會盡力幫大家搵下!
恆生銀行:767-149552-668
匯豐銀行:555-1-045825
LOOK.W.Y
恆生入數必須SEND入數紙比我睇.
匯豐入數需要比參考號碼!
-----------------------------------------------------------

全新正版海綿寶寶手提袋.海綿寶寶提包-本人自己都買左1個@@
下一站幸福-小樂最愛

購買1個$200
購買2個$350
購買3個$420
購買4個$520
購買5個$600

買得多平得多 不介意等的買家
可以與其他買家合計購買(即團購,旦需要耐心等待及必須先過數$100元訂金,貨到後再付尾數)(單購需先支付全數)

材質:絨毛布-拉鍊式.
尺寸:全長58公分(含脚及手提)
包包實際:高30寬25公分深8公分
產品說明: 可當手提袋.購物袋
台灣全新到貨,搶購中

有兩種表情:
.兩顆牙
2.笑整排牙

想買既買家留意*
請講底
要邊款
幾多隻
想團購定單獨購買(單購需先支付全數)

台灣海綿寶寶雨傘B款黃色 $180
尺寸 約長52CM
傘面直徑 90CM

保證正版

買家落訂需先支付一半訂金 ($90)
到貨後再支付餘下金額 ($90)
面交者見面時支付餘下金額 * 郵寄者需先入數後寄貨

----------------------
**********訂單*********
名:
想買既野+數量:
想買既野+數量:
邊間銀行入數: 恆生/匯豐
郵寄定面交(面交講埋想邊到):
幾時會入到數:
訂金:
總價:
聯絡方法: 吾方便公開可以pm我/e-mail比我
********多謝晒*********

十週年勳章(賀詞)

**********訂單*********
名:
想買既野+數量:
想買既野+數量:
邊間銀行入數: 恆生/匯豐
郵寄定面交(面交講埋想邊到):
幾時會入到數:
訂金:
總價:
聯絡方法: 吾方便公開可以pm我/e-mail比我
********多謝晒*********

十週年勳章(賀詞)

up~~~~~~~~~~~~

gooddddddddddd
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 10:06 PM , Processed in 0.029900 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存