2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AKB48 專區 AKB48 樓層吹水區 卍卍卍 峯岸みなみ~精華區 卍卍卍
樓主: 卍金日香卍
go

卍卍卍 峯岸みなみ~精華區 卍卍卍   [複製鏈接]

回復 40# PinKBuBu-no3b 的帖子

[首推我咪 ]
小晶,加油啊!不要气馁!

[yooymanhtyw ]
加油~咪饭应该也要学咪的家训"胜不骄,败不馁",这次输了不要紧~比赛前想嬴的心思、努力的辛苦、落败的痛苦,通通都要转做下次做事的动力~

[MiiRice]
小晶小姐请不要灰心.

所有的支持咪酱的同好都能够了解, 表面上的成功并不是唯一能够证明自己的途径. 只有自己的信念及付出, 才是最真实的见证. 我们也许无法决定别人是否能够认同我们的表现. 但是在向自己的理想及目标前进的过程中, 我们坚持去作的决心, 还有这一切变为可能的经验, 是最宝的东西, 而且是别人所无法否认及夺去的. 这正是咪酱的成长故事所给我们的启示.
希望能够再次看到小晶努力的身影. 请千万不要放弃唷.

[hoiyingjoey ]
小晶...请继续加油
你拿去了你的勇气...
虽然这一次落败了
但请把这一次的当作一次宝贵的经验
能唱咪酱既solo...
你已经很棒

[ばか宁哥]
宁哥语文捉急,不知道能说什么。
只是希望你,用中文,再唱一遍「私は私」。
恩,也许会有帮助。

[I在风花雪月 ]
小晶,请你不要再哭泣。。一次失败并不代表你输了,请继续努力,加油!能拿出这样的勇气是非常不容易的,请继续前行。失败不代表什么,只要自己努力的就好。加油!我们咪饭支持你~

[熱狗俠 ]
支持一下小晶同学。支持一下楼主。

[天滄D有希 ]
一般人可能会觉得只是一首普通的歌,但是从服装和歌曲都能让作为咪饭的我咪感受到一份爱

[一队长你扣了脚 ]
小晶,感谢你以咪酱SOLO歌曲,展现出了咪推的气场。胜不骄,败不馁,也是我们咪推的训言。

[to19940302 ]
有勇气为咪酱上台就已经很厉害了!
再想一次私は私.....你会感受到大家的祝福和鼓励!

[咪酱的后宫 ]
小晶有勇气,支持你,楼主也上一个,大家都感受你对咪酱的爱了

[csc1807233 ]
小晶姐姐不哭啊 这贴我看到的时候晚了 对不起 否则我会第一时间回帖
虽然不知道你现在的感受 但是我相信 我 包括我们咪吧的大家都很关心你
我认为 你的努力并没有白费 你选择了参加 站在大家面前演唱 这已经是你的胜利
没有冒险 就没有失败当然也没有成功 努力不是全部 但不肯付出就一定不会有收获
其他人或许连参加的勇气都没有 你已经走在了他们的前面
你希望赢得比赛 但我估计你也有做好迎接失败的心理准备
我相信这个世界上除了你自己没人可以打倒你
不管别人说什么 只要你不放弃 你就没有失败 这一点我始终坚信
“胜不骄败不馁”咪酱家训 也同样适用于我们所有人
我希望我有让你感觉好一点。期待你下次亲自笑着对我们大家说 我赢了

ps 不管 小晶姐姐 胜利还是失败 你都获得了别人所没有独一无二 只属于小晶姐姐你自己的宝贵经验不是吗?而且你还赢得了所有咪推的心 至少我认为是这样。

[纯情牌伟哥 ]
小晶,别灰心,落选只能证明评委没眼光而已.同作为咪饭为你鼓掌

[很大压力的杜 ]
小晶 你是我心目中的NO1 你是最棒的!!

[jacky8151 ]
有这麼大的勇气上台表演
很难得,小晶不要哭
继续努力,支持你

[绝恋不绝性╮]
小晶,能唱咪酱的歌真的很感谢你
结果不重要,重要的是你并没有丢掉那份饭咪的初心,不是吗

[丸子愛咪友 ]
小晶有那麼大的勇气好厉害
小丸子会支持你的
继续努力加油哦

[mokutoyukai ]
失败是另一个成功的开始 小晶不必难过~
咪饭们的支持会成为你的动力
变得和咪酱一样坚强吧 支持你 加油~

[星语蓝调 ]
能勇敢的唱出自己,其实是我们不能达到的,你已经做的很好了,加油~

原帖由 卍金日香卍 於 11-7-18 04:56 PM 發表
証明火龍沒留心看片,小咪要罰你留堂!

入正題:同小咪眼睛交流,好像有4~5個,但本人重末尋回,可惜~~~

咪醬罰火龍留堂既話.佢求之不得
我淨係睇過香兄你POST果段同野菜汁果段咋>_<
原來仲有!!!真係未見過/___\

咪醬果對看穿一切既眼,我抵擋唔住了

腳底按摩果度...原來咪醬雙腳咁鬼靚

原帖由 卍金日香卍 於 11-7-18 04:56 PM 發表
証明火龍沒留心看片,小咪要罰你留堂!

入正題:同小咪眼睛交流,好像有4~5個,但本人重末尋回,可惜~~~

我搵到~~
但想咪醬繼續罸我留堂~~
係咪唔夠2分鐘果段片??

回復 46# a2334590 的帖子

thx分享
睇下先~~

音樂戰士~~
http://player.youku.com/player.php/sid/XMTY2Njc4NDA0/v.swf
カゴメ新キャンペーン発表会
http://player.youku.com/player.php/sid/XMjg2NDQ5NTEy/v.swf

已有 1 人評分Good 收起 理由
卍金日香卍 + 1 你的影片而被我加入影片區,多謝你的影片!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

題外話題外話!!
我覺得唔分享出黎個心唔舒服/_\
咪醬幾日冇更新BLOG啦..唔知點解個心有D擔心緊佢

回復 48# PinKBuBu-no3b 的帖子

其實之前我開始追開咪醬blog都有~~
但後期習慣左,
佢一唔寫,應該係有d野忙緊或無話題~~

放心啦~~咪醬如果有唔開心
仲有takamina同佢分憂~~
仲有其他成員,女王,白菜~~
so 要相信咪醬

咪咪咪的小時候(天真小時候~

另外加上宅姐

已有 1 人評分Good 收起 理由
卍金日香卍 + 2 好神的圖片! @_@

總評分:  Good + 2   查看全部評分

回復 48# PinKBuBu-no3b 的帖子

剛剛~~一check!!
有啦~~
如要翻譯~
等小香~~

原帖由 火龍道人 於 11-7-19 10:54 PM 發表
剛剛~~一check!!
有啦~~
如要翻譯~
等小香~~

感謝火龍
咪醬究竟忙D咩呢!!好好奇
我覺得咪醬係果種重視人地多過自己既人..
佢會去開解人.都會比人地同佢傾訴.有個姐姐咁既依靠.
但係佢唔會主動去同人傾訴佢自己既煩惱.會自己係夜晚喊濕帎頭既人.
就算講左出黎.都係節目上笑笑口咁講完當效果做出黎...
但我地呢D飯一睇就睇得出咪醬係認真...
希望女王同Takamina呢種姐姐型既會注意到咪醬既唔開心再去開解佢啦~~
(白菜太呆了.所以唔放心XD   阿醬太多新聞既煩啦.所以唔想百上加斤 )
我好似..........諗得太多了

no3b 係ameba開左 office blog~~
http://ameblo.jp/no3b-official/

小香要更新多個blog la

我個ameba ac有用la!!
要學好日文留言~~

原帖由 火龍道人 於 11-7-19 11:10 PM 發表
no3b 係ameba開左 office blog~~
http://ameblo.jp/no3b-official/

小香要更新多個blog la

我個ameba ac有用la!!
要學好日文留言~~

呢個blog正wo~
3個連住一齊

回復 54# PinKBuBu-no3b 的帖子

最正係
咪醬話
目指すは・・・
『毎日☆更新』

之係日日都可以睇佢地留言~~

我本身係雙南控~~
takamina因為最近勁少更新blog
又無twitter,有d令人擔心~~

而家一天光哂 la~~

原帖由 火龍道人 於 11-7-19 11:15 PM 發表
最正係
咪醬話
目指すは・・・
『毎日☆更新』
之係日日都可以睇佢地留言~~

我本身係雙南控~~
takamina因為最近勁少更新blog
又無twitter,有d令人擔心~~

而家一天光 ...

目指すは・・・
『毎日☆更新』!!
no3b係最支持的!_!
公喜你啦火龍兄
我係咪菜控XDXD

另外火龍同金日香你地有冇諗住去咪醬寫真展?!!?
我諗你地一定一定一定一定去的

太多話題,我正在考慮中!

No3b開了ameba,3位能夠同時處理嗎?2個blog內容也不一樣,小咪重要每日更新,利害!

回復 57# PinKBuBu-no3b 的帖子

我心聲寫在[7月份 寫真展 峯岸みなみ ] 內!

回復 57# PinKBuBu-no3b 的帖子

一定去~~
如果唔記得可以睇e段片(小心去左第2到~~)

另外我係咪醬既Ameba blog留左言~~
NO.2612同2772 係我留言,~~
可能好求其~~
但日文有限~~支持咪醬的說~~
等遲 d日文叻d再留長d~~

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 03:02 AM , Processed in 0.039293 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存