2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 黃易群俠傳2 《黃易群俠傳2 》版主招募
go

《黃易群俠傳2 》版主招募

版主的職務:
發表或轉載和本版有關的資料
幫助會員解決各種問題
提高所管核之討論區內的人氣
將有用的文章加入精華、置頂、高亮、加分
策劃及舉辦活動
收集會員的意見,向管理人員反映

必須具備以下條件:
對所申請版塊內容自己要有一定的認識,熟悉版主的各項基本操作
每天須最小有1小時時間維護所負責的討論版
尊重會員
寬容大度
公私分明
服從本站政策
良好溝通能力

如果看過以上內容且希望成為2000fun論壇版主的話,
歡迎在本帖內以留言的方式提交版主申請。

請複製以下內容,並在此帖內以回覆的方式提交申請。
  1. [hide=99999999]版主申請表格:
  2. 年齡(必須填寫):
  3. 性別(必須填寫):
  4. 學歷(必須填寫):
  5. 職業(必須填寫):
  6. 專長(必須填寫):
  7. 自我介紹(必須填寫):
  8. 對本版的建議(必須填寫):
  9. [/hide]
複製代碼

笑傲無雙

年齡(必須填寫):16
性別(必須填寫):男
學歷(必須填寫):中4
職業(必須填寫):學生
專長(必須填寫):運動(踢波 打波 swim 跑步 健身)
自我介紹(必須填寫):我想在黃易群俠傳2招攬更多志同道合一起交流心得 不要給自己活在一個地方 以板主之名 更加上開個Post 不分幫會 升級 打副本 玩活動等等 (另外因為依加時間暑假 本人在母親公司做文員更可以有更多時間在2000FUN 同會員一起交流心得
對本版的建議(必須填寫):
希望可以在黃易群俠傳2増加更多送小寶藏給黃易群俠傳2玩家  為2000fun的會員可以増加更多樂趣(黃易群俠傳2)再比較之下我們比另一論壇更多活動 人流自然都可以増加上去!多謝!
如果我可以成為黃易群俠傳2板主 我會更比心機 做好這份工!( )

笑傲無雙 玩過星曲WEB

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999 才可瀏覽,你當前積分為 0

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999 才可瀏覽,你當前積分為 0
當然 黃易1 武林 中華 天子 q群都有玩啦
唔小玩家都會記得木瓜le個名 因為係網龍生涯都結交左唔小網上/真朋友  大家都留下印象   咁多隻遊戲我都味試過做遊戲版主  因為多人爭^o^
但唔代表我唔識論壇既操作 因為我係其他論壇係有做版主  kyo 3男  更有幾隻私服做過管理員  對論壇一事駕輕就熟   唔會係生手   
今年中5啦 下年就要考大試  我想試下做一次遊戲版主  因為下年都唔知仲有冇類似暑假既日子可以狂玩遊戲  希望把握埋今次機會  做一次版主
我會憑我玩咁多年既網龍遊戲經驗同論壇操作技術  帶領黃易2走上排行榜高風   而且我會中立立場  判斷事非   不會因私制公   定會維持本版既紀律同埋分享各資料  因為 我是黃易派來的!
對本版的建議(必須填寫): 要先設立幾個區  遊戲資料區   貼圖區   交易區   建議區  頭3個區是最基本的需要 而建議區 則是用作給玩家反映意見
就我既經驗話我聽 台灣網龍好小有途徑接觸到我地香港玩家  要靠官方人員將意見反映比港會再從而反映比台灣總會  所以我會連同官方人員 一齊制作這區   遊戲一定有改進空間  玩家都想人地聽下佢地既建議而又能做到   為左遊戲既前途人氣等 建議區定要成立    而且要滅絕一些有心傷害黃易2玩家/其遊戲的人   唔可以比佢地帶負面消息來本版  (但不是滅絕玩家的意見 而是看起來係人都知既中傷)   同埋太多抄人地既post  要管理一下
希望我可以有機會勝任版主 謝~
[/hide]

當然 黃易1 武林 中華 天子 q群都有玩啦
唔小玩家都會記得木瓜le個名 因為係網龍生涯都結交左唔小網上/真朋友  大家都留下印象   咁多隻遊戲我都味試過做遊戲版主  因為多人爭^o^
但唔代表我唔識論壇既操作 因為我係其他論壇係有做版主  kyo 3男  更有幾隻私服做過管理員  對論壇一事駕輕就熟   唔會係生手   
今年中5啦 下年就要考大試  我想試下做一次遊戲版主  因為下年都唔知仲有冇類似暑假既日子可以狂玩遊戲  希望把握埋今次機會  做一次版主
我會憑我玩咁多年既網龍遊戲經驗同論壇操作技術  帶領黃易2走上排行榜高風   而且我會中立立場  判斷事非   不會因私制公   定會維持本版既紀律同埋分享各資料  因為 我是黃易派來的!
對本版的建議(必須填寫): 要先設立幾個區  遊戲資料區   貼圖區   交易區   建議區  頭3個區是最基本的需要 而建議區 則是用作給玩家反映意見
就我既經驗話我聽 台灣網龍好小有途徑接觸到我地香港玩家  要靠官方人員將意見反映比港會再從而反映比台灣總會  所以我會連同官方人員 一齊制作這區   遊戲一定有改進空間  玩家都想人地聽下佢地既建議而又能做到   為左遊戲既前途人氣等 建議區定要成立    而且要滅絕一些有心傷害黃易2玩家/其遊戲的人   唔可以比佢地帶負面消息來本版  (但不是滅絕玩家的意見 而是看起來係人都知既中傷)   同埋太多抄人地既post  要管理一下
希望我可以有機會勝任版主 謝~
[/hide]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

十週年勳章(賀詞)

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 09:56 AM , Processed in 0.042449 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存