2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 請求解夢(可能內容有D長)
返回列表 發新帖 回覆
go

請求解夢(可能內容有D長) [複製鏈接]

平時發夢都係見到D差唔多既野而且醒左都只係記得小小....但係琴日我發左一個好奇怪既夢而且仲記得好多細節
首先我去左一個黑黑地既商場...行行下見到我以前好鍾意既女仔同一班女仔行過....之後個商場全部都係賣D同音樂相關既野..我身邊MO LALA有個由細玩到大既朋友(簡稱A   係現實中經常連絡)  出現  跟住我地一直圍住圓形行...唔知過左幾耐我留意到商場中間只有一條向上既扶手電梯...跟住見到我呀媽行左過黎唔知講左D乜 我就上左扶手電梯一直上一直上沿途D貨品係同音樂MO關之後好深刻見到寫住6樓..
跟住我同(A)向前行推開道門出左個商場望住個天(係中午)...之後見到另一個中學朋友同佢傾計  我好記得佢問我去邊 我答番中學上堂(P.S.我畢左業番ING IVE) 之後唔知點我同(A)搭小巴番學....小巴乜人都MO 得我同(A) 司機&一個IVE MISS  個MISS 睥足我全程......跟住唔知幾耐我同(A)落左車 (係學校附近 ) 跟住一路行一路傾計之後停左係個燈位到學校係對面
我好深刻記得係紅燈之後有架車駛過 跟住我去左另一個地方(A消失左) 我扲住D行李係一個酒店門口排隊(排隊既全部都係女仔) 跟住右手面有條樓梯向下 有間coffee shop門口企左個男人係到對住我大叫(唔知講咩)  跟住間coffee shop上面有塊全身鏡 我好記得望左一陣係乜都MO( 連自己都見唔到只係見到D行李) 跟住我聽到個男人話[我係唔會相信你班魔鬼...]之後我再望塊鏡見到自己變左個女人著住紅色恤3 同黑色牛仔褲 跟住就跟D 女仔入左電梯..電梯山左門..係對門D倒影度見到自己係個男人(仲著左好多3 ) 出左電梯 自己比其他人特別高 (現實中都高  其他人依然係女仔) 要彎住身行行下天花板MO LALA滴左一滴水落我度...之後有個女仔同我講今日開始我地同房LA  我係入門口之前除左好多3 入門口之後見到自己間房...跟住我合埋左對眼
打番開 我坐係一間陌生既中學橾場既石櫈上面 面對住間學校 係橾場既最左面有一行樹向住校舍伸延 我坐左一陣睇住D樹俾風吹  跟住有人拍我膊頭...我一拎轉面就醒左

異性同學則表示你對朋友有不滿的態度

反映了你現在被孤立而寂寞的心態-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:36 PM , Processed in 0.033062 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存