2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之帝國 維護期間問下大家(騎? / 獵?)
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] 維護期間問下大家(騎? / 獵?) [複製鏈接]

最近見到咪咪姐拍完廣告
雖然我既印象都唔係咁好架啦..
但見放假就放低成見入黎一試...
意外地幾好玩XD~~

正題~~~玩左幾日...有個鋼鐵弓同自己都唔知係咩既騎
個弓雖然係殺得快...但係全力既關係就係咁miss~~而且好食mp水
有稔過2力1敏or2力1協...但咁樣唔知會唔會兩頭唔到岸呢..全敏唔爆又唔得.....

咁我就試下騎..一開頭幾好..d裝就型棍.點知後來就發現打下小王就狂噴血..好唔掂
我唯有點全體啦咁....技就點光焰(因為志向高輸出)....點知防低問題解決就到攻低
打一隻怪打成分鐘....我都唔知點..又成日俾人搶怪

我想高輸出...比起騎又唔洗太浪費錢既職
所以想請問大家我係加點問題錯定係技點問題錯...
而且我想獵人同騎士中間作取捨...只升一個..所以想請大家俾俾意見
改點還是升第2個職~

墓光迷城

回復 小芝麻 的帖子

其實心念騎都應該幾好玩xd
可以試下;p

感謝回應...那心騎應該點什麼...而且技能走法是專攻心嗎!?

回復 小芝麻 的帖子

初期玩全力獵人不錯!!"
-平平地幾千銀有張綠字命中符文
-命中一低過90%就符1張上去
-符文+15命中
-可以解決到命中不足問題~"~

-而已係力關系 加上鋼鐵系本身高攻
-清怪好快1隻
-而已鋼鐵系綠寶石可以自己回血 單打怪5洗食血水
-算係慳水慳力

我衣家玩緊全敏弓手~"~!!
-都係遇過命中不足狂miss問題
-之前就係開分身補師開孕育解決命中問題
-之後插左符文上身之後就解決左呢個問題,,
-有咩野都係70後先再換吧@@"!!!
已有 1 人評分威望 收起 理由
靈儿` + 3 鼓勵

總評分:  威望 + 3   查看全部評分

回復 ray199292 的帖子

感謝你既意見喔!
好有用,但有幾個問題

--幾千銀既綠字命中符文係咩黎架..
   係咪用一次就冇...係邊到買..點樣裝!?!?

--紅寶你常用嗎..聽講好強

--你而家全敏..打怪唔會冇力嗎!?

鋼鐵騎 就是王道

回覆 小芝麻 的帖子

-幾千銀既綠字命中符文係咩黎架..
   係咪用一次就冇...係邊到買..點樣裝!?!?

--紅寶你常用嗎..聽講好強

--你而家全敏..打怪唔會冇力嗎!?

死啦!!"sorry呀!!!"成日上討論區沒留意右上有提醒
-綠字符文 你去拍賣所裝備強化>符文>就會見到 綠字=精良
-紅寶常用的呀 疊攻好有幫助
-我轉左系了!!"

-我衣家玩緊自然獵
-我洗點洗技洗過6-7次
-全力>沒命中 而且1力=3攻 又5見得特別強
-全敏>高爆高物閃>沒命中 1敏=5物閃 8爆 1攻
-力敏>ok高攻高爆 但係又係沒命中
-鋼鐵系>練功用
-虛空系>單體同範圍配點都玩過....但我總係覺得好雞肋...專注出現個陣就好勁  5出現個陣就好虧...
-衣家玩緊自然獵>pvp用 單體輸出高!"
已有 1 人評分威望 收起 理由
靈儿` + 5 鼓勵

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

我係全力獵,雖然有miss,但是很出血喔

咩織都食水嫁喇-,.-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 03:20 AM , Processed in 0.032052 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存