2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中港台偶像 Twins 恭喜Ronald再婚阿Sa恨做多仔婆
返回列表 發新帖 回覆
go

恭喜Ronald再婚阿Sa恨做多仔婆

恭喜Ronald再婚阿Sa恨做多仔婆

Twins成員鍾欣桐(阿嬌)和蔡卓妍(阿Sa)昨日出席活動,阿Sa對於前夫鄭中基(Ronald)承認已與太太余思敏在家註冊,阿Sa恭喜說:「祝佢幸福,依家佢身份唔同,係一個好勝任嘅爸爸。」她坦言有打算生BB:「我應該唔止生一個,隨緣啦!等個天注定。」問到會否羨慕Ronald快做爸爸?她說:「呢個時間我仲未適合做媽咪。(送咗禮物畀Ronald BB未?)未呀!日日被追訪,依家送好似好尷尬,遲啲會補送BB嘢。」阿Sa笑指自己身形瘦削,很難做「多仔婆」:「不過媽咪都勉勵我,話佢生完身材好咗好多,我諗我生完會有好深嘅事業線。」

阿Sa恭喜前夫鄭中基再婚,更坦言恨生BB。

阿嬌(左)和阿Sa出席時裝活動時,在台上不時密斟。

http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/20110908/00470_015.html

阿Sa鼓勵鄭中基追多個

【on.cc 東方互動 專訊】 Twins出席十周年魔法時裝表演,剛從威尼斯返港的蔡卓妍(阿Sa),大嘆此行好辛苦。不過見到電影《魔盜王》女主角姬娜萊莉卻很興奮,雖然很想跟對方合照留念,但又怕丟臉只好作罷。此外,對於前夫已於7月註冊結婚,阿Sa表示祝他幸福:「佢依家係稱職爸爸。(佢想追多個?)好吖!我可能唔止生一個,呢啲隨緣!不過自己瘦未必生得多,媽咪都鼓勵我生BB。」

http://news.on.cc/cnt/entertainm ... 0907_00862_001.html

罗曼一  上海桃丝乐上门按摩,足不出户高品味享受,我们全天候为您服务!把轻松`舒适`快乐带给您!无需任何押金订金!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,qq:806746818[   發表於 16-12-28 02:53 PM
多多一  上海酒店上门,足不出户高品味享受,我们全天候为您服务!把轻松`舒适`快乐带给您!无需任何押金订金!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,qq:806746818[/c   發表於 16-10-10 04:15 PM
楚楚一  上海上门按摩会所,足不出户就能体验高品味享受,我们全天候准备为您服务!使您全身活力再现!把轻松`舒适`和快乐带给您!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,q   發表於 16-8-26 06:43 PM

笑傲無雙

哈哈我幾支持WOR....
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 07:14 PM , Processed in 0.028543 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存