2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 老手入~!
go

老手入~!

請問
受到詛咒的樹根,
風之結晶石,
污染樹枝,
沙岩塊,係打咩先有得拎?
同埋如果把優67刀合74刀,把74刀係咪都會變優?

合裝既話佢好似唔會跟番原本既稀有度
樹根就打個d咩石槌子就有

咁用優67刀合74刀值唔值?~

回復 3# KeN:) 的帖子

唔值 因為會變番白字武器

咁如果唔用67刀用咩刀會比較好?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 KeN:) 於 21/7/2010 16:17 發表
請問
受到詛咒的樹根,
風之結晶石,
污染樹枝,
沙岩塊,係打咩先有得拎?

錯區.
請去心得區的
夢之歷險24小時發問區
---------------------------------------------
今次我當你無知.
先係到答你.

唔該睇下舊帖.
資料大集合(整理好了)
引用那一小段
_____________________________________________________________________________________
B石

刃b石                 A:水紋結晶石
                         B:風紋結晶石
                         C:火紋結晶石

蟹B石
                        A:紫色珍珠,巨大爪(85劍),黃金珍珠
                        B:水晶珍珠,堅硬背殼(85弓),詛咒珍珠
                        C:地瓜珍珠,閃亮的沙(85杖),血色珍珠
騎B石
                      A:黑色鐵甲碎片
                       B:黑色染劑粉
                       C:詛咒頭顱
樹B石
                      A:黃金果實,污染樹皮
                               B:金色樹木殼,污染果實,惡臭液體
                      C:黃金香菇,污染觸鬚,污染樹枝
蟹B石
A:紫色珍珠,巨大爪(85劍),黃金珍珠
B:水晶珍珠,堅硬背殼(85弓),詛咒珍珠
C:地瓜珍珠,閃亮的沙(85杖),血色珍珠

騎B石
A:黑色鐵甲碎片
B:黑色染劑粉
C:詛咒頭顱

樹B石
A:黃金果實,污染樹皮
B:金色樹木殼,污染果實,惡臭液體
C:黃金香菇,污染觸鬚,污染樹枝
_____________________________________________________________________________________

打怪掉落物品

名稱                      掉落物
胖胖鴿子            二階武器設計圖

鐵綠葉偵測儀      齒輪
                       蒸氣破片

泥巴咕崙            蛻皮碎片
                        沙岩塊

水蛭魔              凝固血塊
                       綠色黏液

棕色里扎德        巨蜥皮革

綠色里扎德       武器設計圖一

-------------------------------------------------------
↑唔會.
所有被合成後的武器只會被變成白字.

--------------------------------------------------------
原帖由 KeN:) 於 21/7/2010 16:57 發表
咁如果唔用67刀用咩刀會比較好?

唔該你去.
《夢之歷險》心得區
仲有個帖.
你都要睇下.
由翼仔打的 [弓手心得] -__-! 好po冇人回 垃圾po咁多人回 灰死 唔更新lu

引用那段.

===========================================================================
裝備方面(弓):15>26>34>40>45/46>63/65>79(可以唔轉)>85    65/71/79弓佩合44刀加攻很強 其他弓佩合72刀都系唔錯
            (刀):15>33>44>58>67>85>88                                   44刀留下唔好賣 若你用65/79弓的說
            (衫):15>20>28>35>42>55>58>62>69>74>78         └ 不要貪74那扣人3抗 一定要78 因為5抗換換3抗唔抵
                                                                                                                 └ ↑(無心戀唱說的)↑┘
===========================================================================

十週年勳章(賀詞)

值唔值答唔到你 但係我可以答你 合左會變白字~

原帖由 小小天天 於 21/7/2010 17:05 發表
值唔值答唔到你 但係我可以答你 合左會變白字~

我答左好耐啦._.

原帖由 檸﹏檬。茶 於 10-7-21 05:05 PM 發表

錯區.
請去心得區的夢之歷險24小時發問區
---------------------------------------------
今次我當你無知.
先係到答你.

唔該睇下舊帖.
資料大集合(整理好了)
引用那一小段

------------------ ...

而家先知錯區,sor
但係thx~

原帖由 KeN:) 於 21/7/2010 17:13 發表

而家先知錯區,sor
但係thx~

知錯能改係好事

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 02:16 AM , Processed in 0.034611 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存