2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 求解夢-.-
返回列表 發新帖 回覆
go

求解夢-.- [複製鏈接]

發左個雜夢
首先係我bf間教會果間課室..
55..又係講自殺既問題...
無啦啦比左4個選擇我地揀..但係我吾記得有咩揀
揀左第4個
果陣坐係bf後面 好似上星期甘0.0
之後無啦啦係間酒樓入面...
見到第2間教會(我之前本身有番之前果間) D人-.-
問我..吾番黎呢間教會啦?係咪吾得閒
我「嗯」左一聲
好似坐左係表妹格離...
有個POWERPOINT既物體
有人唱歌..
好似吾錯好聽...
再之後...
囧..我同bf好似係一間好似壁球房入邊追住佢
佢仲要踩住單車..
(實情我點解追佢..吾記得左=3=..)
之後最記得
係一個地下紅色有花紋 背景有個長方柱體既鏡(酒樓果種)
個背景..好似打烊既酒樓 黑哂
係第3人角度睇住自己比bf抱住..(坐係地下果種呢.. 吾知點講..)
之後又變番自己..
係度唱歌 係日文歌 係w-inds.既 be as one
明知bf係現實憎日文 仲要唱..
之後佢用d好嫵媚既眼神..(好似動漫果d呢...)望住我
用係佢身上個表情怪左少少..
我仍然覺得佢好型>/////<
係我耳邊講..好好聽牙
完左-.-

1.應該係你覺得呢啲生活既事情幾特別 但係你無幾耐因為第二啲事唔記得左呢啲生活既事  所以先會入左係潛意識到
2.你好想同你bf有更加親密既關係
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 01:26 PM , Processed in 0.026418 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存