2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之帝國 想問一下虛空弓手的技能
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] 想問一下虛空弓手的技能 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我想問一下 玩虛空弓手應該配哪幾個技能呢
需不需配範圍技?
另外想問問 要配的話每個技能應該落幾多點會比較理想?
謝謝

墓光迷城

我玩牧師幫吾到你~__~;
睇下有冇其他弓手幫到你xd
如有詳細教學既話加2o分@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

虛空系獵人,,最重要既技能係瞄準  如果你要玩虛空既話最好就有足夠既技點升高呢招先-_- 因為呢招技發動左之後虛空系技能會勁好多0.0
而我認為啦,,,而家大多數既虛空獵都係衝lv為主,,通常都點滿招範圍技,,即係箭雨  所以通常都係哨音10 箭雨20 之後就加瞄準
而單體方面..由於無乜見過人唔加箭雨-_-所以唔太清楚  我諗應該係哨音 裁決 同埋瞄準呢3招
順帶一題,, 瞄準同專注既能力係一樣 只係瞄準係機率發動 專注係手動開.. 不過由於機率發動可以話係令招技長駐係度 所以學瞄準既人會多dd,,
已有 1 人評分Good 收起 理由
古戶艾莉卡 + 1 唔該晒

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:09 AM , Processed in 0.043778 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存