2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 NBA 2K11 NBA 2K11好多問題...
返回列表 發新帖 回覆
go

NBA 2K11好多問題... [複製鏈接]

1.我想問問點樣先可以用jordan做到大字型個灌籃?同埋我想問有冇佢真人係灌籃大賽用e招既片?有既麻煩比個網我.....
2.我成日都沖沖下(有加速,仲有大半條氣可用),去到籃底,想灌籃,我禁個射波制,佢就無啦啦停左係到用假射,次次都係咁,前面冇人的.....要點先灌到籃?
3.我想問點過人fake得勁d?我成日fake fake下就貼住左佢就fake唔到,又要向後行or射or傳.....
4.請問點先做到Alley Oops(拆你屋)?我一禁LF1+B就招向上射,但冇人理冇人接,點先有人理有人接?
5.我想問有冇街波模式?有既點整,我只係識用psp整....
THX各位高手=]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

1.小弟唔清楚=3=
2.你lay-up同dunk幾多?
3.都係技能點要高d,有時唔一定要轉身果d,假射,假傳都得
4.要禁制叫人接(禁咩制我唔清楚- -),我正係記得我睇個表睇過
5.係咪21分果隻= =?

2.各50.....
4.全雞腸唔明佢講咩-3-
5.唔係,one on one個果

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

加速+射波先係爆籃
要禁實個加速

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 爸爸B呀 於 10-10-10 09:51 PM 發表
2.各50.....
4.全雞腸唔明佢講咩-3-
5.唔係,one on one個果

打咩位?專長係咩?(其實2樣都比較低- -)
上網有d制既中文解釋,搵下吧
同21分果個同一個地方搵的,係主目錄到搵game modes,之後簡blacktop,pickup games就會有了

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:39 AM , Processed in 0.092995 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存