2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

怪夢 [複製鏈接]

一開始有個女人搵我捐錢,我好心就捐左錢(可能係用我無錢搭車,比5蚊我搭車的籍口)
之後又有另一個女人搵我捐錢,我就覺得好奇怪(因為重施故技所以我懷疑心)

我跟蹤住個女人,結果見佢入左一間公司,
我入去發覺兩個女人都係度,仲有一個男人明顯係佢地老闆,
老闆:「做得好!今日我地又騙到條水魚」

聽完我當然很憤怒,結果我就去同個老闆挑機,
突然有人同我講:「唔好同大公司鬥呀!你鬥唔過佢地架!」
但我依然一意弧行決定同大公司對抗,點知個老闆突然變左一個只有上半身的巨大機械人.(浮在空中)

雖然和它相比我弱小的如同一隻螞蟻,可是怒火使我毫不畏懼,
勇敢的突進,有的只是一往無前的氣勢,只見天空上一個比我還大的鐵拳迅速鎚下.

那一刻即使我毫不畏懼依然本能的閉上了雙眼,只是隻腿卻加快的向前衝,
「砰---!!」巨響在我身後響起,我知道巨拳並沒有打中我,
而已經衝到機械人身前的我揮出了一生中最強的一拳.

就這樣我打嬴了

夢見打敗你的敵手,

表示你可以後嚴重的災難中擺脫出來,

享受最大的成功和喜悅。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 09:12 AM , Processed in 0.051227 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存