2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰地風雲 BF 成功解決彈GAME問題啦!!!!!!!!!!!!
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 成功解決彈GAME問題啦!!!!!!!!!!!! [複製鏈接]

依個方法係轉自3DM

仲用方法: 開始~在搜查輸入CMD~管理員身份運行~輸入 bcdedit /set IncreaseUserVa 3072~Enter關閉~重新開電腦

還原方法: 開始~在搜查輸入CMD~管理員身份運行~輸入 bcdedit /deletevalue IncreaseUserVa

據說這方法是將單進程內存上限可強制修改為3GB(雖然我太不清楚係咩野,應該係修改你RAM嫁上限),但我唔覺修改完出現咩野問題!!
我之前玩5至10分鐘就彈不回報,,,用左依個方法沒有彈 成功玩完一場多人

最後用唔用你地自己諗清楚 有咩問題你地自己負責 希望幫到你地一班BF3玩家

始終不能盡信大陸的方法。而且有玩家用64bit win7, 8 GB Ram都彈,點會關ram事? 等待官方update吧!除了這樣沒方法,其他網上流傳的解決方法我都try過,但吾work!

EA Game都係甘,睇來都係等update啦。之前出The Sim個緊都係甘
我都係甘彈

PS用緊GTX 560 Ti

冇可能玩到StarCraft full resolution + 3D 都玩唔到一隻Battlefield

rjacky 發表於 11-10-27 08:41 PM
始終不能盡信大陸的方法。而且有玩家用64bit win7, 8 GB Ram都彈,點會關ram事? 等待官方update吧!除了這 ...

唔緊要啦 但我正正就係用依個方法解決左3日黎不斷彈GAME嫁問題

nickylun2006 發表於 11-10-27 09:55 PM
唔緊要啦 但我正正就係用依個方法解決左3日黎不斷彈GAME嫁問題

你好彩炸.我照呢個方法.都係繼續彈 i7+8gp+win7 64bit+560Ti.

好似彈都係用560TI 好在冇換到~完來460開高都玩得正

我570 CO都彈囉-.-"

我560TI DC2都彈...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 10:05 AM , Processed in 0.029248 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存