2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍神Online 又係內掛game!?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: iwlun1993
go

又係內掛game!?   [複製鏈接]

開心小跳豆 發表於 11-11-28 05:16 PM
的確而家d game唔係整出黎畀人玩,係整出黎等人睇住隻game自己玩

仲可以打完自己去交任添

十週年勳章(賀詞)

呢家d game玩唔長嫁,
最好唔好晒咁多錢啦!
最多咪比你玩3個月之後冇晒人!
呢家點解冇月費game
要自己打野沖裝,打怪升lv

十週年勳章(賀詞)

好似有內掛

有內掛就係假免費得好少人玩

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

冇內掛>姐係叫人玩外掛
因為外掛基本上都有d似內掛= =
反正都唔諗住捉外掛 所以就出個內掛

笑傲無雙 玩過星曲WEB

又糸買商城掛機。。。又是港戰的天下

玩過星曲WEB

有冇內掛系統都係咁,就算冇內掛系統,咪有外掛囉

Alta活動勳章 笑傲無雙

你地的回答都係多佘...首先無內掛遲下出外掛你地又話佢隻遊戲有外掛..之後又好似亂online緊..1哄而散...
有內掛你又話人假免費..
隻遊戲貼身為你而作你就話隻遊戲5夠好..無人手控制樂趣..
咁如果無得自動尋路無得無得任務追蹤你地又會玩咩?
個個都話港戰天下有錢大晒..依個世界有邊個5係有錢大晒?未聽過法律係有錢人的玩意?無聽過我爸是李剛?
   講真..如果1隻遊戲真係5洗搵錢..咁隻遊戲等汁笠..最主要都係睇返個代理做得好5好..比5比心機搞好佢..關遊戲本身咩事..5可以話隻隻遊戲都係咁.. 但係有大部份lo.....                                      成班羊群效應..人講咩跟住講咩

夜雨清風 發表於 11-12-1 02:53 AM
你地的回答都係多佘...首先無內掛遲下出外掛你地又話佢隻遊戲有外掛..之後又好似亂online緊..1哄而散...
有 ...

呢位朋友~講得好好~值得支持

千禧寶寶 發表於 11-11-28 04:46 PM
而家好多game都唔係預人玩,係預人睇住隻game自己玩。

哈,笑左.....

-.-不嬲比錢係屈d

咁要駛錢先掛得...無奈

夜雨清風 發表於 11-12-1 02:53 AM
有 ...

外掛依加野係虛擬世界裡係唔存在嫁!
只是有某某玩家想在虛擬世界角色裡一夜變做勁人、神人、快感之類既心態...等等
先至有外掛依加野出現炸,電腦病毒、黑客都係一樣嫁炸。
再講係依加依一個現實社會上係冇一間公司、代理商會有心機搞好佢囉 我可以話比你講----係冇呀
所以你唔好咁白痴真係有一間公司、代理商會比心機出黎搞好佢先得嫁
錢就真係搵呀 但有邊幾個做事會真係比心機出黎搞好佢呀
正如番工番學咁邊個唔馬馬虎虎、求求其其、是是但但就算呢
最主要都係睇返個代理做得好5好..比5比心機搞好佢. 我看到依幾句就真係想笑,
一個未完全識得係社會上撈,先至會有D咁既宒男宒女思想 唉...

內掛game黎...

wolfhell 發表於 11-12-5 01:06 AM
外掛依加野係虛擬世界裡係唔存在嫁!
只是有某某玩家想在虛擬世界角色裡一夜變做勁人、神人、快感之類既心 ...

你真係咩都5識- -"!!!
       首1:外掛係虛擬唔存在...但係都算係個程序點解可以當虛擬5存在?  網上犯案5叫犯案?虛擬5存在?
                        心態變勁人 神人 快感? 黑客 電腦病毒?其實你究竟知5知你講緊咩.你點解可以將你自己心態代入未知數里面? 即係你白痴..就可以代表千千萬個香港市民跟你1樣白痴?  人地黑客 同電腦病毒都當然同1樣野..因為病毒係黑客制造架嘛..無錯牙..但係同外掛扯5上關係...至少病毒5洗錢..外掛有的都要收錢的=] 點解要收錢?因為開發商要賺錢=] 依的咪叫社會lo..死蠢

首2:你話無1間代理商係搞好佢..不如加埋第3點吧..返學無1個5係馬馬虎虎...其實依的都係同上方所講的1樣..將你自己代入式的代入未知數度...你連基本分析既客觀點都無..有咩資格評人?你夠膽話全世界既人返學都馬馬虎虎?咁我答你啦..我返學果陣好比心機聽書架.少壯不努力..老大徒傷悲...你明5明啦..你係咪想做個廢材無學識既人係2千分論壇出醜牙?'

第3點 : 你話人地做得5好..人地5比心機搞...但係無努力點會有咁大間公司?gameone代理如何來?1步步爬上黎總算有努力過..你連努力都未努力過..就以你低裝  白痴 傻仔的思想去評1個辛苦過黎的代理商...你覺得代理商做得5好..但係我覺得佢地努力過..佢地會有問題就去管...咁你仲有咩好講?

最後問你1句..己所不欲   勿施於人...你明嗎?  你討論還討論 何必影射人?

夜雨清風 發表於 11-12-8 01:07 PM
你真係咩都5識- -"!!!
       首1:外掛係虛擬唔存在...但係都算係個程序點解可以當虛擬5存在?  網上犯案5 ...

你話我仲有咩好講,依一句問得非常之好
我仲想講原本你係一個宅男/宅女黎既
仲有你話我返學果陣好比心機聽書架.少壯不努力..老大徒傷悲
一眼睇得出你係得個講字同埋依D咁既野邊個人唔識講呀
如果咁講既話,我隨口講都可以講到好多個啦
例如: 鐡柱磨成針 你係唔係真係攞碌柱黎磨到成針比我睇呀?
如果做到既話就快D啦,我真係想睇你點樣磨成針

至於出唔出醜醜囉渦,其實出下醜都唔錯呀
正所謂塞翁失馬 焉知非福,
反正你又唔知我咩樣出下醜有咩所謂姐
如果你夠疆咪起清我底囉,到時我真係淆你囉
你只係知道我係2000FUN叫咩名姐有乜咁特別
同埋冇話我樣會係點,就連我姓乜你都唔清楚啦
如果你純粹睇我文章點樣比人話、比人插..等等之類既話
咁樣巴哈論壇仲精彩啦
論回文一定巴哈多、論遊覽某某文章次數又係巴哈多
咁樣你應該多D上巴哈睇下D人點樣出醜仲好啦

之後你話gameone都算大間公司牙(O咀),咁樣Blizzard又係乜野大間公司呀
及Blizzard夠1步步爬上黎啦 咁點計呀
同埋唔好同我講埋D你指所謂大間公司全部都係集中港澳台3地、亞洲地區(包括中國)..等等之類既地方

wolfhell 發表於 11-12-9 06:02 AM
你話我仲有咩好講,依一句問得非常之好
我仲想講原本你係一個宅男/宅女黎既
仲有你話我返學果陣好比心機 ...

依位仁兄= ="!!!你係咪傻架?你係咪95搭8架?你係咪痴線架?
其實你究竟知5知你同我拗緊的咩?..得罪講句 ..你識講關我屁事?..真係晒我氣 又要係你話自己5認真讀書?我自問認真過你..
你其實識5識咩叫批評?我話你讀書5努力大個仔就知道路難行..你答我1句:例如: 鐡柱磨成針 你係唔係真係攞碌柱黎磨到成針比我睇呀?   其實你想代表的咩?可以改變到你5認真讀書既事實?

同埋仲有牙=0=..我好心提下你叫你5好係2kf出醜...你卻一味班門弄斧...回章又係你要回=]..我5插你我插邊個呢?你係咪有健忘症5記得牙?......我5理人地論壇有幾精彩..我覺得我要替未好好教育你的親屬教育你..等你大個了嘴炮成性就5好..我插得你精彩就可以了

人地公司5做野 又係你話既...依家又話blizzard1步步爬上來...你係咪矛盾牙..你自己話啦..唔1步步上來又如何有咁大間公司..我前文只是做比喻你就自露狐狸尾巴?...你話你係咪95搭8

首先  你連同我拗咩都5記得晒 你有鍵忘症...我叫你5好係2kf出醜.我講東你答西..你1定係經常95搭8   人地間公司好又係你話 5做野又係你話  你1定係痴佐線....仲有..何必跟我嘴炮呢? 我發文我覺得我講事實..你就插隻腳埋來..你1定係傻的.....         咁死得啦 又鍵忘 又95搭8 又痴線 又傻...阿仁兄 有病就要醫...要醫趁早

夜雨清風 發表於 11-12-9 01:27 PM
依位仁兄= ="!!!你係咪傻架?你係咪95搭8架?你係咪痴線架?
其實你究竟知5知你同我拗緊的咩?..得罪講句 .. ...

下...我唔覺得你插緊我囉,仲話自己插我插得好精彩
但反而我愈睇愈笑得好精彩囉

睇番下你最後個編文章回覆如下:
開頭第一句: 你話我係咪傻架?你係咪95搭8架?你係咪痴線架?
個D都係疑問姐~本人冇所謂啦!,但到左中段就開始慢慢不斷不斷改
改到最後個句原來我係D咁樣既人,改到咁都算啦
但最該死話我一定係囉,姐係簡單D黎講你講晒啦!! 神又係你鬼又係你
你講到咁...我唔笑真係唔知又咩表情囉 (笑)
同埋你前文冇提過你話我讀書5努力大個仔就知道路難行囉
唔通依一句又係你自己臨時加插囉去?
如果係嘅 話你又再一次講晒啦! 神又係你鬼又係你 今次加鹽加醋又係你 (笑)
跟住,你話晒你氣 咁你又回覆文章真好笑 。之後好心提下我渦,講真本人唔覺得係網上論壇回文會有幾醜囉
除非你起清我底姐放上網姐,否則在論壇出醜本人都唔當一回事啦 (笑)
同埋最後個段就自問自答咁樣, 你話我一定傻的個段開始就自問自答啦
咁樣又係個句:講晒!

wolfhell 發表於 11-12-10 04:30 AM
下...我唔覺得你插緊我囉,仲話自己插我插得好精彩
但反而我愈睇愈笑得好精彩囉

沒救了..
我1直在對牛彈琴..
此次是回最後1次..
不見了

而家D GAME有內掛都唔奇啦...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 09:49 PM , Processed in 0.049280 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存