2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 [WEB]食神小當家 我想問下隻game係唔係又係d= =
go

我想問下隻game係唔係又係d= =

我想問下隻game係唔係又係d鬥洗得多錢玩先玩到勁= =?

= =玩落又幾好玩...如果要洗錢玩,我都寧願既

但佢又要個會員完整驗證,呢個係超麻煩囉= =要加入完整會員驗證先入得點?

買線上商城d野又要完整會員?,驗證過程真係非常之麻煩囉= =

佢話"目前海外地區暫不開放付費市話認證,請選擇傳真認證。"

最大問題= =我屋企無傳真機...

唔用錢玩其實都係一個唔錯既選擇,.係有實力既人,講真,講真

又點會用真錢黎玩.......................................要月費玩除外

有兩個機會1個係玩 1個係唔玩 好廢的廢話

笑傲無雙

唔好玩既
.............................

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 10:56 PM , Processed in 0.031188 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存