2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online CSOnline bug回報 及 建議收集 區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 俠4邪魂
go

CSOnline bug回報 及 建議收集 區  

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

我也想處理,但是我未必會send到gm...只有他才能做到。

startservice 0x204
開啟DRIVE失敗.

呢個問題困擾左我成半年有多, 洗左機先沒呢個問題.
我用WIN XP, 開左windows自動更新, 更新完就有呢個問題.

打上去黑橘又話叫我down個咩野程式send番比佢地, 結果? 沒回音......
希望版主幫下我反映情況, 我又唔用外掛, 又唔會亂kick人; 點解要咁對我wo?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 jimyeung 於 18/6/2011 02:32 AM 發表
startservice 0x204
開啟DRIVE失敗.

呢個問題困擾左我成半年有多, 洗左機先沒呢個問題.
我用WIN XP, 開左windows自動更新, 更新完就有呢個問題.

打上去黑橘又話叫我down個咩野程式send番比佢地, 結果? 沒回音 ...

StartService 0x204 開啟DRIVE失敗 有兩種解決方法

1.請先試著從文件夾打開遊戲。 如果無法開啟 請進入該遊戲資料夾找到關於"startservice 0x204"的程式 ,然後關閉之後再開啟。如果都無法開啟 ,只能建議重新安裝遊戲了

2.電腦本身已經中毒或是木馬程式請使用防毒軟體完整掃描電腦後重新安裝主程式

原帖由 雪子秀 於 11-6-18 12:13 PM 發表

StartService 0x204 開啟DRIVE失敗 有兩種解決方法

1.請先試著從文件夾打開遊戲。 如果無法開啟 請進入該遊戲資料夾找到關於"startservice 0x204"的程式 ,然後關閉之後再開啟。如果都無法開啟 ,只能建議重新安裝 ...

多謝你先, 不過你同黑橘個客服人員講的野都係一樣

答案大多數是摘結出來

因此,狂洗機、重down是逐漸沒用的,只是令電腦出現未知的問題更多。
(這是個人想法,因此我不是這專家 )
---------------------------------------------------------------------------------------
以下是我的試驗︰一次就行,失敗了就別勉強
C:\Program Files\Gamania\Counter-Strike Online\Bin\HShield\Update 處
按autoup 開始升級,進行多一次更新。

忍影世界

BUG:(跟隨),有時d人入左地下....

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

想問下2位版主
我見樂x個討論區
cso版人氣好高下
而2000fun cso版就咁小人氣
有冇機會發展一下呢?!

你想怎發展?

原帖由 雪子秀 於 5-7-2011 14:57 發表
你想怎發展?

你係版主

建議:

cso 真係太多無聊活動...成日都係嗰啲...我極度建議2000fun度應該自搞番個活動...
你係版主...由你黎搞應該大機會可以成功...
其實隻game越黎越少人玩...雖然大部份人都係因為咩多小學雞啊...多外掛咁...
但係起碼應該會少部份會係認為咩GM搞既活動扼我地錢等等...

所以我建議版主喺該版塊得閒就多啲搞下活動...等到活動開始嗰時...比其他人黎睇下(非2000fun)
咁樣既可以搞多啲非官方網既娛樂...又可以比多啲人黎2000fun~

.以上的都只係個人提出的參考建議.

PS: 當然搞活動之前要投票一下...搞咩活動先好啦~

原帖由 俠4邪魂 於 10-9-26 06:42 PM 發表

你又知我唔睇?
你又知我無ON?
乜你都知既

該版主串柒柒遲早死=.="
我終於明白呢句既意義喇= ="

活動很快就出籠,稍等。

bug/問題
最尾一個新手任把鎗唔鬼見左- -
打鬼咩...

http://www.2000fun.com/bbs/forum ... &extra=page%3D1

依張帖有兩個錯左

1. 500先係紫名
2. 機甲英雄3000場勝利就得(已証實)

希望黑名單用途唔係只係可以限於開場;d

如果cso要打密碼先可以買野或送野咁就唔驚比人偷point或gash

希望GM可以多封掛 BUG  仲有 更新左個個咩HACK個個之後玩不到 要求GM有個解決步方法 如果5係我就冇得玩

建議抓外掛的系統多加強一下..之前還有改善抓外掛的可是現在還是又友好多外掛跑出來耶 =="

回復 俠4邪魂 的帖子

警告
CSO版已正被小學雞入侵
小學雞:最憎食屎狗

請睇左呢個帖先:
http://www.2000fun.com/thread-4724467-1-1.html

此人兄(樓主)是一名小學雞
次次搞笑左個ac(2kf ac)就開新ac,
yue1999→2000FUN高級達人→你就系低能→☆魔鬼王☆→最僧食屎狗

此人兄膠力驚人,AVA版各巴打每次對佢嘅攻勢都嚴陣以待,希望CSO版巴打可以做好心理準備,
特此告知CSO版網友

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
另附樓主呃分罪證:
http://www.2000fun.com/thread-4605346-1-1.html
http://www.2000fun.com/home-space-uid-2103184-do-profile.html
http://www.2000fun.com/thread-4588837-1-1.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
各位如對以內容有質疑,可以各ava版主c396437,夢幻MKZ查詢

我希望你可以睇實佢,費事cso版又俾佢搞到膠氣勁重,有咩問題可以再搵我,thx

Alta活動勳章 笑傲無雙

我想佢出多次斧頭...出2次都來唔切買
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 05:45 AM , Processed in 0.046307 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存