2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩神伝 Soul Captor 狩神傳玩後感.................麻煩大家各位入一入黎... ...
go

[討論] 狩神傳玩後感.................麻煩大家各位入一入黎....認真睇一睇 [複製鏈接]

『點解好地地一隻online game,會維護重多過玩?斷線、bug仲多過我d點數?

點解好地地1隻 online game維護,維護嘅竟然係、材料價錢?,而完全唔關bug事?

屌,我寧願維護嘅係藥水錢,寧願俾怪秒7我,都唔想睇到一set材料賣1銀呀,

睇住1set材料賣得1銀,我不如真人比1銀你,你比1set礦石我,好唔好?

點解好地地一間公司,會咁垃圾?呃錢、bug、維護時間唔準……通通有齊,

屌你老母我真係嚇撚到鳩到縮,我入黎係玩你隻game,唔係比你隻game玩呀,仆街﹗

點解好地地一間公司,會有咁撚多bug、斷線……等等「玩家最痛」情節出現?

仆街,你叫人點買點呀?駛唔駛重口味到咁? ok,咁都算撚數啦,斷線、多bug呢d都唔係最重要。

唔好講話普通game,一隻online game最重要ge元素係咩呢?

無錯,就係藥水。。兩大專業藥水hp同、mp水……,稍為平番少少,

真係聽到都開心死 ─ 但係事實又係點呢? 屌你老母﹗hp水錢竟然咁撚貴,仲要用最撚cheap果隻都要2銀20銅﹗

我地平日買水打怪,都唔會咁撚柒貴啦 ,平返少少有咩問題?

仲原汁原味添啦,屌﹗ 仲有,d商城野洗唔洗咁q貴呀?,

300蚊得1200雲幣,大佬呀,用不著得咁撚貴下話?

你估個個玩家都咁撚有錢?

最後我亞媽知我買你地d點卡,

唔撚比零用錢我呀﹗冇比錢我呀﹗

如果你身邊條友見到我,係咁恐怖嘅埸面,都仲唔del game嘅,我勸你即刻del game走,我好危險。

重點場面-元靈,屌你老母臭閪,其他果D元靈時裝,下下都要錢,內測d野又唔派,無一件裝正常,你叫我買?

我就真係想買起你地橘子班廢物呀﹗仆街﹗ Fine,藥水我可以唔買,bug我可以唔理,gash我都可以當你唔貴,

我地玩你呢隻game ge目的係咩?

你都on撚9既,你玩msn ge目的係咩?梗係吹水啦,點解呀?因為悶亞麻﹗無錯﹗我玩呢隻game ge目的就係我地嘅公會多人吹水,

為香港增光嘅公會﹗ 事前我已經做曬research,知道呢隻game有公會功能,

已經有心理準備。但係,點解要安排個公會得1lv、收得10個人?點撚解公會得1lv嫁﹗點撚解唔撚比我收多d人嫁﹗

點撚解佢維護咁多次﹗都唔修番好呢個功能?

你想點撚樣呀﹗

公會,算啦,細個打機都可以唔入,

岩岩打王出左件白裝,只不過,我睇到嘅時間得果2秒,係呀,係2秒呀,2秒,

夠我睇佢個名,定係夠睇佢件裝? 2秒之後點?hand機?斷電?係呀,係斷呀,不過係斷線果隻果隻斷,上番線之後,

我心愛嘅裝備竟然回溯左,變成一格空格呀﹗屌你老母﹗﹗﹗﹗

由金庸群俠傳起,我自細已經視白裝為我既神裝,好多人都話白裝唔靚or廢or垃圾,但我對佢ge熱愛從來都無動搖過。

由知道呢隻game會有白裝,到知道有白裝可以打出黎,再知道白裝完來有得整,再到知道我趕得切學完abc放學玩呢隻game﹗

呢一年你知唔知我幾撚興奮幾撚期待?但原來一年ge苦等只換來2秒ge斷線,同埋回溯,你知唔知我心靈受到幾撚大創傷?

以後我玩親rpg game同埋online game,我都會不自覺諗起死人gamania,同埋成日斷線回溯果個畫面,

你知唔知咁樣會有心理陰影架?我online game歷史就咁比你回溯左啦﹗仆街﹗ 同行友人都話我癡左線,

但我好冷靜好清醒 ─ 無玩過橘子出既game既人,係唔會明白我感受嫁﹗

狩神傳online,我屌你老母﹗我真係好撚嬲呀﹗﹗﹗ 』

已有 34 人評分Good 收起 理由
楓葉無情 + 1 我今日終於頂佢唔順=.=我估我玩唔落去lo
肥豪l爺 + 2 好波!!!!!
乂風刀ㄨ影月 + 3 支持你!下次繼續^_^
CK  + 3 強勢
seedzero121 + 2 你的文章對我很有用。謝謝!
死_豪 + 3 笑死我:)
~從零開始~ + 3 3分滿分!!!!!
令狐聰 + 1 成日屌人好濫交;o)
ling520hk + 1 你的文章對我很有用。謝謝!
Harte + 2 創意分

總評分:  Good + 67   查看全部評分

樓主 冷靜D   0.0""
但 對gamania 真的不要對他有期望 0.0 玩他出品的game 要有心理準備@@
習慣就好(維護)@@
但係bug 真的不小 0,0"

經肉肉團後又一潮文

睇黎要搵杜生錄番條聲啦

叫杜文澤先生又照讀一次

讚好!!
我頭個幾句已經諗起杜文澤個把搞笑聲.
真係好鬼中意個原作者禁有文才
狩神你未當入去HEA下先LO~..
都未公測正式玩..
不過真係好呃錢...我都跟你一樣比佢呃了...)))

其實罪魁禍首係爛燈.隻game一般.唔係太差既.
只係個代理既問題.由始至終都係爛燈辨事不力.1心淨係掛住搵銀.但又冇做好代理要做既事.
狩神玩厭了我諗我以後玩咩game都好.都唔會玩爛燈代理既game.實在太智障

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

已經再毫無笑點可言
如果你用篇野黎講你心聲既話 都okay既

笑傲無雙 玩過星曲WEB 忍影世界

你估個個玩家都咁撚有錢?

最後我亞媽知我買你地d點卡,

唔撚比零用錢我呀﹗冇比錢我呀﹗

上面兩句想笑死我嗎???

d點真係好貴咩= = 見人見智
擴充個d永久ge 我覺得又唔太貴
你咪當頭2個月每個月買張月卡lo
2張差唔多夠你開晒d野啦
不過最大問題係我覺得衝裝姐....成功%真係低得可憐

笑左 LIKE*

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

完成唔順口羅...改順D先打出黎啦/// 9唔答8   你叫我點樣樣讚好啊... 重寫!!!!!!!!!!!!!!!1

笑傲無雙

由頭睇到尾.....

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

開隻game唔洗咁既
你e家好明顯比隻game玩緊
放鬆d啦香港人

岩岩打王出左件白裝,只不過,我睇到嘅時間得果2秒,係呀,係2秒呀,2秒,

夠我睇佢個名,定係夠睇佢件裝? 2秒之後點?hand機?斷電?係呀,係斷呀,不過係斷線果隻果隻斷,上番線之後,

我心愛嘅裝備竟然回溯左,變成一格空格呀﹗屌你老母﹗﹗﹗﹗

我連打王都唔出裝啦XD
你出白裝都好過我
寧願打多幾隻小怪出散裝箱
打左2次都系出2~3箱... 搞笑 個朋友笑到抽筋  
仲問我依隻真系BOSS?  只會出D HP/MP水箱 搞笑咩

哈哈...唔錯呀個心聲..都幾中pt^^~

改得吾錯 跟住黎改

玩過星曲WEB

送上good 一粒 ... 不過有d 改得吾係咁好- -

潮文呀...笑了!!!

我都覺好潮
但係呢,E+係封測黎,你俾BUG佢,應該已經同原廠針緊(?)
佢E+維果D係原本已經改好左,驚俾人話冇野維唔掂,所以留住慢慢維-_-

而且得一個技術專員,真係唔多掂囉-.-...
難道佢咩都唔洗做,剩係等原廠D資料黎上傳@@??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 01:19 AM , Processed in 0.045040 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存