2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ary12345
go

杜利萊變態合集?.?

既然大家想去做的事,就必須實行才對,車前(回)後,只得把口講既人是冇用的,ps.時間係大問題.

而您想知闇2左打冰1要幾傷及打幾多數值才秒,大可在入面悄我,不過我諗您們都不需要我說啦,本人並不是在哂太陽,只是研究下ja.而且商人要秒冰1 的確是很難,就算是全力商都係咁話,再者仲要好多野配合先得.

如只靠勁算,千力寵 都秒唔到 冰1的,ps.( 除左bug武 ) 唔係既話,好多商人都做到啦.排隊幾時輪到我,我只是比您們降寵快左,才打到

努力吧

你講一句難 勝我講十句難 畢竟你試過秒冰1

原帖由 杜利萊 於 11-6-8 12:43 PM 發表
如只靠勁算,千力寵 都秒唔到 冰1的,ps.( 除左bug武 ) 唔係既話,好多商人都做到啦.排隊幾時輪到我,我只是比您們降寵快左,才打到

努力吧

影響商人卡技既傷害
黎黎去去咪又係
卡技.武化寵力.幻傷.武器傷同埋人物力量..
走5開e5個變數.

卡技大約高1lv多200傷左右計算.
起碼要90以上卡技會多 1個60卡技既人6000傷

幻傷更加唔洗講..有1隻過600力力寵就=多算盤基本傷害既傷.
第3個最直接影響傷容唔洗問係武化寵..

我諗起碼要過1400力力寵先做到e個極限.

因為武器最神都只係見過30xx傷算.

加上參湯出現

對於秒冰1成為關鍵

唔知我講得岩5岩呢

原帖由 杜利萊 於 11-6-8 12:30 PM 發表

依句說得很好呀,每樣野都會有極限的,但如問我幾多先=極限,我都唔知點答您,我只可說,我會花時間努力咁轉生落去,到時童未汁的話再同大家研究下.

每1次轉生既極限我都都知道了...
但係知道同埋有冇能力去e個極限係另1個問題

不難的!...
先有恆心狂轉身**ps要力! 大概2000-2500力
用2600-2700算盤**ps最好唔降lv用...降到130-160
幻化寵用一開水...好易做出3000...
算技要max 最好升到200技 *ps多數都係 170-180技
卡技唔洗多65-75都可!!!!
先做到以上條件!!!!!再做下面↓
重點是寵物**** 狂降升
每次不要怕辛苦 降升...
香b降2-3次  **ps做到凸2xx   **84  87  90 lv降
再用開水降2-3次  **ps做到凸4xx-5xx   **   94  96  98 lv降
再用參湯降2-3次  **ps基力已過千多!!!   每次100lv降!!!!!  
***lv月高降月好...本人覺得係100lv前降升會化算d!!!!

一隻冇力既商人   用2500算 150算技 用開水寵...
都會有4m-5m傷....
如果力商 大概有7-8m幾 算盤差200傷 算技差30 寵差500力
已經可高過10m傷!!!
我只知道幸商可以秒寧靜有多!!! 未出參湯!!!未有2700算!
那力商又點會難呢!!!只是要有幾樣條件...
算盤 + 寵 + 開水x2 + 參湯x2 + 轉身$ +升lv $就可!!!
就算對換hkd 只不過是幾千元...必定玩不上萬!!!
如果自身有掛機搵$...根本不是問題, 只是搵錢多的人都是搵hkd既人

轉身又點會極限....
只要你狂轉...有恆心...多多都有得你轉!!!!
睇你轉唔轉落黎...
我升到175 max晒技...我當時都唔忍心轉身
但要再勁..就一定要!!!

原帖由 童話賣賣 於 11-6-12 01:15 PM 發表
轉身又點會極限....
只要你狂轉...有恆心...多多都有得你轉!!!!
睇你轉唔轉落黎...
我升到175 max晒技...我當時都唔忍心轉身
但要再勁..就一定要!!!

轉生最多轉26次(冇記錯既話)
轉生數值有上限的(lv*3=轉生後數值既上限)
即係你200lv轉上限為600~就算你1m敏去轉都係600=上限

點為之lv*3????
咁之係200lv 最高數直基點係幾多丫....
你又知唔知???
200轉身得600 1lv???  
咁d 2xxx幸點玩???
1lv 600
1-200lv *3 = 600
除機屬 200*2 = 400
計計埋埋...咁我咪要200lv先有2xxx幸...
重要每lv比2幸先有...
1lv都做到過千嫁啦- -""" 又點為之上限??
我暫時未見過上限...
你知26轉上限??
你應該係計71-200lv 每5lv計上去頂啦...
我唔知有幾多係上限..但係咁多勁人所得...
就係狂轉都重有得勁姐!!!!只不過係月轉月比上次+得小...
小小咁勁上去...d人覺得唔直覺姐!!

原帖由 童話賣賣 於 11-6-13 01:40 AM 發表
點為之lv*3????
你又知唔知???
1lv 600
重 ...

推算方式為 轉後總屬性+[(預設轉生等級-1)*6]=預設轉生等級的總屬性

de;...............

唔係好清楚!!!!
有冇細明d!!!!
咩係轉後屬性..咩係預設轉生等級
咩係預設轉生等級的總屬性

例如:
100lv 基點  500
係500 + (xx -1*6) = ???
咁樣???

我睇唔明張野!!!"""
點解6次 要點過第二樣- -?
轉身是不可能轉換屬點...
一轉就要轉多幾次@@!
如果有一個 1-10之轉身 都係點晒同一屬既咩ok!

刪去,,,,,,,,,,,,,,,,

刪去,,,,,,,,,,,,,,,,

下 - -
我真係睇唔明..可能我笨同蠢!!!

等級】=106【轉生次數】=8【力量】=95【智慧】=53【體質】=53【敏捷】=53【魅力】=53【幸運】=696
轉前總屬性=1003轉後總屬性=412
【等級】=111【轉生次數】=9【力量】=157【智慧】=55【體質】=55【敏捷】=55【魅力】=55【幸運】=695
轉前總屬性=1072轉後總屬性=448
【等級】=116【轉生次數】=10【力量】=215【智慧】=58【體質】=58【敏捷】=58【魅力】=58【幸運】=693
轉前總屬性=1140轉後總屬性=492

點解轉轉下d力又多左- -"??
過百轉身會+力?

【《第二次轉生的屬性最高上限》】---400萬--Lv 76
屬性最高  屬性最高  屬性最高  屬性最高  屬性最高
Lv80 742 Lv90 826 Lv100 907 Lv110 985 Lv120 1061
Lv130 1135 Lv140 1206 Lv150 1276 Lv160 1343 Lv170 1409
Lv180 1473 Lv190 1535 Lv200 1595     

【《第十次轉生的屬性最高上限》】--2800萬--Lv 116
屬性最高  屬性最高  屬性最高  屬性最高  屬性最高
Lv80  Lv90  Lv100  Lv116 693 Lv120 715
Lv130 768 Lv140 820 Lv150 872 Lv160 922 Lv170 971
Lv180 1020 Lv190 1067 Lv200 1114     

點解第二次200lv有 15xx
第十次得11xx

我轉身冇真係冇記錄....
但係我知道轉10次左右就有2000幸*(計寵同裝)

原帖由 童話賣賣 於 11-6-13 02:24 AM 發表
我轉身冇真係冇記錄....
但係我知道轉10次左右就有2000幸*(計寵同裝)

因為到左極限...
方便既留msn傾

原帖由 Fire戰士 於 11-6-13 02:25 AM 發表

因為到左極限...
方便既留msn傾

返正我都退童...

岩傾既識多個朋友囉

原帖由 童話賣賣 於 11-6-13 01:40 AM 發表
點為之lv*3????
你又知唔知???
1lv 600
重 ...

真係不難
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:20 PM , Processed in 0.045477 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存