2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦硬件及砌機交流 求助5000-5500預算
返回列表 發新帖 回覆
go

求助5000-5500預算 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 忍影世界

是這樣的  本人讀緊HD   要用3DS MAX 同Adobe 系列的SOFTWARE 所就想更新部PC  同想玩BE3(唔洗開到高效)

預算就5000左右 最重要是  開圖或影片多時唔好lag到 hand機   仲有想問一問 係唔係I7跑會好D 我怕如果用I5或I3 跑唔到太勁  

本身有部機有500W火牛 如果D料 500W夠推就唔洗火牛了      如果5000唔太夠 最多可以去到5500

謝謝幫忙

h36818 發表於 11-10-15 05:45 PM
是這樣的  本人讀緊HD   要用3DS MAX 同Adobe 系列的SOFTWARE 所就想更新部PC  同想玩BE3(唔洗開到高效)

...

3DS複唔複雜? 平面定立體..
因為如果立體你出Gaming Graphic Card繪圖唔係好夠力
但出繪圖又到Gaming唔夠力

500w火牛型號&牌子please

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 忍影世界

天地無雙 發表於 11-10-16 10:44 AM
3DS複唔複雜? 平面定立體..
因為如果立體你出Gaming Graphic Card繪圖唔係好夠力
但出繪圖又到Gaming唔夠 ...

3ds  都係出立體多

火牛唔知邊到睇牌字  都2年前的牌子
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 04:54 PM , Processed in 0.026166 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存