2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 關於4.0術士天賦討論
go

[職業] 關於4.0術士天賦討論 [複製鏈接]

照依家睇4.0三系天賦好似痛術被砍得最多(生命虹級減弱至2%),反而毀術buff得最厲害,燒盡50-100%暈人,火雨又會暈,又加強毀術天賦對魂火實用性

4.0後毀術係唔係將會成為三系之中pvp最強?同pve將比依家大幅強化?

仲想問一下依家pvp痛術較好定毀術好?(打其他我唔知只知我用痛術比毀術秒 )仲有未來照咁睇pvp你地覺得邊系最好?

我覺得其實要睇係打咩職業
法系用痛術著數
近戰用毀術著數
至於(打其他我唔知只知我用痛術比毀術秒)
點秒?玩得痛術擺明拉打,走住打,你同佢企定定互射?互射真係法師,獵人都死啦

4.0.1時只有36點天賦
毀術可以點出大量火傷被動技
相比之下另外2個天賦在副天賦上都沒怎麼加強
所以在85級前,痛/惡術會相對弱勢

至於PVP,都是流行的痛術好
因為痛術的地位難以代替
反而毀術的地位有"大量"的法師後備

原帖由 filesall 於 10-10-13 03:40 PM 發表
4.0.1時只有36點天賦
毀術可以點出大量火傷被動技
相比之下另外2個天賦在副天賦上都沒怎麼加強
所以在85級前,痛/惡術會相對弱勢

至於PVP,都是流行的痛術好
因為痛術的地位難以代替
反而毀術的地位有"大量"的 ...

即係在毀術術士pvp上同法師太相似有一種相撞嘅感覺?其實我都覺得痛術控場係好強,打競技場係好好用,但落戰場傷害主要靠dot,傷害太慢要追殺好難,令人有一種好無力嘅感覺

又唔好咁睇死痛術。網上有人放左段吸魂片上去....痛術斬殺期吸魂一下爆擊打10萬....
拍得住法師既火球爆11萬....
同埋係副本,術士既DPS 都係頭3名.....主要都係術士同法師行頭。(問題係....唔知打25人4王第1同第3果隻術係用咩天賦姐)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 [foon] 於 10-10-13 11:36 AM 發表
照依家睇4.0三系天賦好似痛術被砍得最多(生命虹級減弱至2%),反而毀術buff得最厲害,燒盡50-100%暈人,火雨又會暈,又加強毀術天賦對魂火實用性

4.0後毀術係唔係將會成為三系之中pvp最強?同pve將比依家大幅強化?

仲 ...

淨知術士哩個版S9M
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 04:49 AM , Processed in 0.030880 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存