2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) 總結gc生前的惡行有意者請加入撐撐
返回列表 發新帖 回覆
go

總結gc生前的惡行有意者請加入撐撐 [複製鏈接]

總結一下gc 呢個賤種代理, game cycber 諗諗下其實你地都幾狗西下 你地不嬲on 9開係玩家都知, 係呢隻81keys game入面完全將你地既on 9, 廢西, 無能表露無遺, on 9 唔緊要啦, 我可以原諒你, 最多都係吊你兩撚怪你呀媽生得你唔好ja, 你加埋狗西果下先令人火撚滾嘛, 呢隻game你代理汁左佢都係正常, 但一個月唔夠既通知話合約滿? 難道你斑7頭gc果日先知合約到? 定係又想狗西用盡d時間睇有無水魚買你點卡, 如果有人果日前入左點你補償比人? 3個星期時間叫人用哂d 點? 仲要人地一定係果日知? 最小比3個月通知啦, 你地斑狗西通知玩家既方法又係神能化化既, 正係發佈係官網, 唔會更新係登入遊戲個方塊到, 唔係有人屎忽痕上去睇你地個爛鴆官網都唔會知,  點解你唔寫係個春代果度? 咁能鬼祟為咩? 哈平時有咩呃錢點品推出, 你地又醒能目識第一時間放係登入方塊到昆水魚, 做埋d咁能天真既事, 以為鬼能鼠汁左佢就無人吊? 放心~疾惡如仇既我一定會為廣大既玩家吊到你撻皮 謝絕玩你個7頭代理既game就不在話下, 一定唱能衰你, 餓死你斑打靶仔~
各位巴打 有意請掘起支持   向無能代理說不 向gc說不

開頭都算唔錯 30,40lv放錢去抽佢d野都唔算係on膠膠  出左潛能 個陣開始 商城就不得了
抽箱既野又降機率 又再追加更多垃圾      連滿經鑰都有得買

對GC好鬼失望~!~!~!

希望等gc 好快佢代理果d game 隻隻汁撚哂

一萬個贊阿~~~正一垃圾GC

原帖由 飛絮 於 11-6-29 08:32 AM 發表
一萬個贊阿~~~正一垃圾GC

我msn有條友叫飛絮

幫你放上FBOOK  同入第二D論壇  講
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 02:00 PM , Processed in 0.048036 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存