2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 黃易群俠傳 公測后第五日.........
返回列表 發新帖 回覆
go

公測后第五日......... [複製鏈接]

今日早早就上咗遊戲啦,得閒無聊去睇咗下個排行榜....唉...真系自取其辱啊!!

你睇下,宜家公測咗先睇5日,人地宜家最高都50幾級啦~~而我.....唉...因為尼排好少時間,我就系開服個日玩咗2個鐘樓下就7級囖,之後就無上過啦.我仲以為先幾日唔會同大家有幾大差距噶..點知.....D傷心嘢就唔好提啦.睇來我都要儘快沖級!!

睇到人地.........冧翻起自己....唉...

希望有多D人JOIN我同我一起沖級~

我宜家開咗個M群啦~~大家可以ADD我地噶M群同我地一起去玩黃易究極~~

M群:group230165@msnzone.cn

我地尼度有好多噶玩家同你一齊分享同交流遊戲心得噶~~

個服俾澳門人玩 玩點玩錢唔夠人玩
人地又有加%exp
200%exp我完全唔覺 同正服差唔多姐
都唔知係咪得mc網絡先有200%exp
人地閒閒地就拎4千蚊買點 送野都送死佢
再加衝裝 閒閒地要衝10唔係難事
不過唔想同人比較玩落去都ok既 起碼無神行呢到

原帖由 ikl 於 10-11-24 12:39 AM 發表
個服俾澳門人玩 玩點玩錢唔夠人玩
人地又有加%exp
200%exp我完全唔覺 同正服差唔多姐
都唔知係咪得mc網絡先有200%exp
人地閒閒地就拎4千蚊買點 送野都送死佢
再加衝裝 閒閒地要衝10唔係難事
不過唔想同人比較玩 ...

D優惠唔係個個都有咖咩?關咩事....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 11:00 PM , Processed in 0.033057 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存