2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

玩過星曲WEB

我同我女朋友4年幾了,佢為方便工作所以搬左去我屋企住。前幾個月,,佢係網上面識左個男仔,,起初我都無發現有咩唔妥,,直至我發覺佢開始呃我,,,(講真4年幾,,,唔通我仲分唔到邊句真邊句假咩),,結果1個月之後,,,佢已經係人地女朋友。
後來有一日佢打比我...話想上黎我屋企,,,我無問佢點解。佢話比我聽,,,其他個男仔唔係真係愛佢,,仲同佢嘈左場大交。個時既我心諗,,我還有機會。
過左1星期到,,,,結果我真係追得返佢,,個時我真係好開心,,,我以為我地可以繼續落去(你地應該都係咁諗?)
好可惜...3個星期後,,,一個星期日..我收工打比佢,,無聽到,,當時又開始有個種不安既感覺,,e份不安既感覺令我開始不繼狂打比佢,,,可惜都係無聽,,,我個1日由4點幾開始打比佢..打到去12點幾...都無聽,,,之後見到佢on msn,,我問佢做咩唔聽電話,,佢同我講想靜下,,之後就off左,,,第2日我打比佢..佢問我,,如果我好似上次咁離開你,,,你會點,,我無答。等佢繼續講,,
佢話比我聽,琴日佢同個男仔2個人出街,個男仔仲問佢可唔可以做佢女朋友,,聽完e句我真係呆左,,,之後我同佢講,,有咩今晚返屋企先傾。
返到去之後,,情況同上次一樣,,一把劍狠狠咁插入我心。今天我又再單身了/.\

自問佢想既我都比到佢,什麼關心,照顧,安全感等等通通都有,我真係好唔明點解要咁

佢當你後備啊, 呢D女唔要都霸

算啦...
1齊左4年幾
乜都玩齊!!
你又睇清條女係咩人
搵過個吧啦!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:21 PM , Processed in 0.030357 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存