2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

奇夢!! [複製鏈接]

一開頭係同男朋友去拍拖,跟住去左個展覽,個(高科技)展覽可以傳月時空,去到其他地方,之後我同我男朋友去左個好多樹木,好多草,由石頭鋪成的路,有d石頭圍住ga湖,仲有個戰欖同太空船ga物體,凸然間有個女人殺哂全部係個到ga人,之後個女人係到追殺我,把我倒吊左係樹到,個陣我隻手綁住個電筒,個女人見到仲有人未死就去捉佢綁係我格離,之前我就除左件衫同個男仔走左,個女人發現我走左,佢見到個電筒唔見左,個女人就好迅速咁,好似識空間轉移咁捉住我,之前我就冇啦啦返到去未去展覽之前(因為我遲到左),之前我就sd sms比我男朋友,叫佢千其唔好去,點知佢就去左,我又跟埋佢去,我就見到男朋友係好遠到比野"凸"死,又比車撞,又凸然其返到去佢未死個陣時,我就叫佢唔好行過去,但唔成功,佢又死多次,第2次又番生,又返到去佢未死,今次就救到佢啦,點知係個女人假扮ga,個女人仲好奸咁偷笑,第3次個女人捉到我係好遠ga地方,今次我叫唔到我男朋友,佢又死左,然後又返到去未去展覽個陣時,我又sd多次sms比佢,話佢知唔好,去會死的,但佢都係去左,跟住我又跟埋去,今次我問個女人,點解要殺哂d人,個女人就話d人睇唔起佢d科技些品,要殺哂全部人正明佢係有能力ga唔係垃圾,之前我返到去未去展覽之前,今次我冇跟到男朋友去,再打電話比男友,叫佢唔好去,點知線路中斷左,我就去搵佢啦.....之後醒左啦
e個夢發左幾次啦..........

夢中的博物館,是機遇與消息的意思。

夢見壞人是代表你對現況生活感到不如意,

想要突破目前的生活狀況,重新過自己想要的日子。

=o=咁都得牙.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 03:45 PM , Processed in 0.029521 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存