2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 《灣岸》車種區 分享某啲車種既setting
返回列表 發新帖 回覆
go

小弟建議既setting:
e9:a包 26蓋 子彈 3d翼 mg/57a
r34:c包 14蓋 子彈 gt翼 mg
rx8(ta setting):全原3爪
e3:c包 3d翼 X401 26蓋 原鏡
e8:a包 3d翼 14蓋 子彈 rs+m/mg
z34:c包 3d翼 26蓋 子彈 t6(推到人,但好豆腐)b包 b翼 子彈 26蓋 t6會好啲(唔豆腐,推到人,但架車太大件)
e10:c包 gt翼 14蓋 原鏡 可以試下57a/NTL(會甩)
MX5:c包 3d翼 26蓋 子彈蓋 星鈴
c仔:原包 原鏡 原蓋/26蓋 3d翼 mg/ rs
r32:全原3爪(for ta)/全原星鈴 gt翼(for vs)/全原t6(for vs)/全原t7 gt翼(定)/a包a翼原鏡原蓋 3爪(平均)
MR2:a包 子彈 a翼 4蓋 3爪(for ta)/((((((妹控之setting=])))))>>c包 c翼 t5 14蓋 原鏡
e5:全原3爪(好用)/b包b翼星鈴原鏡26蓋(頭硬)/c包 3d翼 57f 原鏡 原蓋(身硬)
s30:a包a翼星鈴4蓋子彈(for ta)/// a包 gt翼 14蓋 子彈 星鈴(for vs)(最果想再定d請落3d翼)
GC8:全原3爪(for ta)/原包 14蓋 原鏡 mg鈴 原翼(定左小小同硬左小小)
hiace:a包 gtm 子彈 14蓋 gt翼(阻街)////唔想阻街可以用番原包 gtm 子彈 14蓋 gt翼
f仔:原包 3d翼 NTL 子彈 26蓋(for vs)
7仔fd:a包 原鏡 gt翼 14蓋 3爪/rg2
z33:原包 4蓋 原翼 子彈 3爪(用黎打公主 ) c包 3d翼 原鏡 14蓋 te37 (硬到冇人有)
E6:c包 14蓋 rs 子彈 c翼/gt翼
z32:原包 26蓋 子彈 gt翼 rs/////b包 b翼 原鏡 rs 原蓋(for vs)
z31:c包 26蓋 3d翼 mg 子彈(推人好正)
COROLLA:C包 gt翼 14蓋 子彈 re30(平均)
r2:B包 3d翼 原鏡原蓋 星鈴/rs/mg/86/x401 都可以(本人覺得加左x401好靚 )
7仔fc:c包 c翼 星鈴 26蓋 原鏡 (for vs,包過灣推到人@@) 原包 mg 子彈 gt翼 14蓋(唔怕甩,可以用原翼 & 4蓋,2者可以掉轉黎用)
大家可以比啲意見我=]
任踩唔嬲=]
如果可以既,求埋good=]
好用既鈴:mg,rs.57a,57f,t6,t7,rc2,tc2,js+m,rs+m呢幾條都ok
子彈鏡比原鏡快,但淋
原蓋身硬,4蓋快,14蓋身硬比原蓋好扭啲,26蓋推人
原翼,abc翼=快,甩
車種翼=本人認為冇乜用- -可以用其他
gt翼=比原abc翼定.慢
3d翼=比gt翼更定,更慢

如果您覺得係好帖,就按【推薦】,支持一下。
↓↓【推薦】↓↓↓[在下面]

已有 7 人評分Good 收起 理由
卍瘋狗卍 + 3 支持你!下次繼續^_^ 支持你!下次繼續^_^
°EviL╭水樽 + 2 支持你!下次繼續^_^
babychan1991 + 1 支持你!下次繼續^_^
tricksy69 + 3 精品文章
卍花解語卍 + 2 有心既人,繼續加油
雷殛 + 2 你的文章對我很有用。謝謝!
kof_player + 1 咁有心,唔加唔得。

總評分:  Good + 14   查看全部評分

幫推1口........

搵人睇下啦-_____-

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

原帖由 yin;D 於 11-1-15 11:16 PM 發表
小弟建議既setting:
e9:a包 26蓋 子彈 3d翼 mg/57a
r34:c包 14蓋 子彈 gt翼 mg
rx8(ta setting):全原3爪
e3:c包 3d翼 X401 26蓋 原鏡
e8:a包 3d翼 14蓋 子彈 rs+m/mg
z34:c包 3d翼 26蓋 子彈 t6e10:c包 gt翼 ...
之前我用過幾好

十週年勳章(賀詞)

原帖由 殺戮公主 於 11-1-16 12:39 AM 發表
之前我用過幾好

知啦,完美公主!!!

原帖由 殺戮公主 於 11-1-16 12:39 AM 發表
之前我用過幾好

我都知你會用啲豆腐setting

以為自己好撚勁
已有 1 人評分Good 收起 理由
S.Rmigo + 2 不能認同更多=]

總評分:  Good + 2   查看全部評分

支持 希望加上r32 setting

原帖由 man24848 於 11-1-16 11:57 AM 發表
支持 希望加上r32 setting

r32都係果d setting嫁啦-v-

r34用 a包 gt翼 原鏡 26蓋 mg 夠唔夠做?

原帖由 yin;D 於 11-1-16 12:01 PM 發表

r32都係果d setting嫁啦-v-

r32 用咩包

原帖由 man24848 於 11-1-16 12:04 PM 發表
r34用 a包 gt翼 原鏡 26蓋 mg 夠唔夠做?

本人認為c包比a包較好
其實a包都ok既
但係可能會有小小漂
ps我少用a包

原帖由 man24848 於 11-1-16 12:05 PM 發表

r32 用咩包

r32可以用原包
原包強勢

原帖由 yin;D 於 11-1-16 12:10 PM 發表

r32可以用原包
原包強勢

原包 3找 咩蓋 原鏡 走翼?>

原帖由 man24848 於 11-1-16 12:11 PM 發表

原包 3找 咩蓋 原鏡 走翼?>

全原3爪其實可以了
不過3爪
過灣尾可能會hi左小小
技術可以補救既-v-

原帖由 yin;D 於 11-1-16 12:13 PM 發表

全原3爪其實可以了
不過3爪
過灣尾可能會hi左小小
技術可以補救既-v-

試下先! 重有咩好setting介紹

可以試下b包 gt翼 rs+m 原蓋 原鏡
硬-___-
加速唔係咁好

有無Evo5 Mr2

舊豬扒呢

e8:用setA 14 3d 原鏡 t7得唔得嫁

原帖由 laiyinghoa 於 16/1/2011 04:09 PM 發表
e8:用setA 14 3d 原鏡 t7得唔得嫁

我都係鐘意e8 用mg....
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 12:56 PM , Processed in 0.037507 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存