2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 誠心求人幫解解呢一個奇怪既夢
返回列表 發新帖 回覆
go

誠心求人幫解解呢一個奇怪既夢

現實:我同女朋友分左手一年左右,最近重新聯絡上。我仍很愛她,心從未忘記她

夢:有一日我無啦啦有一架純白色(全白,連條車胎拎都係白色)既林寶堅尼跑車,之後我好開心去搵呢個我仲好中意既女仔,佢肯上我部車,我送左佢返工。之後夜晚又去左接佢收工,之後送左佢返屋企,我好開心((佢入左屋之後我成部車變左深藍色...?))跟住我就成個人彈起左...

夢有分預知 同 希望   你尼個大多都係你想同你女友係返一齊而發O既夢  而夢做緊O既就係你好想為你女友做到O既野  車O既顏色可能係代表你O既心情  你可能係一個唔想比你女友or朋友見到你唔出聲好coolO既樣  所以平時同女友出街都會令到自己睇尼好開心  唔想女友擔心你  但得返你一個or太夜O既時候 你就會變得好唔出聲  諗好多野O既人      

資料唔多  所以好多都係估估下  尼個夢大概只係你太想係現實擁有 而出現
已有 1 人評分Good 收起 理由
翊兒 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 wai774100 於 10/1/2011 06:26 AM 發表
夢有分預知 同 希望   你尼個大多都係你想同你女友係返一齊而發O既夢  而夢做緊O既就係你好想為你女友做到O既野  車O既顏色可能係代表你O既心情  你可能係一個唔想比你女友or朋友見到你唔出聲好coolO既樣  所以平時同 ...

多謝你-口-!!姐係呢個夢係我既希望?

即係欲望
已有 1 人評分Good 收起 理由
翊兒 + 3 感謝分享!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:16 PM , Processed in 0.029112 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存