2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 台服 GASH 儲值問題
go

[其他] 台服 GASH 儲值問題 [複製鏈接]

有冇BROTHER 可以幫一幫我

我買左1張 $120 GASH 點諗住入 台服既 LOL啦

跟著指示

1)登入
2)按其他地區支付
3)選擇香港遊戲橘子 GASH 卡直接儲值
4)按我已詳細閱讀並同意內容
5)按繼續
到第6個步驟就出問題啦...佢顯示左我個人資料包括
GARENA ID: XXXX
GARENA 帳號:XXXX
本次付費方式: 香港遊戲橘子 GASH 卡直接儲值
儲值點數 : 無得俾我選擇新貝幣 點 ---- 佢自動同我SET死左 140點, 但係我果張係 香港GASH $120, 即係1200點
真係R晒頭.....
消費金額: 新台幣 100元 (因為SET死左140點, 所以金額都改唔到)
姓名: XXXXXX
聯絡電話: XXXXX
聯絡地址: XXXX
E-MAIL信箱: XXXX

請幫幫我手....唔係我張 $120 GASG 就廢左>_<

有冇BROTHER 幫幫我
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:36 AM , Processed in 0.027065 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存