2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之帝國 我真係忍夠"愛x戀"哥仔你啦~
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ※沙蘭§§
go

[閒聊討論] 我真係忍夠"愛x戀"哥仔你啦~  

靈儿` 發表於 12-2-3 11:59 PM
引爆高手

吾通佢就系傳說中既任小吻?    ...

出現了出現了

發現任小吻

跟我打無錯架啦! 一直衝一直衝. 引爆炸彈. 失敗吾緊要. 15金再黎過. 1場都係10個8個. 150點都係40蚊左右
唔入肉既

※沙蘭§§ 發表於 12-2-3 11:55 PM
回覆 任小吻 的帖子

如果佢係跟係隻坦後面而唔係[第1個帶頭衝]又點會死呢@@?

佢到系吾想你地比地雷炸死姐.
同埋最後佢又吾系因為死左就彈出累你地打少個.`'
呢家佢有復活..我吾明有咩問題.
要怪就怪點解D人成日打親到比地雷炸彈仲要吾原地復活.'!

靈儿` 發表於 12-2-3 11:59 PM
引爆高手

吾通佢就系傳說中既任小吻?    ...

抽水吾好咁明顯啦.....回親 D POST 10個有9個到系呃分+冇內容咁..`'.`'
版主做到你咁句句野冇料真系SAD"!
(吾系針對人..只系有個句講個句..得罪既SORRY")

講真 我玩咁耐副本 只系頭果次入去比佢炸死 之後幾廿場未死過 場場都引爆ok!?

墓光迷城

任小吻 發表於 12-2-4 07:35 AM
抽水吾好咁明顯啦.....回親 D POST 10個有9個到系呃分+冇內容咁..`'.`'
版主做到你咁句句野冇料真系SAD"! ...

句句都有料到我真系做五到
做版主五一定要句句有料到掛~?

回覆 任小吻 的帖子

心諗..開頭又係佢自己大隻講咩野引爆高手,之後又要失手,失手完又要賴
anyway,我理  得佢,佢死佢事啦
但我最想講o既係佢真係好  煩,我從未試過打副會比人指指點點,自問做打手一向都好配合
但佢就可以不停咁講煩話 要果個做咩 依個又要跟住點
(心諗:打手牧師打得幾快呢?全程一直煩膠,講到好似無左佢唔得咁)
(如果唔係一開始佢個弓手FD話要佢,我真唔想同佢同組)
(心諗..全Ser得你一個知點打?)
我又理  得佢,當佢傻仔,當佢無聊囉(香港都唔算少人,一個半個煩膠都算正常啦)
點知,打4王果時,又彈句打4王夠唔夠時間打就睇心念法啦
(我全程都唔多半句,就係因為依句我講左第一句野,當然我無直HI佢,叫自己忍住比面佢)
心諗..Hi,唔通等你隻打手牧同自然弓輸出晒咩(無啦啦將夠唔夠輸出推晒落我度..真係火都黎埋)
打你就打啦,咁多野講,重要燒埋落我度,無啦啦都要惹下人
重有重有,有個位令我覺得佢好黑人憎好自私
佢同另一隻補傾分裝,佢要腳,另一隻補要上衣....
打緊1王果時,我地傾緊可能唔夠時間啵,輸出比平時慢咁多
之後佢彈左句..如果唔夠時間咁不如跳左4王佢啦
又聽聞佢開公開頻 hi錯人啵(唔知佢貴斤呢,睇圖都唔識睇?我無畫黑個介面嫁啵)

補充:[我係因為係零晨見到條煩膠又開公頻講埋d弱智野我先post張相出黎]
(人地百鬼xx係個家族名姐..我hi你.你咁都可以煩膠人地問人地點樣有一百個人)
心諗依個咁風趣幽默o既人..唔拎上黎分享比各位點得呢
其實我o既中心思想係想講佢係煩膠
希望你唔好誤解,如果佢係真心想幫人,咁就應該叫佢煩膠少陣
佢絕對比得上個ox軒仔xo(唔知有冇記錯id,又係膠膠地)
我自問已經比足面佢(面係人地比 架係自己丟)
我影依張相果時係7:25分(我原先係打算cap低比自己睇),而我post出黎果時已經係零晨
我真係唔覺有咩做錯講錯,我心信有唔少人都唔多鍾意佢(我都係自從同佢打完果次我先唁like佢)
我第1次同人組隊去打副,係可以全程都頭痛
我由聽佢第一句膠野開始,我一直忍一直忍,自問eq真係有限,我忍到4王佢黎嘈我果野我先彈左一句咁多
難道我這樣還是不對還是不夠大量嗎?
**我不是神,我也只是人,自問不能容忍有煩膠一直煩膠住晒,還要我去不停地容忍他!
已有 2 人評分Good 收起 理由
靈儿` + 3 字海x__x
清新點 + 1 精品文章

總評分:  Good + 4   查看全部評分

※沙蘭§§ 發表於 12-2-4 03:36 PM
回覆 任小吻 的帖子

心諗..開頭又係佢自己大隻講咩野引爆高手,之後又要失手,失手完又要賴

估唔到 我會睇哂

回覆 任小吻 的帖子

心念可以阻4王進化..你應該知道的0.0"

墓光迷城

回覆 任小吻 的帖子

字海一大篇~

睇你甘講佢都幾自私下-0-.
輸出吾夠仲打龍~__~.
就算阻住進化都未必夠時間~!

下次小心吾好搵佢打就好了~
無謂發生罵戰

回覆 任小吻 的帖子

完全十分支持你 沈日見識到個咩戀,,

好戀自大..

但又唔係有料

寵物大使 十週年勳章(賀詞)

幾日無黎比我秒 好掛住妳
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:25 PM , Processed in 0.034941 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存