2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 LFO 小鬥士大冒險 仲有人會玩lfo?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 神奇之子
go

[分享] 仲有人會玩lfo? [複製鏈接]

希望有私服出現v_v
講過好多次
game既本質唔差
代理方面唔好姐
已有 1 人評分Good 收起 理由
rawqs95 + 1 再講LFO原本係點無用現在基本上無人想玩

總評分:  Good + 1   查看全部評分

咩野game都只系利用玩家既心態而設計,出game既人系為左搵錢先出,唔通系為左比人玩而出既咩?!!
呢個世界既人做咩都只會系為左錢架ja,傻仔先比d game呃左咁多錢,明明就系自己買左咁多關於隻game既野,到最後就懶晒人地,真夠白痴呀,樓主

好貴嫁……今年出呢d你地話貴唔貴?

好貴嫁……今年出呢d你地話貴唔貴?

《卡倫》卡倫(Karl)是由迪倫和撒卡組合而成,昔日最強武者的迪倫及被稱為最強人類的撒卡,到底合體後是否就是被稱為傳說中的《尼布拿》?死敵合體到底會爆發出何等表現?真令人熱切期待!!

《卡倫角色全身圖》除此之外還有卡倫手辦模型的產品資料內容,先放出來給各位欣賞一下。
產品名稱:《卡倫手辦模型》
售價: $600(普通版),$800(全球限量特別版)
附送資料:
卡倫招式:破碎蒼天序號閃卡x1(只隨特別版附送)
終極迪倫招式:王者之風序號閃卡x1(全新招式)
魔狼聖帝招式:帝皇天下序號閃卡x1(全新招式)
卡倫超界力量序號閃卡x1*
* 此卡內附1組寶箱序號,玩家需到越一遊戲網「LFO寶箱兌換」中輸入,便能得回相對的8組序號。
寶箱序號使用方法:
1.到www.u1game.com登入會員帳戶
2.在LFO的「兌換虛寶」輸入
3.當輸入後便能獲得寶箱內的虛寶
4.如需要重新查詢寶箱內的虛寶內容,可以到「帳戶記錄」查詢
寶箱內附資料如下 :
迪倫人物序號x1
撒卡人物序號x1
卡倫超界力量序號x1(註)
念源體(一組)90天序號x1
迪倫異轉信物:完美基因強化液序號x1
撒卡異轉信物:凶獸基因序號x1
卡倫招式:真龍殺序號x1(全新招式)
卡倫招式:魔狼滅序號x1(全新招式)
註:《卡倫超界力量》為組合成『合體戰神-卡倫』的必須條件,如帳號沒持有《卡倫超界力量》,則無法組合成『合體戰神-卡倫』。

《王者之風》

《帝皇天下》是否相當吸引呢?吸引的產品當然還不只一個,接下來到第二項消息。在一連五日的動漫節中,官方準備了每天限量發售30本超珍貴的《黃金至尊收藏本》,內裡附送五主角異轉最強招式及迪倫的最強奧義,而且收藏本外型極為吸引,極具收藏價值,作為蕃薯的你怎可能錯過!!
註:每位玩家只能購買一本。

《黃金至尊收藏本封面》產品名稱:《黃金至尊收藏本》
售價:$500
附送資料:
新生迪雲超強必殺技-奧義昇龍霸
新生悟地虎生派秘傳-絕地猛虎
新生星奇究極旋風拳-超界旋風拳
新生小丹超越速度界限-光流百裂腳
新生米兒究極天使降臨-天使的擁抱
迪倫最強奧義-七龍舞天

《奧義昇龍霸》

《絕地猛虎》

《超界旋風拳》

《光流百裂腳》

《天使的擁抱》

《七龍舞天》是否不相信你的眼睛,竟然有如此珍貴的虛寶!但你的眼睛絕對沒有欺騙你!越一繼續乘勢追擊,接下來可是一個超值價的產品要好好聽住啊!
在你的帳戶內,當中是否有喜愛的角色未曾推出異轉?
是的話這個產品包就適合你了,其中一項道具可以使沒有輸入異轉信物的角色越破150等級!而且遊戲包內更附有暗黑終極魔人及兩招招式,更加上「網上抽卡兌換卷10張」,竟然以超低價150元發售!既有珍貴虛寶、又有精美產品,作為蕃薯的你怎可能錯過!

《LFO側背袋》

《網上卡包兌換卷》

《元力增幅裝置》產品名稱:LFO側背袋
售價:$150
附送資料:
網上卡包兌換卷(10張)x1(註1)
元力增幅裝置x1(註2)
暗黑終極魔人閃卡x1(註3)
註1:《網上卡包兌換卷》使用方法
2.遊戲商城→選擇LFO遊戲→網上抽卡
3.選擇自己喜歡的卡包
4.在抽卡選項中選擇「網上卡包兌換卷」
5.然後便會在卡包中一次過提取10組序號
《網上卡包兌換卷》注意事項:
.網上卡包兌換卷只能適用卡包A-F(除非未來增加)
.此序號不適用於《全閃卡包》
.兌換卷換取的序號不能分開提取(例:不能在卡包A、B各抽5張)
.如有任何疑問請寄到客服電郵查詢
註2:《元力增幅裝置》注意事項:
.此序號需要在遊戲內輸入
.輸入《元力增幅裝置》的角色,即使沒有屬於他的異轉信物,也能擁有和異轉信物同樣的效果
(例:衝破150等級、攻擊力提升至600等等…)
.《元力增幅裝置》只對輸入的角色有效
(例:在PEAK伺服器有迪雲A和迪雲B角色,輸入在迪雲A的話,只對迪雲A有《元力增幅裝置》的效果,迪雲B則沒有)
.如刪除輸入了《元力增幅裝置》的角色,該效果也會跟隨消失,並且無法還原
(例:迪雲A輸入了《元力增幅裝置》,將迪雲A刪除,《元力增幅裝置》也會跟隨消失,並且無法重新使用)
.異轉信物和《元力增幅裝置》能夠同時存在,如輸入了《元力增幅裝置》的角色,再輸入該異轉信物也能夠進行異轉
.如有任何疑問請寄到客服電郵查詢
註3:寶箱序號內容如下
暗黑終極魔人人物x1
暗黑終極魔人招式:破滅魔光殺x1
暗黑終極魔人招式:魔焰x1
寶箱序號使用方法
2.在LFO的「兌換虛寶」輸入
3.當輸入後便能獲得寶箱內的虛寶
4.如需要重新查詢寶箱內的虛寶內容,可以到「帳戶記錄」查詢

原帖由 pooyiu 於 10-2-25 06:19 PM 發表
如果你自己唔想買冇人會迫到你買

同意,冇人迫你買

買完番黎又話人昆錢

其實你係咪你自己囉黎賤
已有 1 人評分Good 收起 理由
rawqs95 + 1 無面見人的遊戲,係個小圈子入面威晒,高登恥 ...

總評分:  Good + 1   查看全部評分

有冇人玩LFO?

有冇人玩LFO?

十週年勳章(賀詞)

又一月經POST=_=
有冇人玩你入GAME睇下咪知

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

十週年勳章(賀詞)

原帖由 pooyiu 於 10-2-25 06:19 PM 發表
如果你自己唔想買冇人會迫到你買

唔買唔洗玩呢個先係重點

笑傲無雙 玩過星曲WEB

一早冇玩啦...昆左唔知幾多錢

原帖由 dgho10et 於 10-7-31 23:55 發表

呢個區得番2個人死忠, 爛玩家無埋, 人都無埋
爛玩家認同區,得番好少人唱好自己爛game,
都唔知仲有邊個要想幫越一講好說話

終於有今日

佢用爛game搵錢唔再關我地乜事, 唔再比佢呃, 唔再玩LFO 放棄
維 ...

一年前開始u1最多人玩的game已經不是lfo而是忍豆風雲3,看看這網的玩家討論就知道忍豆一早超越lfo
http://forum.u1game.com/bbs/forumdisplay.php?fid=54
反u1 二人組比心機,不過我完全唔認同你地咁樣浪費光陰………

原帖由 dgho10et 於 10-12-29 09:28 發表
爛陳同當年呀光鬧ad多餘是犯下同樣錯誤的.
兩年都叫唔走呢位爛陳呀所以就多餘呀? 依家勸你? 反越一成功到不得了

仲以為人地仲係日日廢寢忘餐反越一,依家都唔洗反越一架啦反越一都係得閒咪反下囉,爛陳得閒咪打下 ...

就算比你成功又點?又得到什麼呢?
失去的總比得到的多。

好似個老母剩係一味終日冷言冷語同個仔講唔搵錢,唔識搵錢,個仔搵到正確價值觀,重拾自信,就一D都唔鼓勵,仍然係度冷言冷語
社工係唔會叫D老豆母咁樣,不過好多老豆老母係咁
首先唔係剩係識係度搵錢. 48年係搵錢, , 起碼曾經有2年係出黎同人講番D好既道理, 而唔係50年你就50年都係度搵錢

爛陳同當年呀光鬧ad多餘是犯下同樣錯誤的.
兩年都叫唔走呢位爛陳呀所以就多餘呀? 依家勸你? 反越一成功到不得了

仲以為人地仲係日日廢寢忘餐反越一,依家都唔洗反越一架啦反越一都係得閒咪反下囉,爛陳得閒咪打下爛game囉
LFO世界一齊式微沒落, 沒落到咁, 跌勢加劇

越狗回收廢物利用? 真係環保到死啦!
今次出200盒,下次出100盒,再下次出50盒,越黎越限量,再下次全宇宙得10盒乍,珍貴到爆啦
呢D咪越黎越限量囉珍貴到死你話你係咪多9魚至得架眼水係咁標出黎
係你屌越一科技, 唔係越一科技玩你!

剩係識一味賴我地,某程度已承認越一遊戲唔掂,某程度已承認反越一成功左,
隻Game比人講死? 橋埋對手都估到你9成啦, 大家咪睇下餘下少少人點用錢來死頂一個阻止唔到的瓦解趨勢
2009睇唔到隻game會解體唔緊要啦,到左2010呢個時候大家應該好睇到啦

叫人地聽呀AD講定係聽爛陳講至好? 自己諗清楚啦, 爛陳呢個人唔識認錯架, 不折不扣的毒男, 冇必要聽佢講.
爛陳一直膠落去, 咩9野係咪都話多人架啦, 講親都扭曲版本, 人地個個早就學識認錯

各人都先後漸漸適應脫離LFO之後的生活,我地都差唔多反完越一,偃旗息鼓,
爛陳仲渣住成手LFO爛牌唔知點放. 誰會適合過爛陳這種爛生活?
人地都修正番好個價值觀重新站起來唔再做宅男, 係都要打擊番人地等人地再次倒下,
人地企番起身, 仲猛咁對住人地講浪費光陰
難得重拾自信, 再講浪費光陰已不再重要
大家肯聽我地講8成, 就應該識重新打造自己, 唔會搞到好似爛陳咁,仲成堆LFO,不折不扣的毒男,爛陳多D作孽啦

都就黎大爆炸,連我地呢外圍射擊的都漸漸撤走,廢事炸親自己,爛陳D野仲成堆留係LFO工廠世界走唔到,
算啦自作孽,不可活,到知死果時,係輸到咩都冇
咁又係既,大爆炸都只不過係冇左條友十幾廿零萬LFO物資之嘛,只係小輸啫,冇幾百萬都係咁啦以前,
冇果段時期咁衰囉,但同個好字似乎仲有距離

原帖由 qqboy348 於 10-6-1 05:38 PM 發表
呢隻廢GAME應該得D小學雞會玩

呢個區得番2個人死忠, 爛玩家無埋, 人都無埋
爛玩家認同區,得番好少人唱好自己爛game,
都唔知仲有邊個要想幫越一講好說話

原帖由 s0801303 於 10-2-26 08:04 PM 發表
poor guy u1都5知點解咁 大把人放棄啦

終於有今日

佢用爛game搵錢唔再關我地乜事, 唔再比佢呃, 唔再玩LFO 放棄
維護越一無用喇  佢地咪幫佢吞一世囉 用幾十年時間吞晒佢D爛產品 唔准不滿呀嘛下嘛
唔會轉差既 早就差晒, 差左咪放棄咪啱囉, 差左都唔放棄出張厠紙比你都要無質素觀念係咪?

原帖由 神奇之子 於 10-2-24 09:22 PM 發表
x卡食錢食到嘔
人物食錢食到嘔
技能食錢食到嘔
任務食錢食到嘔

姐係冇錢唔會玩到

原帖由 y201242s 於 10-5-7 08:27 PM 發表
已經好少人玩na...

放心,一齊衰,只能用D越黎越低級的同級爛game同自己比,仲霉過人地先好笑
一齊汁總之一LFO有份就唔鍾意喇,可以一世既,都越黎越廢越少白老鼠搏
將D任性發揮得淋漓盡致的人,唔好聽咪唔好聽,根本唔係同你講

原帖由 ben67678 於 10-1-31 12:31 AM 發表
玩lfo=倒錢落海...
仲犀利呀...
無良奸商...
搞到今時今日咁...
咁係佢1手1腳做整...

原帖由 ben67678 於 10-4-5 05:29 PM 發表
有開始,就會有結束
不過lfo真係好呃錢

原帖由 超強小伙子 於 10-2-24 09:44 PM 發表
隻廢game唔買成盒卡機本冇可能有技又貴,超級呃錢game
比佢呃左幾千銀!!!!!慘慘慘!!!!!

原帖由 Nam120 於 10-4-21 05:43 PM 發表
冇啦!!!!垃圾遊戲!!!!

yes, 問題不大就唔需要救, 但又

仲要買完至知先慘

LFO差係邊? 得番好少人死撐LFO就知架啦
等佢地依些少人自己慢慢撐行LFO吧 無晒意思
極不鼓勵其他人玩LFO

原帖由 leon3721 於 10-12-28 11:31 PM 發表
一早冇玩啦...昆左唔知幾多錢

D人個個唔想買,真係好似老豆叫個仔唔好玩個仔係都要玩
大家都知LFO乜事 LFO大大萎縮 得番個殼 無晒人玩.

依家都係苟延殘喘, 睇越一吸盡果少少人的力量, 又唔聽我地講, 抵死既

我記得之前抽d卡 都抽死人-.=

笑傲無雙 玩過星曲WEB

加上..被人昆左1個ac 想玩番既心情都冇埋

X card 220蚊先中到5-8張閃卡. 重要唔係你想要戈D
要你要返3,4盒先中到想要既野.

我11蚊抽到冰火佬@@

原帖由 aucd1234 於 11-1-11 05:24 PM 發表
我11蚊抽到冰火佬@@

你好彩姐=.=
同都唔值$了.

已放棄了很久~~
不過回想是一隻好game...
只可惜細風日下,一隻好game已復不再
只能衷心講一句!!

再見!!

想當我又不是TST ser第3隻邪鬼@@

當時fu6..10$$仲係舊版卡^^

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 09:33 PM , Processed in 0.042150 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存